STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że dłuższy czas oboje sie leczyli ale czy to naturalne poczęcie nie mam pojecia ale życze im wytrwałości i zdrowia!
Tygrys aleś niecierpliwa hehe ale ja bym pewnie taka sama była. Na razie od wczoraj bede próbować częściej cisnąć mojego Pana ale zobaczymy czy sie udatygrys73 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 21 tyg ;O
Pogoda paskudna dziś, ale za chwilę wpada do mnie przyjaciółka na kawkę, a później jadę do babci z tortem, bo kończy dziś 85 lat
O mamoo... trojaczki? Nie dałabym chyba rady z dwoma, a gdzie z trzema
Ciekawe co u naszej Lenki, nie odzywa się już długo ;/
Miłego dnia dziewczynki -
tygrys73 wrote:moka to skąd ty jesteś że brzydka pogoda?? U mnie pod łódzia pięknie, 22 stopnie.
Lenki juz bardzo dlugo nie ma...mam nadzieje ze ona i Asiula wróca zafasolkowane.
Pod poznaniem tak brzydko ;/ wczoraj było chyba z 27, jak poszłam z psem o 17 to nie było czym oddychać
Dziekuje za życzenia dla babci -
Moka najlepszości dla babuli
w Toruniu też leje od wczoraj. Wieczorem była mocna burza, a teraz zimno 11stopni, szaro i cały dzień popaduje. -
oczywiście, zaraz ślę pozdorwienia
Tygrys trzymaj się i myśl pozytywnie, to większość sukcesu! na pewno wszystko będzie super! a etap spaniowy jest jednym z przyjemniejszychtygrys73 lubi tę wiadomość
-
właśnie on twierdzi, że to będzie dziewczynka, a ja od początku mówię do brzucha ,,Marcelku". Jestem pewna, że to będzie facet, bo u Dawida w rodzinie na 10 osób (Dawid, jego brat,syn brata i najbliższe kuzynostwo i ich dzieci) są tylko dwie kobiety i tylko w rodzinie od strony taty Dawida. Chociaż nie ukrywam, że dziewczynka mile by mnie zaskoczyła Ale, najważniejsze jest zdrowie malucha.
Laski jakie mnie wzdęcie złapało normalnie ledwo żyję i do tego takie...ekhem wiatry, że nie mogę ze sobą usiedzieć w jednym pokoju. Sory za dosłowność...A brzuch to mi wywaliło jak na 5 miesiąc.