STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
Ranny ptaszek juz się zgłasza gotowy do akcji ! Haha
Jak tam kropeczki się spalo ? Mnie ogólnie ok prócz snu który mnie obudził ok 3:30 ale aż łzy miałam w oczach i ten obraz mam przed oczami ciągle ...
Traumę chyba będę miała do końca życia , strasznie na mnie ten sen wpłynął ! To było cos okropnego , nie będę Wam opowiadać go bo ciągle próbuje zapomnieć ale chodzi o moje nienarodzone dziecko !
Jakie plany na tak pięknie zapowiadajacy się weekend ? Bo u mnie jak na ta chwile to jest cudownie juz na dworzu:) -
ZakręconaOna wrote:Wpisz kochana w Neta Areo:) bo mnie ciężko tu wrzucić bo cos ciągle ze zablokowane zdjęcie jak dalej chce udostępnić. . . taki batonik jak czekolada ale babelkowa ! Na pewno znacie: > kochane uciekam spać , dobranoc
Przecież ja wiem co to jest i nawet jadłam kiedyś, ale ja głupiutka jestem
-
Wiem zakrecona ze za wcześnie, myślę że tak w 25 tc zrobię bo to troche kosztuje. A snami sie nie przejmuj chyba wszystkie ciezarne maja koszmary...na temat nienarodzonego dziecka. Chociaz mnie do tej pory kilka razy snil sie maly, ciemnowlosy niemowlak, mój Marcel.
-
Tzn powiem Ci , ze mnie w tej ciąży drugi raz się śni cos strasznego na temat dziecka ale dziś to był przegiecie sen bez kitu ... Takto jakieś koszmary ale nic związane z dzieckiem !
Co do USG to Ja na 3 D bym proponowała iść albo w 21 na połówkowe i np. W 32 tyg albo w 30 tylko:) ile u was kosztuje ? U mnie 250 zł ... Nie ma tragedi , nie robimy go co miesiąc uzbierać zdarzysz:) -
Oj Dea to prosze sie tam odprezyc i zabawić! Ja zaszlam po zakrapianej imprezie :p
zakrecona a kiedy mozna najpóźniej zrobić polowkowe?i co cie tak czyści?sok malinowy?!
Mordeczka to na drugi boczek i spac:p kurde pojechalam dziś do lumpa i prawie odlecialam w autobusie bo ludzi od chuja i musialam stacbabka mnie zlapala bo bym fikła i sie tłumacze ze jestem w ciąży to mnie dopiero zaczeli przepraszac
-
No tak Tygrysku , w autobusach ciężko w ciąży czasami ... A u Ciebie ta ciąża jeszcze nie jest taka zaawansowana i jej zbyt mocno nie widać to tez zazle im nie można mieć ... Dobrze , ze babka Cie złapała i nie fiknelas !
Połówkowe robi się żeby najlepiej było widać juz to ok. 22 tyg ale ogólnie robi się niby 18-22 lecz nie rob w 18/19 bo może odesłać cie lekarz z kwitkiem ...
Idź najlepiej po skonczonym 21 tygodniu ciąży a będzie idealnie bo tu chodzi o to żeby dojrzeć dobrze nerki i wszystkie narządy dziecka .
Mordeczko no lipa , ze nawet w sobotę nie pospalas ...
Ja wstaje codziennie ok 5,6 i czasami usne czasami nie , dziś padlam znów w dzień ... Ostatnio zmęczona bardziej jestem .
Niedługo IDE obiadek podgrzac bo Misiak na silownie musi iść , ja IDE SI kąpać , pindrowac a potem wróci ogarnie się i idziemy na randkę -
Zakręcona właśnie mam dziś taką dopasowaną bluzeczkę, a od tamtego zdjęcia jeszcze mi brZuch urósł i naprawdę już widać, tylko wiadomo, że jak ktoś nie chce to nie zobaczy, a jeszcze specjalnie odwróci wzrok...Poza tym kupiłam sobie dzisiaj stanik D i jest dobry i jestem w szoku, mój pierwszy stanik D w życiu
Randkować, randkować, póki można -
tygrys73 wrote:Zakręcona właśnie mam dziś taką dopasowaną bluzeczkę, a od tamtego zdjęcia jeszcze mi brZuch urósł i naprawdę już widać, tylko wiadomo, że jak ktoś nie chce to nie zobaczy, a jeszcze specjalnie odwróci wzrok...Poza tym kupiłam sobie dzisiaj stanik D i jest dobry i jestem w szoku, mój pierwszy stanik D w życiu
Randkować, randkować, póki można
Hehe no widzisz: ) Ja muszę kupić G juz ...
No randkowac czasem trzeba , a mam taka ochotę na jedzonko z tej restauracji ze oszalec idzie hihi -
ZakręconaOna wrote:Wpisz kochana w Neta Areo:) bo mnie ciężko tu wrzucić bo cos ciągle ze zablokowane zdjęcie jak dalej chce udostępnić. . . taki batonik jak czekolada ale babelkowa ! Na pewno znacie: > kochane uciekam spać , dobranoc
Dlatego nie wiedziałam o co chodzi