X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. :)
    A życie jest takie jakie jest lepsze takie niż żadne

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge ci tylko pozazdrościć..nic nie poradzę ze sie zakochalam siedem lat temu a dziś zbyt daleko zaszlismy zeby sie rozstawać dla tych kilku kłótni po alkoholu. Kochamy i klocimy sie głośno i tylko się ciesze ze nie mieszkamy z rodzicami.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie! Dobrze, że nikt nie słyszy tych kłótni. Nienawidzę jak wmieszana jest w nasze kłótnie osoba trzecia, wtedy wydają się jeszcze poważniejsze niż w rzeczywistości są.
    Ja też tak myślę, że zmienią się dopiero jak zobaczą maleństwa Tygrysku. Boję się tylko, co będzie jeżeli to nie nastąpi i ja będę zajmować się dzieckiem a on dalej będzie pić... Jezu, mam nadzieję, że tak nie będzie bo psychicznie się wykończę :(
    I jeszcze na dodatek zamknął się w drugim pokoju i chyba sama będę musiała iść z psem :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam z całego <3 żeby im się odmieniło po urodzeniu się dziecka :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka mojemu to juz ma sie odmienić i on bez mojego pozwolenia nie wyjdzie z domu, a ja juz go na picie nie wypuszcze. On sam raczej nie pije...a jak chce sie napic z kolegami to zapraszam w cywilizowany sposob do nas do mieszkania. Moge im nawet zrobić cos do jedzenia i siedzieć sobie w sypialni. Agniesja a skad on ma pieniądze na piwo? Skoro ty robisz zakupy to niepotrzebne mu pieniądze a jeśli ma dostęp do twojego konta to lepiej je zamknąc przed nim.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mordeczko!

Co do niedoczynności i cc to nie słyszałam, ale przeczytałam dzisiaj w książce, że przyjmowanie niektórych leków na nadciśnienie czy tarczycę może być przeciwwskazaniem do karmienia piersią :( Mam tylko nadzieję, że to nie tyczy się Euthyroxu i leków na nadciśnienie, które przyjmuję, bo bardzo chcę karmić :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma dostępu do mojego konta, chyba że dam mu kartę jak wysyłam go po zakupy, ale wczoraj na te 2 wziął sobie z mojego portfela a ja nie mam siły się z nim codziennie kłócić, bo i tak nic do niego nie dociera :( Twierdzi, że lubi piwo :| a ja uważam że codzienne upijanie się jest nienormalne. Najgorsze, że nie mam żadnych sojuszników w walce z jego nałogiem. Kiedyś jak się chlał 3 dni pod rząd do nieprzytomności (wypił wtedy wszystkie alkohole jakie dostaliśmy z okazji ślubu :(), zadzwoniłam do jego mamy to ona powiedziała, że nie możliwe że jej Marcinek pije i nie uwierzyła mi... Jego rodzice uważają, że to ja przesadzam a on nigdy w życiu nikomu nie przyzna się, że pije codziennie. To jest chore :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byś musiała zrobić zdjęcie i udowodnić teściowej jaki jest na prawdę jej syn. A tak swoją drogą szuka pracy Twój mąż? Bo jak już będziecie we trójkę to nie będzie łatwo wyżyć z jednej pensji

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ja po weselisku :P wstałam i właśnie gotuje rosółek z kaczuszki ;)

Zakręcona nie mierzyłam tempki 5,5 roku i postanowiłam zacząć mierzyć.

agniesja śluz i szyjke badam ale nie jestem w tym wielką specjalistką wpisuje do wykresu tylko to czego jestem pewna na 100%

agniesja a jeśli chodzi o facetów widzę że mamy podobnych typów :/ mój wczoraj do pewnego momentu nawet był elegancki i szarmancki, po wyjściu kamerzystów, fotografów zaczęło sie prawdziwe wesele no nic dotarliśmy do domu o 4 po czym wstał i poszedł z flaszką którą dostał od pana młodego do kolegi...wrócił jakieś dwie godz temu sztywny i poszedł spać... mam nadzieje że jak wstanie będzie wszystko ok. dobrze, że spać poszedł bo dawniej to by jeszcze sie awanturował teraz mu przechodzi.

moja tempka dziś po 4 godzinach snu 37,15? ? ?

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja ja tez biore- letrox ale chyba przy tym można karmić bo raz ze tak jest napisane na ulotce a dwa że w czasie ciąży nie szkodzi dziecku. A z tym piciem to ciężko bo zwykle od piwa zaczyna sie uzaleznienie. Zwłaszcza ze on teraz nie ma co robić i moze tez dlatego czuje sie sfrustrowany.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja teściowa zobaczyła że synek pije jak go pare razy zawiozłam do niej pijanego, zrobili mu rodzice awanture wiec teraz czym starszy tym coraz bardziej spokojniejszy, skończyli sie koledzy i picie co tydzień :P

rah lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem tempka szaleje. Mój wczoraj choć popił to i tak mnie przeprosił bo wie że tego nie lubię ale nie byłam na niego zła bo wiedziałam że będzie pił z tatą

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah ale Ja mojego D nigdy nie uderzylam i nie mam zamiaru... Ja napisalam to do Tygryska w formie żartu , ze morda nie szklanka !!! Wiec nie bardzo rozumiem ...
    Moj D jest typem osoby która jest wariatem owszem , nawet będzie się bil jak trzeba ! Ale on nie pije , nie pali , pracuje na dom bez gadania bo jest odpowiedzialnym facetem mimo młodego dość wieku , on chodzi na siłownię , pakuje i dla niego my , dom i siłownia to życie najważniejsze , On to kocha a nie jest nudziarzem ... Nie spierdala mi z kolegami pić ani nic tego typu ... Nie wyzywa mnie ani nic wiec za co miała bym go bic ???!
    Nie jest święty bo wkurwi czasem strasznie ale On nawet na mnie nie krzyczy ! Wiec sorry ...
    Agnesja powiem Ci , ze masakra ... Czy on dupska do roboty nie może ruszyć ? Co to znaczy ze utrzymuje go kobieta która rodzic niedługo będzie a on jeszcze przechlewa kasę ! Nosz kurwa ... Jak to u was jest ? Bo d!a mnie to kotek chore ze facet nie robi gdzie jeszcze dziecko w drodze ! A co będzie jak ono się urodzi ? Będzie pil i pokazywał to dziecku ? Dla mnie picie piwo codzienne to alkoholizm i to nie tylko dla mnie , takich ludzi przyjmują normalnie na odwyk... Nie musisz wody pić żeby być alkoholikiem .
    Wspolczuje Wam laski na prawdę ! Ale mogę wypowiedziec się cos w tym temacie bo z taka osoba mieszkalam 10 lat która ciągle piwko piwko , bez roboty ... Aż moja mama się zbuntowała i wyjebala nieroba z domu bo kilka lat zapierdalac na kogoś kto kasę lrzepija i jeszcze się rzuca to uciążliwe jest !
    Tygrysku my tez mieszkamy sami i cieszę się bo właśnie nawet jak się poklocimy czy cos to nikt nie słucha nie udziela" życiowych" rad ani nic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 16:55

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nie kumam o co z tą tempką chodzi? nie nastawiam sie ale jeszcze ten ból głowy? powiem,że nie piłam za dużo bo było tyle pyszności że wolałam jeść i tańczyć :P

mój też będzie przepraszał jak wstanie zawsze to robi a później <3 :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiesz o której mierzylas ja ? Bo w dzień ona jest zawsze większą czy Spisz czy nie ...
    Ale oby to dobrze wrozylo chociaż ja bym wgle temperatur twoich nie brała pod uwagę bo są nie miarodajne .
    To mówisz , ze się wybawilas:)
    Ja to bardzo bym poszła na jakieś wesele a najszybciej to chyba za rok nasze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wam powiem,że zdażyło mi się dać w ryj mojemu ale to bardziej z bezsilności,ale to były początki znajomości docieraliśmy sie...wy młodziutkie jesteście i wasi faceci też - przynajmniej w większości. ja mam 28 a mój 34 lata więc nasze życie razem po tych kilku latach wygląda już inaczej. czasem jeszcze gdzieś razem wyjdziemy, ale jak byliśmy młodsi było inaczej- kino, disco, spacery... teraz co raz rzadziej, też w sumie przez naszą pracę - oboje pracujemy w tej głupiej korporacji...

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona o 14 mierzyłam po spaniu, bez sensu by bylo gdybym zmierzyła po przyjściu z wesela. niestety nie mam jak mierzyć o stałych porach.

noooo wesele super, bardzo wykwintne aż głupio troche. mają znajomi kase to chcieli pokazac.... my jeszcze dwa wesela mamy w tym roku.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    No ja wam powiem,że zdażyło mi się dać w ryj mojemu ale to bardziej z bezsilności,ale to były początki znajomości docieraliśmy sie...wy młodziutkie jesteście i wasi faceci też - przynajmniej w większości. ja mam 28 a mój 34 lata więc nasze życie razem po tych kilku latach wygląda już inaczej. czasem jeszcze gdzieś razem wyjdziemy, ale jak byliśmy młodsi było inaczej- kino, disco, spacery... teraz co raz rzadziej, też w sumie przez naszą pracę - oboje pracujemy w tej głupiej korporacji...
    Ale Ja nie uważam , żeby tu wiek miał jakieś znaczenie bo nie jeden 34 latek jest durniejszy niż ten co ma 22-25 np. :) oczywiście nic nie sugerując tylko takie prownanie dalam ...
    Ja z bezsilności nie raz rozjebalam w domu talerz , kubek cos ... Ale wole rozwalic talerz czy walnac pięścią w drzwi niż dac mojemu w twarz ! Ani on ani Ja byśmy się nie uderzyli nawet nie szarpneli ...
    Zresztą nie ma znaczenia , żaden związek idealny nie jest a najważniejsze jest żeby się dotrzeć , człowiek cale życie będzie się docierał i taka jest prawda !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    Zakręcona o 14 mierzyłam po spaniu, bez sensu by bylo gdybym zmierzyła po przyjściu z wesela. niestety nie mam jak mierzyć o stałych porach.

noooo wesele super, bardzo wykwintne aż głupio troche. mają znajomi kase to chcieli pokazac.... my jeszcze dwa wesela mamy w tym roku.
    No właśnie przez to , ze nie są mierzone o stałych porach to są nie miarodajne niestety: (
    A no właśnie jak ktos ma kasę to w większości dla pokazania się to wszystko jest ... Ale co tam , jejku zazdroszcze ci , zabierz mnie chociaż na jedno hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyjeżdżaj pójdziesz jako osoba towarzysząca... :P no oni mają kase więc chcieli na wysoki styl zrobić wesele a niech sobie robią zapracowali na to nikt im nie dał.

no niestety przez to że nic nie wiem z tych wykresów chciałabym choć raz mieć monitoring.

no czasem młodszy mądrzejszy niż starszy nie ma reguły.

‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ