STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczynki mam mega leniwą sobotę. Ale mi dobrze!!! Hehehe. I jeszcze dziś taki ładny skok tempki...ale nie ma co się nakręcać, bo już miałam taki cyklInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
To wiadomo, że Ci się nic nie chce Mordeczko będziesz testować, czy masz równe fazy lutealne i nie musisz? Ja niepotrzebnie kupiłam tyle testów,nie korzystam z nich, okres zawsze w 13 dpo wraz ze spadkiem tempki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:13
-
Moja faza lutealna trwa praktycznie zawsze 13dni. Oglądam teraz Miasto 44. Oglądałyście może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:32
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Spokojnie Tygrysku, jak zajdziesz to będziesz je robić codziennie aż zużyjesz
Moja faza lutealna trwała jakieś 11 dni i udało się więc nie ma czego zazdrościć
Ja nie oglądałam Lenka, ale to dlatego że nie przepadam za polskimi filmami. Miłego seansuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:45
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jak mogę sprawdzić ile ma moja faza ? przyznam ze nie wiem... nie interesowała się tym... ją do polskich filmów jestem z nastawiona sceptycznie ..szczególnie do komedia ale jest kilka tajnych naprawdę godnych filmów polskich, np smazowskiego , służby specjalne , i wiele innych...miasta jeszcze nie oglądałam .
-
Jak dla mnie Miasto 44,jest przereklamowane. Film ok, ale mnie nie powalił. Co do fazy lutealnej to musisz sobie kochana policzyć ilość dni wyższych temperatur. Zazwyczaj od owulki do dnia przed okresem.Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...