X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak sami zapracowali to chwalić ich tylko !
    Myslalam ,ze to typ osób gdzie rodzice dali to się pokazują:)
    Bardzooooooo chętnie przyjade haha ! :) a męża zostaawisz ? Hahaha
    A nie możesz iść zapisać się do lekarza na monitorin g cyklu ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sami zapracowali na wszystko on mieszka już ponad 10 lat na Jersey ona 6. nawet za gotówke mieszkanie kupili bo myślą za jakiś czas tu wrócić. ich mamy (tatusiowie nie żyją) nie stać na to by cokolwiek im dołożyć.

narzeczony zostanie w domu :P

na razie zastanawiam się czy iść do gina bo kazał mi w lipcu przyjść i wtedy sie go zapytam jeśli pójde o monitoring, tylko zastanawiam sie ile to kosztuje bo niestety nie stać mnie na większe wydatki.

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co jak masz na NFZ gina to za darmo ale jak jest prywatny to najczęściej biorą polowe za wizytę ...
    Narzeczony ok hihi
    Jersey w UK ? Czy w Ameryce ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój nierób szukał i już znalazł pracę, ale zaczyna się miesięcznym szkoleniem w Opolu (400 km od domu), zaczyna 9 lipca :( Nie wiem jak to będzie, jak zostanę sama, ale wolę to niż jego leżenie w wyrze. Jak nie pracuje, to wziąłby się chociaż za dom, posprzątał, coś ugotował a tu nic. Raz na tydzień delikatnie ogarnie mieszkanie i tyle :( I jeszcze porównuje mnie do siebie, że ja też przecież nie sprzątam, dżizas :|

Dea, jak jesteśmy u teściów to oni sami go spijają a jak ja się wkurzam, że za dużo (jak np. w wigilię - u nas jest tradycja, że nie pije się wtedy alko, dopiero ew. po pasterce a ten polewał jeden za drugim :|) to teść uważa, że przesadzam, bo jak sobie popiją raz na jakiś czas to nie powinnam mu zabraniać. Tyle, że nie wiedzą, a raczej nie chcę mi wierzyć, że on pije nie tylko wtedy jak jest okazja, tylko ostatnio codziennie :( Nie wiem... Może faktycznie z nudów a jak pójdzie do pracy do się to skończy? Tam go nie upilnuję, więc nie wiem co to będzie...

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeny, jak mieszkają w USA to po jakiego grzyba chcą wracać do tego zawszonego kraju? :P Ja bym za żadne skarby nie wróciła.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana powiem Ci , ze np. Mojemu ojczymowi chuja dala robota ale oby Twojemu się poprawiło . . . mojego ojczyma matka tez go upijala wiedząc jakie ma problemy a teraz pomaga mojej mamie sobie z nim poradzić bo juz przegrał wszystko !
    Lepiej kochana uważam , ze jak pojedzie tam i zacznie zaebiac niż jak piszesz lenic się w domu bo chociaż jak mówisz mógłby sprzątaczka ! Kurwa jak może jeszcze do siebie Ciebie porównywać !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkają na Jersey w UK. chcą wrócić bo koleżanka bardzo tęskni za rodziną i przyjaciółmi. mówi że kasa to nie wszystko.

no mój picie ma po mamusi. u mnie w domu nigdy w wigilie sie nie piło ewentualnie troszke po pasterce. ale mówie czym starszy tym troche bardziej sie opanowuje. a Twojemu na pewno praca dobrze zrobi :)

Zakręcona lekarza mam na NFZ zobacze co powie. On ma też gabinet prywatny ale przeważnie pacjentki z NFZ nawet w prywatnym przyjmuje za darmo. płacą tylko te co chodzą tylko prywatnie.

• agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Debil z niego i tyle, nic nie dociera :( Nawet nie łaska pojechać ze mną raz w tygodniu do szkoły rodzenia, bo mu się nie chce :( Nic razem nie robimy, bo on woli leżeć w łóżku :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    O jeny, jak mieszkają w USA to po jakiego grzyba chcą wracać do tego zawszonego kraju? :P Ja bym za żadne skarby nie wróciła.
    Tak kochana tylko mówisz ...
    Stany baja , moje marzenie od dziecka ale to jednak kupa drogi od naszego państwa ojczystego , od rodziny , znajomych ... Tak na prawdę od wszystkiego . Ja całego życia na obczyźnie bym nie mogła spędzić , nigdy !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Debil z niego i tyle, nic nie dociera :( Nawet nie łaska pojechać ze mną raz w tygodniu do szkoły rodzenia, bo mu się nie chce :( Nic razem nie robimy, bo on woli leżeć w łóżku :(
    Co za jebany nie rob ! Wybacz kochana ale mnie ponosi odrazu ! On mieszka u Ciebie czy u was czy ma wynajmie czy jak ? Stać by cie było na samodzielne utrzymywanie się ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam usg i pewnie też ze mną nie pojedzie, bo jak twierdzi "nie lubi lekarzy"... taaa, jakby ktoś przy tym jego badał :|

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    mieszkają na Jersey w UK. chcą wrócić bo koleżanka bardzo tęskni za rodziną i przyjaciółmi. mówi że kasa to nie wszystko.

no mój picie ma po mamusi. u mnie w domu nigdy w wigilie sie nie piło ewentualnie troszke po pasterce. ale mówie czym starszy tym troche bardziej sie opanowuje. a Twojemu na pewno praca dobrze zrobi :)

Zakręcona lekarza mam na NFZ zobacze co powie. On ma też gabinet prywatny ale przeważnie pacjentki z NFZ nawet w prywatnym przyjmuje za darmo. płacą tylko te co chodzą tylko prywatnie.
    To nie daleko mnie:)
    Powiem Ci , ze wcale się nie dziwie jej , my zarabiamy i odkladamy tez specjalnie po to by mieszkanie kupić i wrócić ! Nam za bardzo się tęskni , ja mieszkam tu ponad dwa lata a mój 9 wiec to kupa czasu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Jutro mam usg i pewnie też ze mną nie pojedzie, bo jak twierdzi "nie lubi lekarzy"... taaa, jakby ktoś przy tym jego badał :|
    On wgle cieszy się ze będzie ojcem ??? ...
    Chuj z tym ze lekarzy nie lubi , dziecko ma iść zobaczyć ... Co za dupek

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkamy u mnie, ale ma też swoje mieszkanie, które wynajmuje. Dostaje z tego kasę, ale ostatnio zamiast 1000 zł. dał mi tylko 500, bo za moimi plecami pożyczył kasę od kolegi i musiał mu oddać oraz na kredyt, który wziął na tą swoją zasraną działalność gospodarczą, którą w ogóle się nie interesował i pracował po 4 h dziennie zamiast zapierdzielać, żeby się rozwijała. W końcu przynosiła same straty (tylko i wyłącznie z jego winy) i musiał ją zamknąć a my zostaliśmy z tym popieprzonym kredytem 300 zł. miesięcznie :(

Jestem dzisiaj taka wściekła, że tłukłabym lenia, żeby się w końcu opamiętał :[ Staram się opanowywać emocje dla dobra maleństwa.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby się cieszy, ale jakoś w ogóle nie uczestniczy w tej ciąży...

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm ... A może mała rozłąka ? Ty sobie sama na pewno poradzisz ! A on może zrozumie cos... Ja osobiście bym kazala mu się wynieść dopóki nie skuma co jest w życiu ważne , ze Ty i dziecko a nie lezenie na kanapie i picie !
    Tym bardziej ze nie wyganiasz go na ulice a ma własne mieszkanie ... Co to jest 500 zł miesięcznie ? Jakieś ochlapy !
    Jest pieprzonym leniem jak pracował cztery h dziennie tylko i jeszcze zaprzepaścił to wszystko , masz same problemy przez niego ! Jeszcze brak uczestniczenia w ciąży i ciągle cie wkurwia masakra jakas

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech Ci faceci mój śpi nietomny
    mi się skończył rosołek gotować więc zjem bo mnie łeb napieprza.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjedz zjedz kochana:)
    Ja miałam dziś pulpeciki w sosie grzybowym z młodymi ziemniaczkami i sałata z kefirem ala mizeria hihi mniaaaaamcis było !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro tak razem się staraliście a w ogóle się nie przejmuje... Mój mi się pyta czy jak teraz pojedziemy do Gina to czy może wejść ze mną bo w końcu to nasz dzidziuś i też ma prawo zobaczyć czy wszystko w porządku z małym więc jak teraz w piątek pojedziemy to się gina zapytam czy może wejść ze mną;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja miałam wczoraj mizerię:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ