STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ona i w tym wątku:) ejj staruchy Ja jestem z 8 stycznia ale 94
Ona Paryż fajnieeeeee ale jak się juz mieszka gdzieś to tak samo jak Ja miałam , czar prysl po paru latach niestety ale tak jak Mordeczka napisała , najważniejsze , ze mamy dach nad głową
Tygrysku nie denerwuj się , olej mamę ... Jeżeli nie umie zrozumieć co mówisz do niej to juz jej problem:) a wy i tak dacie dziecku na imię jak sobie sami będziecie chcieli -
O matko Zakręcona, toż to Ty młoda siksa 9 lat młodsza ode mnie ja Cię kręcę Już Ci się matkowania zachciało?
Moja mama Tygrysku jak powiedziałam jej, że będzie Dawid odpowiedziała, że wolałabym żeby nazywał się Krzyś, bo jak ona będzie wołać, Dawidku? Jakoś jej to nie podchodzi Pomijam fakty, że mamy dwóch Krzyśków w rodzinie
Teściowa jeszcze nie pytała, ale podejrzewam, że będzie jeszcze mniej zadowolona, ale mnie to zwisa, ja nazwę dziecko tak, jak ja chcę i nikt nie będzie mi nic narzucać -
Tzn powiem Wam tak , Ja zawsze chciałam mieć dziecko młodzież czyli po 20 stce bo chce mieć dwójkę trójkę dzieci a w wieku 40 lat rodzic nie mam zamiaru . Szkole mam , pieniądze mam , narzeczonego mam , dom mamy , kochamy się to czego nam więcej do szczęścia potrzeba ? Maluszka:) zaraz mam 22 lata i uważam , ze jest to idealny czas na dziecko bo nie będę tego odkładać na potem bo potem może juz nie być tej możliwości . Ja miałam dużo problemów zdrowotnych które uniemozliwialy mi wiele rzeczy a przede wszystkim zostanie matka , leczylam się dużo i drogo , ze tak powiem ... Większość nas wspierała i wspiera , jeszcze od nikogo powiem wam ze nie uslyszalam , ze tak jak mówisz tygrysku" młodość trace" a wręcz wszyscy bardzo nam kibicuja i się cieszą. 22 lata prawie to nie uważam za młody jakiś wiek jak 15 stka gdzie życie przed nią itp ... Dla mnie to fakt czas na zabawy dla niektórych ale ja wybawilam się juz przez wiele lat ! I wystarczy mi teraz chce zakładać rodzine , ede chciała wyjść czemu nie:) dziecko ma również ojca do przypilnowania ale mieszkając w UK gdzie ja pójdę chyba po bułki najdalej hehe
-
Jeeeejku ale mnie cos w karku sieklo albo źle spalam i nie mogę obkrecic głową w prawa stronę ,boli strasznie ... Do tego dziś nalazilam się , narobilam i plecy bola. Ide zaraz do wanny wsiąć kąpiel , poleze w wannie , wymocze , zrelaksuje
Kurde weekend tak szybko w sumie minął , nawet nie wiem kiedy nic się nie nasiedzialam z moim ( -
Bo zamiast siedzieć z nim, to piszesz na forum. Z nami na tygodniu pogadasz
Powiem Wam, że bardzo wcześnie dojrzałyście do macierzyństwa. Ja, jakbym zaszła w Waszym wieku, najprawdopodobniej usunęłabym ciąże, bo byłam wtedy mentalnym dzieckiem. Dzięki Bogu, że nic się strasznego nie stało, bo pewnie żałowałabym swojej decyzji do końca życia, ale pewnie bym tak wtedy postąpiła. Cieszę się, że udało się teraz, kiedy wiem że na pewno będę bardzo kochać swoje dziecko i będę je mieć z odpowiednim facetem
Też nie zamierzam rodzić jako 40 latka, ale przed 35 myślę że się wyrobię z trójką (o ile się wcześniej nie rozmyślę)
Dzisiaj ciśnionko mam dobre i nie wiem co robić, lecieć jutro do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 21:05
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Agniesja jak nie chcesz iść to zadzwoń chociaż...mnie sie zaczęło chcieć dziecka po ślubie czyli jak mialam 21 lat ale trzeba było poczekać bomojemu sie nie spieszylo. Ja dziś trochę poplamilam na jasny braZ po stosunku..z tego co wiem to sie zdarza bo jest szyjka ukrwiona a mnie tam szczypalo podczas seksu..
-
Właśnie nie mam nr do lekarza, nie dał mi Jeszcze mnie nie umówili na wizytę, ale jak się uda to pojadę, żeby nie było.
Jak bierzesz Tygrysku luteinę dopochwową to szczypania podczas seksu są niestety normą Dobrze, że się tym plamieniem nie zestresowałaś
Nic się nie stało Mordeczko, bo seks w zdrowej ciąży nie ma prawa niczemu zaszkodzić, także ciesz się tym póki możesz Mi wraz z wkroczeniem w III trymestr libido niestety spadło