Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madzianka wrote:Ano gimnastyka najwazniejsza moj T nawet chetnie zaczal lykac witaminki specjalnie dla Niego i sam o ich braniu pamieta:-)
Bo to jest tez wazne
Moj zazał dodatkowo łykac Mace sam z siebie nawet nie wiedzialam ze sam zacznie myslalam ze bedzie czekal az mu dam zapytal sie tylko co o i na co ?? powiedizalam mu i juz mi czesc pudelka wyzarł -
Ja kupilam mojemu Wellman original ma wszystko co potrzeba tylko pytal na co to jest to mu powiedzialam ze wszystko czego potrzeba jego organizmowi i zeby plemniczki byly mocniejsze to wczoraj jak poszlam na zakupy to dzwoi do mie i mowi kochanie juz wzielem ta tabletke taki byl dumy a jak wrocilam do domu to mowi jeszcze wzialem ta z rozowego opakowania co wczesniej mi dawalas czyli kwas foliowy. Widze ze Mu zlezy i sie przejal tym bo widzial moje lzy jak przyszla @.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Moj to chyba najbardziej zrozumial jak zobaczyl ze sie popłakałam ostatnio a dwa ze we wtorek urodził sie mój siostrzeniec i jak zobaczył zdj to powiedział no pewnie Maciek jest dumny ...i widziałam ze i jemu sie łezka zakreciła.. a za dwa miesiace przyjdzie jego bratanek na świat wiec mysle ze zaczyna u niego tez powstawac pewnego rodzaju instynkt tacierzyński
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Moj juz od dawna ma ten instynkt jakis czas temu jak bylismy u zajomych to kolezaka dala mi na rece Swojego miesiecznego synka i mowi z usmiechem do mnie moze jak potrzymasz to sie zarazisz a w oczach mojego T widzilam blysk i jego usmiech na te slowa to mowi wiecej niz slowa
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Musi nam sie udac bo dzieciaki beda miały super rodziców
Co nie dziewczyny ??Katha81, Eweloka84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
No w pazdzierniku skonczyl 36 lat a ja w marcu 2014 skoncze 27 Chcialabym zeby zostal tata przed swoimi 37 urodzinami jak uda sie w styczniu to bedzie przed urodzinami a jak w lutym to moze bedzie mial prezet na urodziny
Eweloka84, Iwka lubią tę wiadomość
-
STYCZNIOWE TESTERKI:
1 - Jackie
2 - Czarna94
3 - oliwia85, Iwka - moje urodziny więc serducho będzie!!!
4 - ewelina25, mycha28
5 - Eve, Paula55
6 -
7 - kierzynka, yojiona
8 - samira, Eweloka84
9 -
10 -
11 - Bączek
12 -
13 -
14 - madzianka
15 - Martii