STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ona a po czym przypuszczasz u siebie niedoczynność ?
W sierpniu jak pojadę do Polski chcę powtórzyć badania i podejść do endokrynologa żeby potwierdzić albo wykluczyć moje podejrzenia. -
Mordeczka wrote:Staram się ale to jest silniejsze ode mnie.. Mam nadzieję że nie będzie mi to zbyt długo zalegało na sercu
Rah to Ty będziesz miała córkę czy syna bo już zgłupiałam -
Hej Dziewczynki! Idę na 15:30 do lekarza, dzisiaj też ciśnienie nie za ładne
Mordeczko, naprawdę bardzo mi przykroWybierasz się na pogrzeb, czy masz dylemat, tak jak ja miałam?
Ona. ja też mam niedoczynność tarczycy, od grudnia biorę Euthyrox i jeszcze w tym samym cyklu udało się zbić TSH i zajść w ciążę, także nie martw się
A udało nam się zajść po pół roku, jak Tygryskowi, więc jeżeli chodzi o to wiek nie miał nic do rzeczy
Ty masz problem z zatokami Zakręcona, ja w ciąży potwornie zaczęłam chrapaća do tego śpię z otwartymi ustami i ślinię poduszkę
Nigdy nie miałam, tyle śliny co teraz
Musi to komicznie wyglądać
-
Ja Kochana gdzieś od 23 tygodnia czuję ruchy codziennie (raz mocniejsze raz lżejsze ale są), wcześniej nie czułam a raczej nie byłam ich pewna, więc tak nie zwracałam na nie uwagi. A co, nie czujesz teraz?
Rozumiem Cię Mordeczko, ja poszłam na pogrzeb swojego ojca, bo też chciałam go pożegnać ale na cioci, który był dzień wcześniej już nie, bo uważałam że to za dużo emocji jak na jeden raz.