STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Tygrysku, wracałam z pracy i 16:15 już spałam ;p Nie miałam siły dobrze butów zdjąć! Wstawałam, zjadłam, nawet myć mi się nei chciało i szłam spać czasem przed 20! I spałam po 12 godzin. "Niestety" przyszły kolejne tygodnie i doszły mdłości, zawroty głowy, pobolewanie bruzcha, wrażliwość na zapachy (nawet swój!), okropne gazy,nocne sikanie, a potem bezsenność I wtedy był płacz, że nie wiem jak to wytrzymam....ale chwilę "męki" i przyszły dobre tygodnie kiedy wszystko się normuje i tylko w nocy trzeba siknąć, a życie znów jest piękne
Także wyśpij się na zapas, bo kto wie co Cię dopadnie dalej Ale znam osobiście 2 osoby, które nigdy (2 i 3 dzieci) nie miały absolutnie żadnych objawów! Ani mdłości, zmęczenia, sikania, zatrzymywania wody, głodu, gazów, nic!! I dzieci zdrowe, "stare" już niektó¶e. Po prostu każdy ma inaczejtygrys73 lubi tę wiadomość
-
Hejka Dziewczynki!
Powoli dochodzę do siebie i obiecuję, że za jakiś czas będę tu częściej zaglądać...
póki co udzielam się tylko na wątku 30-tek - pierwszy wątek, od którego zaczęłam przygodę z ovu...
Ale Was podczytuję
Fakt też jest taki, że jak zwykle na zamknięcie miesiąca mam dużo pracy
Wszystkie gorąco pozdrawiam, gratuluję i dalej trzymam mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:49
rah lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Kurcze u nas wszystko wskazuje na chłopa ;p Przede wszystkim przeczucia, ale też zachcianki (śledzie) i długotrwałe nawyki (np. zero słodkiego, samo kwaśne). I jakoś nawet wszyscy wkoło sugerują, że to będzie syn.
Szczerze mówiąc w poprzedniej ciąży nastawiłam się na córeczkę i od 4 lat czekam na córeczkę ;p No ale jak się dowiem, że to chłopiec to będzie się trzeba przestawić Bo też mam przeczucie, że to jednak chłopiec. Wtedy od początku "wiedziałam", że to dziewuszka, a teraz od pierwszych tygodni że chłopiec ;p -
Rah to mnie znowu pocieszyłaś A co co przewidywań płci- to zależy, masz intuicję? Bo jeśli tak to duza szansa, że twoje podejrzenia się sprawdzą. Zawsze można zrobić test z sody żart
Asiula pamiętamy o tobie i uważaj w tej pracy żeby się nie stresować za mocno. Poimprezuj trochę w weekend majowy.!
Agniesja to w ciązy można nawet chrapać?! Ja cię sunę..a zawsze mojego chłopa budze żeby przestał. Śmiech na sali z tą ciążą.Asiula86 lubi tę wiadomość
-
W pracy mam trochę stresów, niestety
ech... a podobno księgowość to taki spokojny zawód
Co do majówki to mam propozycję od rodziców, żeby pojechać z nimi do Gdańska (mąż i tak dwa dni będzie naprawiał samochód, a w sobotę do pracy idzie). No i mam dylemat... tym bardziej, że mąż ma w piątek imieniny...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
No niestety, taka dolegliwość u niektórych ciężarnych też podobno jest normalna Tygrysku Musi jakoś ten mój chłop wytrzymać, nie ma wyjścia
Rah, ja na początku ciąży miałam przeczucie, że będzie dziewczynka ze względu na mój pociąg do słodyczy i męczące wymioty, ale najwyraźniej będzie chłopak, pomimo tego, że odrzuciło mnie nawet od mięsa, więc ja się tym wcale nie sugeruję Moja siostra cioteczna całą ciąże karmiła swojego syna słodyczami, więc na to nie ma reguły -
Tygrysku wzdęcia i gazy na początku to norma ;P Ale.. zawsze możesz się tłumaczyć, że jesteś w ciąży i puszczać bezkarnie bączki hhahaha
Mi z kolei woda się zatrzymuje, mam straszny cellulit na udach i nie wiem co z nim zrobić, nie chcę chodzić w długich spodniach latem ;/ Kupiłam szorstką rękawicę pod prysznic, nie wiem czy to coś pomoże ;/ -
Asiula porozmawiaj z nim czy nie sprawi mu to przykrości, zawsze po powrocie możesz mu upiec piękny tort. A czasem przyda sie odpocxynek od siebie zwłaszcza że będziesz z rodzicami wiec może byc spokojny.
Agniesja ty mi jakoś od początku pachniałaś synkiem a Moka córką więc wszystko jasne:p bardzo często wróżę płeć dzieciom w mojej rodzinie :p
Moka a weź , wczoraj chciałam iść spać na kanape ale mi mąż nie pozwolił. To po cichacxu uchylilam chociaz okno xD a może coś do smarowania na ten cellulit?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:40
agniesja lubi tę wiadomość
-
Tygrys masz jakieś geny "wróżkowe" ? To wróż każdej z Nas po kolei
Rah mam nadzieję że Lence wyjdzie to na dobre. Trzymam za nią kciuki i modlę się co wieczór za Nas nie-zaciążone :* Tuuulę mocnoGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs