STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka polecam stronę moje wypieki.to moja ulubiona strona z ciastami, tam jest teb placek
jak nie bd upału to może dasz rade chociaż np. Mnie ostatnio ciezko wytrzymać w kościele...duchota taka...
zakręcona to wez popukaj w brzusio, weź orysznic, może śpi albo sie ułożył w taki sposób że nic nie czuć. Jeszcze maleńki jest -
nie wiem w ktorym tygodniu ale tez czasem nie czułam, raz ze 3 tyg temu to ponaciskalam lekko brzuch tam gdzie twarde i chybamalego po plecach popukałam to sie obudził. Ogolnie czuje ruchy od 16-17tc wiec tez sie przejmowałam cisza. Wczoraj tez był mało ruchliwy, dzis tez, rano lekko, a teraz go zaglądałam to troskę fika.
-
Ja czuje ruchy od 16 tyg ale wiadomo wtedy to było smyranie , rybeczki w brzuchu itp od 20 tyg czuje typowe ruchy aż brzuch latał nie raz a od wczoraj wieczora nic ale właśnie kopnął mnie raz , dal znaka ze ok i lulki dalej haha uspokoilam się uff... Mały może i jest mały ale tez juz jakby nie patrzeć nie taki mały
-
Bardzo sie skupiałam na moim brzuchu i najpierw nie wiedziałam czy to gazy czy dziecko. 15 kwietnia zapisalam ze 3 dni czuje inne bąbelki. A 22 kwietnia wyraźne 3 pykniecia, jakby ktos smyral od środka. Potem były ze 1-2 tyg przerwy i jakwrocilo to wyraźnie zostało. Ale nie dziwie sie ze łatwo przeoczyć te początkowe ruchy bo to nic takiego. Jakby sie gaz za kupą przemieszczał
ja w ogole jestem taka "związana" z moim ciałem i zawsze bardzo sie w nie wsłuchiwałam, w każdy nerw, mięsień itp. Moze dlatego poczułam. No i zapamiętywałam te "gazy" zeby porównać kolejnego dnia ;p
-
No jakos 15/16 tc czułam te bąbelki , 16/17 tc to pukanie i ok 18/19 juz zaczęło sie rozkręcać na stałe. W 22 tc nagrałam jak mi brzuch skacze i sie wypycha. Pierwsze takie mocne ruchy.
-
No pokaz pokaz !
Mordeczka to jest świetne uczucie:)
Rah Ja nie nagralam bo zawsze jak latał mi brzuch to nie miałam przy sobie telefonu albo tabletu hehe
Powi3m ci ze ja tez mocno się wsłuchuje w swoje ciało ...powiem ci ze w 18 tyg miałam akcje jednorazowa ze jadlam popcor i polozylam miskę lekka na brzuchu i bach mały kopnął aż spadłarah lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No pokaz pokaz !
Mordeczka to jest świetne uczucie:)
Rah Ja nie nagralam bo zawsze jak latał mi brzuch to nie miałam przy sobie telefonu albo tabletu hehe
Powi3m ci ze ja tez mocno się wsłuchuje w swoje ciało ...powiem ci ze w 18 tyg miałam akcje jednorazowa ze jadlam popcor i polozylam miskę lekka na brzuchu i bach mały kopnął aż spadła