STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:Mam rodziców i teściów, tylko nie chcemy żeby się dowiedzieli o ciąży jeszcze. Ale może jakoś to zrobimy i poprosimy i tak chyba najprościej będzie.
powiedz , ze zrobiło Ci się cos a wizytę masz za parę tyg i nie chcesz czekać żeby cos więcej się nie zrobiło:) nie musisz mówić o ciąży:) a na razie się myj rumiankiem
-
nick nieaktualnyHej, u mnie chyba już wszystko jasne. Byłam u gina wczoraj, zrobił mi usg i stwierdzil, ze po pierwsze ciazy nie ma, po drugie blona w macicy jest tak cienka, ze nie ma z czego byc okresu. Przed okresem powinna byc dosc gruba i zaczac zluszczac i wtedy by przyszla @, a u mnie to wyglada jakby bylo po @, a tak naprawde nie ma z czego byc ten okres...
Dostalam luteine pod jezyk, mam brac od 30.06, potem czekac na @ jaka by ona tam nie byla, zrobic prolaktyne i przyjsc znowu na wizyte. Prawdopodobnie nie ma okresu wlasnie przez prolaktyne -
wełenka wrote:Hej, u mnie chyba już wszystko jasne. Byłam u gina wczoraj, zrobił mi usg i stwierdzil, ze po pierwsze ciazy nie ma, po drugie blona w macicy jest tak cienka, ze nie ma z czego byc okresu. Przed okresem powinna byc dosc gruba i zaczac zluszczac i wtedy by przyszla @, a u mnie to wyglada jakby bylo po @, a tak naprawde nie ma z czego byc ten okres...
Dostalam luteine pod jezyk, mam brac od 30.06, potem czekac na @ jaka by ona tam nie byla, zrobic prolaktyne i przyjsc znowu na wizyte. Prawdopodobnie nie ma okresu wlasnie przez prolaktyne
Tak endometrium musi być żeby było przy @ się z czego zluszczac ...
No nic , bierz i oby Ci pomogla -
Mordeczka wrote:A jeszcze nie mam pojęcia co będę robić.
Potem kąpiel i szykowanie , na 14:40 spotkanie z położna potem do maka zasowam na loda i potem lild male zakupy i do domu robić pulpety w sosie grzybowym:) i może kopytka a jak nie to zwykle ziemniaczki i do tego pomidorek z kefirem:) a później jakiś film dobry i relaks przed TV ...
Taki mam plan na dziś haha
O jeszcze dziś rybkę po grecku zrobię bo mam ochotę i miałam robić wczoraj i zapomnialamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 11:44
-
Jak znajdziesz u Was w Pl to polecam ! Na prawdę pyszny:)
Jejku miałam zaparcia , ponad tydzień ledwo co się zalatwialam a dziś po moim mistrzowskim sniadanku pociągnęło mnie tak ze 6 razy w WC juz byłam ... Czyści zaległości ale dobrze bo Ja juz nie dawalam rady ale oby juz przestało bo mnie dupka boli aż i muszę niedługo się szykować i wyjść a nie latać po WC