STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeeej !
Tygrysku można ale dokładnie jak mordeczka pisze nie za długo i w nie zagoracej wodzie tak samo tyczy się to prysznica !
Co do położnej to u mnie taka będzie z przychodni właśnie a nie ze szpitala i przy okazji mam spotkanie z nią przed porodem albo nawet ze dwa od 36 tyg:)
Tak nie dostaniesz szybciej położnej kochanie . -
No jak właśnie dostałam bo do niej chodze;p ona do mnie dopiero po porodzie no ale to to wiem. Po prostu jest jedna w przychodni i się zajmuje ciezarnymi. Zawsze mozna do niej pójść i zadawać pytania wiec nawet nie głupie rozwiązanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:52
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:No jak właśnie dostałam bo do niej chodze;p ona do mnie dopiero po porodzie no ale to to wiem. Po prostu jest jedna w przychodni i się zajmuje ciezarnymi. Zawsze mozna do niej pójść i zadawać pytania wiec nawet nie głupie rozwiązanie
Ona nie jest jak typowa położna co przyjdzie do ciebie jak cos się dzieje jak zadzwonisz cxzy cos wiesz ...
Ja mam tu w UK położna taka co do do!u mi juz przyjdzie jak cos się dzieje , ona badania mi robi wszystko taka typowa prawdziwa położna , a jaka jajcara mowie wam hehe -
tygrys73 wrote:No jak właśnie dostałam bo do niej chodze;p ona do mnie dopiero po porodzie no ale to to wiem. Po prostu jest jedna w przychodni i się zajmuje ciezarnymi. Zawsze mozna do niej pójść i zadawać pytania wiec nawet nie głupie rozwiązanie
-
No teraz gynoflor..Jutro na szczęście usg to zobaczymy co u małego, a w poniedziałek wizyta u mojego gina, bo zaraz wyjeżdza na urlop...Ja chyba sama już wolę nie ryzykować i się nie kochać, chociaż nie mam skurczy i myślę, że to z winy szyjki
-
Tygrysku mi siarka zaczęła lecieć od 20 tyg jakoś i Ona leci jak się ja nacisnie cycka np. A czasami sama , kilka razy tak jak dziś w nocy zalalo mi pościel i pizdzame .
Tygrysku co do plamien może naczynia ci pękają cienkie jakieś przy seksie , do gina jak pojdziesz to powiedz ze tak jest za każdym razem ! Być może będziesz musiała SOE wstrzymać od seksu chwile ! Moja znajoma tak miała i dostała duphaston bo jednak każde plamienie male nawet to niebezpieczne w ciąży jest.
Ja po seksie tez nigdy nie miałam , a może za bardzo cie penetruje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:36
-
Wiesz co Zakręcona to chyba nie za mocno, bo pamiętam że jak zaczęliśmy się kochać to nic mnie nie szczypało i nie bylo plamień, a potem pojawiło się to szczypanie w samym wejściu (Agniesja mowiła że to może być od luteiny dopochwowej) i po seksie bardzo jasne plamienie, teraz już zółto znowu jest. Ale w poniedziałek wszystko powiem mojemu ginowi, na wszelki wypadek przerzucimy się na inne formy czułości
Mordeczko o 14 mam