X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz wrocilismy:) Dwie godziny siedzenia i jedzenia to mi absolutnie wystarcza ! Milutko czas spedzilismy , rozmawialismy dużo o małym naszym , o planach z drugim dzieckiem:)
    Było na prawdę przyjemnie ale teraz jestem mega zmęczona , mega !
    Co do facetów no mój dziś nie ładnie się zachował ale nie powiem muszę tu GP obronić bo on na prawdę jest świetny grzecznym dla mnie facetem , czasem wkurwi jak każdy ale nie odpierdziela mi takich akcji ...
    Agnesja sadze ze bardziej zmęczony bo on po nocce z roboty był , pospal kilka krótkich chwil i na siłownię

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Agniesja z 87..jakiś pechowy rocznik..wczoraj był taki bezczelny jaak wrócił że dałam mu w morde aż zadzwoniło. Taka już jestem a on pijany tak na mnie działa . Oczywiście się awanturował...dziś od rana przeprasza ale co są warte jego przeprosiny..zaraz zapomni o tym co obiecywał...szkoda mu na kino a ile wczoraj przechlał?wole nie myśleć.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Tak Agniesja z 87..jakiś pechowy rocznik..wczoraj był taki bezczelny jaak wrócił że dałam mu w morde aż zadzwoniło. Taka już jestem a on pijany tak na mnie działa . Oczywiście się awanturował...dziś od rana przeprasza ale co są warte jego przeprosiny..zaraz zapomni o tym co obiecywał...szkoda mu na kino a ile wczoraj przechlał?wole nie myśleć.
    Kochana olej , powiedz mu , ze ostatni raz Cie tak zdenerwował bo Ty w ciąży jesteś i żeby lepiej miał się na baczności !
    A w morde ze dostał to dobrze , od czasu do czasu profilaktycznie mu nie zaszkodzi nawet jak nie umie się zachować , łeb nie szklanka się nie potlucze !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku może twoja reakcja była słuszna. Mój po wczorajszej libacji z tatą jeszcze śpi bo znając życie jakieś oktany w jego organizmie jeszcze są a dzisiaj na nockę idzie.
    U mnie już się kurczaczek w gazówce piecze ziemniaczki się gotują jeszcze chwilka i będę miała obiadek ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko ale wcześnie obiadek robisz. No dziewczyny ja po prostu nie znosze takich sytuacji, wtedy zawsze strasznie sie denerwuje az sie trzese a przecież teraz musze myślec o dziecku bo niestety on o nim nie mysli.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana olej , powiedz mu , ze ostatni raz Cie tak zdenerwował bo Ty w ciąży jesteś i żeby lepiej miał się na baczności !
    A w morde ze dostał to dobrze , od czasu do czasu profilaktycznie mu nie zaszkodzi nawet jak nie umie się zachować , łeb nie szklanka się nie potlucze !
    No co Wy...w twarz?? Serio? W zyciu bym mojego nie uderzyła, bo ja na jego miejscu nie chciałabym byc tak potraktowana. W ogole sobie nie wyobrazam jak mozna kogos popchnąć czy uderzyć :/ a potem sie dziwić, ze ludzie sie kloca, szarpiią, biją...:(

Sorki, miałam nic nie pisać, ale takie fajne dziewczyny z Was ze nie podejrzewałam ze to u Was dopuszczalne ;p Mam nadzieje, ze kolejny week bedzie bardziej udany. Podobno ma byc gorąco.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W niedziele mam zawszę wcześnie obiad ;) Max do 13 już jesteśmy po obiedzie :)
    kurczę no a tak się cieszył na dzidziusia a teraz nic?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah właśnie w końcu pogoda ma się poprawić ;)
    No i nasza Asiula jest po transferze trzymam za nią kciuki :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas była burza i leje ;p Ale od środy 24-27 stopni. A w week umrę - 32!!

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Jak dla mnie dobrze zrobiłaś! Ja chętnie czasami swojemu przywaliłabym, ale boję się że by mi oddał, taki typ... Mój też mnie wkurwia, trzy wieczory pod rząd się nachlał... uwaga uwaga... sam ze sobą :| A jak wiecie od kwietnia nie pracuje, więc kto płaci za to jego picie? No ja, bo kto inny :|
    Poszliśmy wczoraj wieczorem na spacer i musiał wziąć ze sobą 2 browary (wcześniej siedział w garażu to też coś pił) i jak wracaliśmy to zamiast wyluzowana byłam podminowana, bo on już konkretnie podpity a w tym stanie jest nieznośny i bardzo irytujący a do tego chuchał mi w twarz aż mnie mdłości złapały :( Dzisiaj jeszcze nie ruszył dupy z wyra tylko ogląda te swoje durne filmiki, od wczoraj słyszę z tych filmików jakąś kraczącą wronę i mnie to zaczęło konkretnie wnerwiać, więc chciałam zamknąć drzwi do pokoju, w którym leży to krzyknął "wypierdalaj!" a ja chwilę wcześniej wróciłam załadowana zakupami i nawet nie pomyślał, żeby wstać i mi z nimi pomóc... Normalnie płakać mi się chce... :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja sorki za szczerość ale... Ale z niego świnia jak tak mógł się do Ciebie odezwać :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Rah ja wiem że łatwo tak mówic jak sie ma spokojnego faceta...gdybyś ty słyszała i wisziala jak ojciec mojego dziecka sie wczoraj zachowywał to jestem pewna że byś nie wytrzymała. Myślicie że ja lubię przemoc i z tego to wynika?nie...byłam bezsilna i bezradna jak to w obliczu rozmowy z pijanym którego dosłownie cały dzień nie było..a samo uderzenie było po takiej wymianie zdań ,,wizyty u gina widzą ci się takie drogie, bo 100zł...na kino tez nie chcesz wydać wiec siedzimy w domu, bo to 50zł. A ile ty dzisiaj przepiles?" A on do mnie z taką nonszalancją, wręcz z uśmiechem ,a nie wien, może ze stówę." Więc nie wytrzymalam...i Agniesja na twoim miejscu tez bym sie mocno wkurwiła co to ma być że tylko siedzi i se pije a ty targasz zakupy..ja nie mogę powiedzieć bo mój jest taki pojebany tylko jak sie napije, ostatnia nasza kłótnia była jeszcze przed ciążą...

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko komu my sie mamy zalic?nie będę miala pretensji jak ktos powie widziały gały co brały

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana na pewno nikt nie ma zamiaru czegoś takiego powiedzieć :*
    Każdej z Nas jest miło jak każda się wyżali wysłucha wesprze i pomoże po to tutaj jesteśmy. Ale też jak mamy być spokojne w ciąży jak ktoś człowieka podkurwi :/

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze ze my tu nikogo nie mamy w promieniu około stu kilometrów i gdyby cokolwiek sie stało byłabym zupełnie sama.trafiłaś w sedno Mordeczko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:54

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba tym chłopom dać do myślenia chcąc nie chcąc skończyła się wolność musi do nich w końcu dotrzeć że będą ojcami a nie rozwydrzonymi dzieciakami

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak...boje sie że to nie nastąpi dopóki on nie zobaczy dziecka...
    eh porzucmy te okropne tematy..ogladam właśnie porody i tam ojciec sie wypowiada że lekarz prowadzący im powiedział że niedoczynność tarczycy jest też wskazaniem do cc...pierwsze słyszę a wy?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też pierwsze słyszę choć wiesz kiedy kobieta z tarczycą prze no to w jakiś sposób nadwyręża sobie mięśnie tarczycy.. Ale wiesz nie jestem pewna to są tylko moje przemyślenia

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    No Rah ja wiem że łatwo tak mówic jak sie ma spokojnego faceta...gdybyś ty słyszała i wisziala jak ojciec mojego dziecka sie wczoraj zachowywał to jestem pewna że byś nie wytrzymała. Myślicie że ja lubię przemoc i z tego to wynika?nie...byłam bezsilna i bezradna jak to w obliczu rozmowy z pijanym którego dosłownie cały dzień nie było..a samo uderzenie było po takiej wymianie zdań ,,wizyty u gina widzą ci się takie drogie, bo 100zł...na kino tez nie chcesz wydać wiec siedzimy w domu, bo to 50zł. A ile ty dzisiaj przepiles?" A on do mnie z taką nonszalancją, wręcz z uśmiechem ,a nie wien, może ze stówę." Więc nie wytrzymalam...i Agniesja na twoim miejscu tez bym sie mocno wkurwiła co to ma być że tylko siedzi i se pije a ty targasz zakupy..ja nie mogę powiedzieć bo mój jest taki pojebany tylko jak sie napije, ostatnia nasza kłótnia była jeszcze przed ciążą...
    No coz, dla mnie taka wymiana zdan i stwierdzenie ze wydał stówę nie jest wystarczającym powodem. Kłótnia czy frustracja moze u mnie obejść sie bez rękoczynu. Nie znam Waszych relacji, sytuacji i całego zycia, wiec nie mam prawa sie wypowiadać....jakos tak mnie to tknęło, bo w dzisiejszych czasach ludzie lubią sie kłócić i szturchać o za byle co.
    Straciłam 3,5 roku zycia z kimś takim. Teraz nie miałabym watpliwosci, ze jezeli ktos mnie tak traktuje, tak sie do mnie odzywa,to trzeba odejść i to natychmiast. 3,5 roku myslalam, ze to minie. Delikatne olewanie mnie, popijanie, łapanie za ręce w czasie kłótni, albo zakrywanie ust gdy krzyczałam. Leżałam zwinięta w kłębek i płakałam na co słyszałam ze dobrze mi tak bo sama zaczęłam kłótnie. Co z tego ze przepraszał i wyznawał dozgonna miłość? W złości krzyczał żebym sie odpierdolila, ze jestem pojebana, rzucał kubkami a raz nie chciał mnie wypuścić z auta i wychodząc mnie w nim zamknął żebym nie uciekła. Niby drobiazgi, to kłótnie, troche alkoholu czy wyzywania w złości, delikatne szarpnięcie...gdy w koncu sie uwolnilam, okazało sie ze to niebyłe normalne i ze mozna zyc i mowic zupełnie inaczej. Od lat mam najwspanialszego faceta pod słońcem, ktory by mi nieba uchylił. Ma wady, jak każdy. Czasem sie upił i szukał zaczepki, ale to były pierdoły a nie wyzwiska ze jestem pojebana i mam wypieRdalac. Nie raz ma lenia albo zaśnie i ja wszystko robie. Ale zawsze ma wyrzuty sumienia bo uważa ze powinnam mniej robic. Wszystko ogarnia, oprocz domu, bo mysle ze chyba moge pomyć naczynia czy wstawić obiad. Czesto wraca 3 godziny zamiast 1, bo nie ma poczucia czasu i wydaje mu sie wszystko zajmie "chwile". Czasem sie kłócimy, krzyczymy, ale zajmuje to chwile i nigdy sie przy tym nie poniżamy. Po kłótni nie wypominamy jej sobie, nie rozwlekamy, czekamy az emocje opadną i żyjemy dalej. Nie siedzimy obrażeni dluzej niz 2-3 godziny. Nie ma mowy zeby wyjsc na dluzej pokloconym, czy spac osobno. Przeciez jesteśmy jednością, rodzina, razem jesteśmy twardym fundamentem o ktory trzeba dbać. Kłótnie i wypominanie sa drobiazgami w porównaniu z ogromem milosci o ktora chcemy dbać. Chcemy zawsze i wszędzie moc na siebie liczyć.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wygadać sie trzeba. Dobrze jest miec choćby takie miejsce jak tutaj :)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ