STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakreconaOna a gdzie mieszkasz zagranicą?
Ale młodziutka jesteś, ale jeśli czujesz się już gotowa na dziecko to czemu nie Sama też w tym wieku już się czułam gotowa, ale wiele czynników sprawiło, że dopiero teraz zapadła decyzja o staraniach.
W ogóle jakoś tak wewnętrznie czuję, że szybko nam się nie uda i trochę potrwają nasze starania o Maleństwo...
Ale macie przejścia z imionami, u nas nie będzie takiego problemu. Rodzice zarówno jedni, jak i drudzy zaakceptują wszystko co wybierzemy. Oni wychodzą z założenia, że to nasza decyzja i nawet jak im się nie będzie podobało, to nic im do tego. Także spoko
-
Bo tak powinno być. Rozumiem jakby przyszli rodzice nie mieli pomysłu do imion to wtedy mogliby rodzice pomóc w wyborze:)
Dzień dobry wszystkim Choć u mnie się dzień nie zaczął zbyt "kolorowo"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 09:37
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ona. To zazdroszczę rodziców. Chociaż moją mamę też jeszcze wychowam. Ale niw nastawiaj sie na długie starania. Ja odkryłam u siebie wiele usterek wpływajcych na płodnośc a zaskoczyłam po pół roku. Tobie życzę wcześniej ale może też nie w pierwszym cyklu, coby sie troche nacieszyc serduszkowaniem
-
tygrys73 wrote:Ona. To zazdroszczę rodziców. Chociaż moją mamę też jeszcze wychowam. Ale niw nastawiaj sie na długie starania. Ja odkryłam u siebie wiele usterek wpływajcych na płodnośc a zaskoczyłam po pół roku. Tobie życzę wcześniej ale może też nie w pierwszym cyklu, coby sie troche nacieszyc serduszkowaniem
Ja mam takie obawy, bo podejrzewam u mnie problemy z tarczycą, ale to wszystkiego dowiem się w sierpniu dopiero czy mam rację czy nie. -
Witam !
Tygrysku a bierzesz właśnie progesteron z tego co widzę , to dobrze !
Idź do lekarza i popros o zmianę na duphaston bo jednak luteiny za długo tez nie wolno sonie pchać bo drobnoustroje się wprowadza w pochwę , ja bralam miesiąc i ciągle mnie swedzialo cos ale zapalenia żadnego nie było i zmienilismy na dupka ...
Kochana a ty z tym cisnieniem mimo dobrego dziś masz iść normalnie się skonsultować !
Ona mieszkam w Anglii: )
Mnie się udało zajść w ciążę najpierw po półtora roku starań ale poronilam i cztery miesiące później zaszlam w naturalnym cyklu gdzie ja owulacji nie mam wgle od lat naturalnych wiec stal się cud -
Mordeczka wrote:Bo tak powinno być. Rozumiem jakby przyszli rodzice nie mieli pomysłu do imion to wtedy mogliby rodzice pomóc w wyborze:)
Dzień dobry wszystkim Choć u mnie się dzień nie zaczął zbyt "kolorowo"
Wiesz powiem Ci ze mój tez nie zaciekawy , chleba w domu nie mam a tak mi się kuzwa nie chce iść do sklepu ...
Zjem rosolku sobie troszkę mam mega ochotę
Szyja ciut po kąpieli i posmarowaniu się vixem przeszła ale nie idealnie , katarzysko mnie obudziło aż się dusilam normalnie szok mowie wam ... Ale juz przechodzi , ja mam taki problem z zatokami w ciąży: ( a nigdy mię miałam -
Ja też mam wiecznie zatkany nos Zmarła mojego męża babcia miała zaledwie 68 lat dzisiaj w nocy odeszła do "lepszego świata" Tak bardzo mi smutno kochałam ją tak samo jak moją babcie myślałam że doczeka swojego 2 prawnuka ale los chciał inaczejGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Tzn powiem Wam tak , Ja zawsze chciałam mieć dziecko młodzież czyli po 20 stce bo chce mieć dwójkę trójkę dzieci a w wieku 40 lat rodzic nie mam zamiaru . Szkole mam , pieniądze mam , narzeczonego mam , dom mamy , kochamy się to czego nam więcej do szczęścia potrzeba ? Maluszka:) zaraz mam 22 lata i uważam , ze jest to idealny czas na dziecko bo nie będę tego odkładać na potem bo potem może juz nie być tej możliwości . Ja miałam dużo problemów zdrowotnych które uniemozliwialy mi wiele rzeczy a przede wszystkim zostanie matka , leczylam się dużo i drogo , ze tak powiem ... Większość nas wspierała i wspiera , jeszcze od nikogo powiem wam ze nie uslyszalam , ze tak jak mówisz tygrysku" młodość trace" a wręcz wszyscy bardzo nam kibicuja i się cieszą. 22 lata prawie to nie uważam za młody jakiś wiek jak 15 stka gdzie życie przed nią itp ... Dla mnie to fakt czas na zabawy dla niektórych ale ja wybawilam się juz przez wiele lat ! I wystarczy mi teraz chce zakładać rodzine , ede chciała wyjść czemu nie:) dziecko ma również ojca do przypilnowania ale mieszkając w UK gdzie ja pójdę chyba po bułki najdalej hehe
Ja kiedys tez myslalam, ze bede młoda mama. Specjalnie sie nie staraliśmy, ale jak zaszłam w ciaze na ostatnim roku studiów to był szok, ze to JUZ, ale zarazem sie cieszyłam. Niestety nie dane mi było zostać mamą, a kolejne lata starań sprawiły, ze młoda mama juz nie bede. Ale wyrobie sie 3 miesiące przed 30 -
Co do imion, to na szczescie nam nikt nic nie mowi, jak cos komuś nie pasuje to mowi tylko "ładnie" ;p
Mama sie troche skrzywiła na Jagodę, ale powiedziała ze to nasz wybór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 09:59
-
Mordeczka wrote:Ja też mam wiecznie zatkany nos Zmarła mojego męża babcia miała zaledwie 68 lat dzisiaj w nocy odeszła do "lepszego świata" Tak bardzo mi smutno kochałam ją tak samo jak moją babcie myślałam że doczeka swojego 2 prawnuka ale los chciał inaczej
-
Mordeczka wrote:Ja też mam wiecznie zatkany nos Zmarła mojego męża babcia miała zaledwie 68 lat dzisiaj w nocy odeszła do "lepszego świata" Tak bardzo mi smutno kochałam ją tak samo jak moją babcie myślałam że doczeka swojego 2 prawnuka ale los chciał inaczej
ZakreconaOna Anglia-fajnie Zawsze chciałam tam mieszkać. Byłam kilka razy w Londynie i strasznie urzekło mnie to miasto. No i angielski znam, więc byłoby mi dużo łatwiej niż tu. -
Mordeczka to przykre..i tak bez chorob zadnych zmarla?
Ona.ja tez mam właśnie problemy z tarczyca konkretnie niedoczynność. Jak się leczy totarczyca nie stanowi problemu
Rah chyba będzie miała synka ale mama się pewnie pytala o oba imiona mam racje?
Zakrecona ja od siódmego tygodnia mam codziennie rano krwawe kozy w nosie :p sorry za okreslenierah lubi tę wiadomość
-
Ona na pewno byłoby łatwiej:) ale osobiście nie polecam UK , jest fajnie jak ktoś właśnie nie mieszka a po chwili entuzjazm znika .
Mordeczko strasznie mi przykro: ( sama mówisz do lepszego świata odeszła wiec na pewno tam jej dobrze będzie kochanie.
Rah no właśnie , los różnie nas weryfikuje: (
Zresztą tak jak którąś z dziewczyn juz mówiła każdy dorasta w innym tempie , ja doroslam jak skonczylam 19 lat chociaż mogłam dalej mieszkać u mamy , imprezowac , uczyć się itp ... A tak to uczylam się , szkole skonczylam i zakładał rodzinę -
Tygrysku Ja mam sucho w zatokach dosłownie bo takto nos czysty właśnie o_O
Mam specjalne krople od lekarza ale kończą się i co Ja biedna poczne jak się skończą. Ja mam mega bóle głowy od zatok , jak nawilze kroplami bo nic innego niestety juz nie działa to ulga na momencie ...
Ja tez mam chora tarczycę od dwóch lat lecze niedoczynnosc -
Tygrys wiadomo o co chodzi
Prawdopodobnie miała raka wątroby ale operacja i chemioterapia by nic nie pomogła bo było już na to za późno. Chciała nam już o tym powiedzieć gdy wyprawiała 50 lecie ślubu ale gdy widziała że wszyscy się tak fajnie bawią to tego nie zrobiła. Niestety nie zdążyłam się z nią pożegnać bo my mnie nie wpuścili na salę w której leżała ale gdy byłam u niej w domu jakieś 2 tyg temu to jej nie poznałam. Ale takiej jej nie chcę pamiętać zapamiętam ją taką gdy ją poznałam szczęśliwą uśmiechniętą babcią Alinkąrah lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs