STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie się tak nie podoba to imię Miałam być Asią, ale tata pojechał zarejestrować i sam se zmienił, na miejscu mamy chybabym go zabiła. Zazdroszczę ci kręconych włosów jejuuuuu. ja mam do dupy włosy (dosłownie i w przenośni) ale proste, 1,65 i 50kg, zielone oczy jak już tak idziemy w fizjonomię
A może Lenka robi przerwę od OF. Też się do tego przymierzam, ale rozmowa z wami mnie kusi -
Kurde, ale chudziutka jesteś. Zazdroszczę Ja mam tyle samo wzrostu a w dniu ślubu ważyłam 60 kg. Teraz to aż wstyd mówić ile Oczy mam niebieskie :]
Kiedyś Tygrysku nie lubiłam swoich włosów, praktycznie całe studia prostowałam a teraz nie odnajduję się prostych i w końcu polubiłam swoje loki -
ohhoho ale naprodukowałyście jak mnie chwile nie było...
ja mam na imię Dorota i tak jak w nicku mam 28 lat okrągłą budowę ciała i włosy krótkie żyjące własnym życiem choć czasem je stawiam na irokeza
tygrys tak to jest z tymi panami u nas też ostatnio mało ale ja teraz wracam po 1 zmianie narzeczony śpi po nockach a poza tym wyszła mu znów taka rana tam gdzie nie trzeba nie wiem co to k... jest raz na jakiś czas mu to wyłazi samo sie goi i znika oczywiście on do żadnego lekarza za świata nie chce iść!
a co do wakacji my kochamy góry!!! gdyby któraś potrzebowała jeździmy co roku do pensjonatu w miejscowości Ząb na zboczu Gubałówki nieopodal Zakopanego, pięknie i niedrogo mówie wam!!!
w tym roku też góry za rok mamy w planach dla odmiany morze ale w sumie bardziej z tego względu że kuzyna żona odziedziczyła mieszkanie w samej Zatoce Puckiej i nas zapraszają więc pewnie skorzystamy
a to OF dziwnie tą owulacje wyznacza, poobserwuje jeszcze kilka cykli żeby wiedzieć mniej więcej kiedy się jej spodziewać ale już widze że chyba między 15 a 18 dniem to u mnie standard.
a co do imion Laura i DawidWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:14
-
Looki są super Agniesja teraz to ja bym chętnie przejęła troszkę kilogramów od Ciebie, chociaż ze 2 tak na czterotygodniowego maluszka w brzuchu A notabene brzuch mam okropnie wystający, bo mam wąskie biodra i jak mam wzdęcia to wyglądam na końcówkę czwartego/początek piątego miesiąca serio
Mordeczko niegrzeczni tatusiowie mój mąż by tak nie zrobił, bałby się, ale pewnie mnie wkręci, że tak niby zrobił
Anka i ile taka trwała wytrzymuje?
Dea a ta rana to taka kropka obok dziurki? (sorki za dosłowność) ale mój też to czasem ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:15
-
Tygrys, przypomniała mi się msza w intencji mojej i męża 30 dni po naszym ślubie
Ksiądz zamiast przeczytać, że w intencji Joanny i Filipa przeczytał: Justyny i Filipa. Od tej pory mój ojciec mówi do mnie DżustaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0