X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może hahaha wybaczcie ! :D
    Tygrysku wiesz co mnie się parę rozstepow porobilo kiedys kiedyś jak urosły mi do DD piersi i takie miałam zawsze w sumie rozmiarowo :)
    A te rozstepy juz prawie nie widoczne są a teraz nowych juz nie mam:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Zakręcona właśnie mam dziś taką dopasowaną bluzeczkę, a od tamtego zdjęcia jeszcze mi brZuch urósł i naprawdę już widać, tylko wiadomo, że jak ktoś nie chce to nie zobaczy, a jeszcze specjalnie odwróci wzrok...
    Dziwisz się? U mnie już przecież jest ogromny brzuchol i jakoś mnie nie przepuszczają, ludzie tacy są, a jak poprosisz (czego na pewno nigdy nie zrobię) to albo Ci powie "skoro Pani musi" albo "jak ma Pani siłę iść na zakupy to chwilę postać nie zaszkodzi". Ludzie są po prostu chamscy. Ja w mojej stokrotce zawsze stoję w kolejce z pierwszeństwem a i tak nigdy mnie nikt nie przepuścił, tylko raz ekspedientka zapytała "dużo ma Pani tam zakupów?" To pomyślałam sobie, żeby tą swoją pseudo uprzejmość wsadziła w 4 litery i powiedziałam, że dużo i poczekam. To nie jest kasa z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży z małą ilością zakupów tylko w ogóle z pierwszeństwem, więc nie powinna pytać tylko od razu zawołać na początek kolejki :|

tygrys73 lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    postaram się dziewczynki odprężyć :P

Mordeczka tu chyba nie było owu więc i kropa nie będzie :/ mówi się trudno w następnym cyklu może będzie lepiej... choć do gina się dalej nie umówiłam...
    Dea :( Umów się proszę!

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea u Agniesji też tak było i dzidzia jest ;)
    A u mnie był Mac zamknięty i nie mogłam wejść bo chyba ktoś urodziny miał wyprawiane :/ ale następnym razem zobaczę;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To cały Mac zamykają jak są urodziny? Powinno być do tego osobne pomieszczenie wydzielone, tracą w ten sposób mnóstwo klientów :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Dea, zobacz sobie jaki ja miałam dziwny wykres :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie , ludzie są chamscy ! Zachowują się tak kretynsko ze szok ...
    Ja tez nigdy się nie proszę o ustąpienie miejsca ani w kolejce żeby mnie ktoś przepuścił ...
    Patrza na nas ale łeb odwroca wiec wiecie , u mnie ciążę słabo widać jeszcze wiec na razie spokój ale ciekawa jestem jak brzuch będzie duży ... Bardzo jestem ciekawa ! Ale nie spodziewam sie szału ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja ale i tak nie miałaś takich skoków temperatur jak ja :(

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Ty nie mierzysz o stałych porach :) Jakbyś mierzyła, to pewnie by było normalniej :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dea to nie ma co się dziwić jak nie mierzysz o stałych porach, takie pomiary są nie miarodajne i wgle nie powinnas nimi się sugerować kochana !
    Spróbuj o stałych godzinach i zobacz jak będzie twój następny cykl wygladal .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Agniesja masz rację!! ale ja nie zamierzam stać w autobusach, zwłaszcza jak brzuch będzie jeszcze większy, kiedyś stałam (jeszcze nie była w ciąążY) i autobus tak mocno zahamował, że z wielkim impetem wpadłam i mocno się uderzyłam właśnie w brzuch! o siedzenie...wyobrażacie sobie co mogłoby się stać dzidzi?! wody je chronią, ale to było naprawdę silne uderzenie...lepiej się dopominać o swoje, w dupie mam ich krzywe grymasy na ryju...a te sytuacje w kolejkach..aż przykro czytać Agniesja :(
    Mordeczko no wiesz co, kinder party sobie uprawiają, a ty nie możesz spełnić zachcianek! Lepiej ci dziś schodzić z drogi, znam to :p

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dokładnie , ludzie są chamscy ! Zachowują się tak kretynsko ze szok ...
    Ja tez nigdy się nie proszę o ustąpienie miejsca ani w kolejce żeby mnie ktoś przepuścił ...
    Patrza na nas ale łeb odwroca wiec wiecie , u mnie ciążę słabo widać jeszcze wiec na razie spokój ale ciekawa jestem jak brzuch będzie duży ... Bardzo jestem ciekawa ! Ale nie spodziewam sie szału ...
    Masz rację, nie spodziewaj się nie wiadomo czego. Czasami jakiś facet przepuści mnie w drzwiach, ale raczej dlatego że jest facetem a nie że jestem w ciąży i to wszystko. A wiecie, że raz jak stałam w kolejce to przede mnie wbiła się jakaś baba, powiedziała "mogę przed Panią, bo mam tylko jedną rzecz?" i nawet nie poczekała czy się zgodzę czy nie tylko stanęła przed mną. Nawet nie miałam zamiaru się zgadzać, bo to ona powinna mnie przepuszczać a nie ja ją. Normalnie aż mnie zatkało...

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście nie muszę jeździć autobusami, bo mam samochód, więc współczuję Tygrysku :/ Ale w autobusach chyba są wydzielone miejsca dla ciężarnych? Czy nie?

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona nie mam jak mierzyć o stałych porach bo chodze na 3 zmiany do pracy :/

agniesja ale te skoki akurat miałam wtedy gdy mierzyłam o stałych porach?

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea tak, tylko trochę za mało ich było żeby coś wywnioskować kurcze...
    Agniesja są miejca, dzisiaj siedziała na jednym jakaś nastolatka, a na innym jakaś babka 40letnia. My niestety mamy tylko 1 samochód, a męża często nie ma więc jestem skazana na autobusy.;(

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba trzeba po chamskiemu przeganiać z tych miejsc, skoro sami za mało kumaci żeby wstać. Nie prosić, tylko wyganiać "sio sio" :D

Dea, najważniejsze że serduszka na wykresie są :) Teraz trzeba czekać i niech się dzieje wola nieba :)

tygrys73, Dea28 lubią tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No serduszek jest więc kto wie ;) wszystko jest możliwe;) No niestety jest tylko jedno wejście do Maca nawet do Macdriva nie można było wjechać chamy jedne no...

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea to lipa faktycznie ...
    Odpusc wgle może mierzenie a zajmij się sama obserwacja śluzu itp i serduszkowaniem:)
    Agnesja My z Tygryskiem z Łodzi pochodzimy i generalnie powiem tak, pewnie w wielu miejscach tak jest i Ja w Łodzi prawie zawsze jak jestem to autobusem popierdzielam bo auta no niestety nie ma ... I na tyc h miejscach dla ciezarnych to siadaja wszyscy ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety tak jest w autobusach.. Najważniejsze by starsze dziadostwo mogło posiedzieć w autobusie. Ja tego problemu nie mam jak jeżdżę autobusem bo mam w cholerę miejsc żeby sobie usiąść

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bo w UK jakoś nigdy tłumu nie miałam serio w autobusie .
    W Koluszkach pod Łodzią gdzie mieszkam jak jestem w PL to tam nie ma autobusów wiec lajcik:) hihi
    Ludzie są jacy są a pozniej wymagają od nas szacunku !

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ