STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Zakręcona właśnie mam dziś taką dopasowaną bluzeczkę, a od tamtego zdjęcia jeszcze mi brZuch urósł i naprawdę już widać, tylko wiadomo, że jak ktoś nie chce to nie zobaczy, a jeszcze specjalnie odwróci wzrok...
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie , ludzie są chamscy ! Zachowują się tak kretynsko ze szok ...
Ja tez nigdy się nie proszę o ustąpienie miejsca ani w kolejce żeby mnie ktoś przepuścił ...
Patrza na nas ale łeb odwroca wiec wiecie , u mnie ciążę słabo widać jeszcze wiec na razie spokój ale ciekawa jestem jak brzuch będzie duży ... Bardzo jestem ciekawa ! Ale nie spodziewam sie szału ... -
oo Agniesja masz rację!! ale ja nie zamierzam stać w autobusach, zwłaszcza jak brzuch będzie jeszcze większy, kiedyś stałam (jeszcze nie była w ciąążY) i autobus tak mocno zahamował, że z wielkim impetem wpadłam i mocno się uderzyłam właśnie w brzuch! o siedzenie...wyobrażacie sobie co mogłoby się stać dzidzi?! wody je chronią, ale to było naprawdę silne uderzenie...lepiej się dopominać o swoje, w dupie mam ich krzywe grymasy na ryju...a te sytuacje w kolejkach..aż przykro czytać Agniesja
Mordeczko no wiesz co, kinder party sobie uprawiają, a ty nie możesz spełnić zachcianek! Lepiej ci dziś schodzić z drogi, znam to :p -
ZakręconaOna wrote:Dokładnie , ludzie są chamscy ! Zachowują się tak kretynsko ze szok ...
Ja tez nigdy się nie proszę o ustąpienie miejsca ani w kolejce żeby mnie ktoś przepuścił ...
Patrza na nas ale łeb odwroca wiec wiecie , u mnie ciążę słabo widać jeszcze wiec na razie spokój ale ciekawa jestem jak brzuch będzie duży ... Bardzo jestem ciekawa ! Ale nie spodziewam sie szału ...tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Dea tak, tylko trochę za mało ich było żeby coś wywnioskować kurcze...
Agniesja są miejca, dzisiaj siedziała na jednym jakaś nastolatka, a na innym jakaś babka 40letnia. My niestety mamy tylko 1 samochód, a męża często nie ma więc jestem skazana na autobusy.;( -
To chyba trzeba po chamskiemu przeganiać z tych miejsc, skoro sami za mało kumaci żeby wstać. Nie prosić, tylko wyganiać "sio sio"
Dea, najważniejsze że serduszka na wykresie sąTeraz trzeba czekać i niech się dzieje wola nieba
tygrys73, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Dea to lipa faktycznie ...
Odpusc wgle może mierzenie a zajmij się sama obserwacja śluzu itp i serduszkowaniem:)
Agnesja My z Tygryskiem z Łodzi pochodzimy i generalnie powiem tak, pewnie w wielu miejscach tak jest i Ja w Łodzi prawie zawsze jak jestem to autobusem popierdzielam bo auta no niestety nie ma ... I na tyc h miejscach dla ciezarnych to siadaja wszyscy ...