STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smacznego Dea
Zaraz Zakręcona i tak wyjedzie na to szkolenie, więc go nie będzie. Jakbym nie była w zaawansowanej ciąży, pewnie zastanowiłabym się nad sensem naszego małżeństwa a tak, mogę tylko mieć nadzieję, że praca albo dziecko go zmienią...
A teraz włączę sobie jakiś film, żeby się zrelaksować -
agniesja wrote:Smacznego Dea
Zaraz Zakręcona i tak wyjedzie na to szkolenie, więc go nie będzie. Jakbym nie była w zaawansowanej ciąży, pewnie zastanowiłabym się nad sensem naszego małżeństwa a tak, mogę tylko mieć nadzieję, że praca albo dziecko go zmienią...
A teraz włączę sobie jakiś film, żeby się zrelaksować
Nikt nie zakazuje mu kontaktu z dzieckiem a taka rozłąka pokazała by ci jak bardzo zależy mu na waszym małżeństwie i dziecku ... -
Moj naszczescie od samego poczatku ciąży chodził ze mną na USG , chyba na jednym nie byl bo byłam w PL sama w tym czasie ... Dopytuje się i wgle ! A tum bardziej jak ciąża teraz juz bardziej zaawansowana jest to nawet o wyorawce sam dyskusje robi hihi
-
Hihi ja właśnie zjadłam bigos i trochę sałatki jarzynowej i mnie żołądek zaczął boleć. Mąż przyniósł mi świeżej mięty z ogródka więc zaraz sobie zaparzę
A ja po obiedzie poszłam z Piotrem na spacer i później leżeliśmy.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Kochana ale wiesz tu nie chodzi o przekreślanie waszego małżeństwa tylko danie mu nauczki pewnej ... Wiesz gdybac czy dziecko lub praca go zmieni można ciągle ...
Nikt nie zakazuje mu kontaktu z dzieckiem a taka rozłąka pokazała by ci jak bardzo zależy mu na waszym małżeństwie i dziecku ...W nieskończoność czekałabym na powrót a i tak nie zrobiłby tego "bo przemyślał" czy też "zmądrzał".