STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ile stopni u Was ?
U mnie 35 juz ... Mój wiatrak w domu dmucha juz na cieplo a w chacie nagrzalo się do 32 stopni , porażka zaraz trzeci raz pod prysznic IDE ... Posprzatalismy troszkę , krupniczek zjadlam , mój jak mowilam spaghetti i on poszedł na siłownię z ciężkim sercem ale poszedł nie odpusci treningu podziwiam go bo się topimy -
U mnie spadla temperatura właśnie z 35 na 32. .. A w domu jest 30 stopni wiec ukrop. !!! Zazdroszcze wam ... Zaraz IDE w kąpiel z rumiankiem bo mam jakąś infekcje w pochwie a leków nie mam jeszcze wiec rumianek zostaje:) a przy okazji ochlodze się może bo dziś fatalnie się czuje przez upały i twardnienia brzucha
-
Samemu siedzieć to porażka ale co zrobisz ... Jak mus to mus: (
Ja juz po kąpieli , w salonie się wyleguje chwile przed tv , zaraz IDE na gore się nakremowac bo teraz schne , dziś nawet się mię wytarlam zeby wiesz ochlodzic się bardziej:) przy wiatraku się susze hahaha
I nasmaruje się , wypachnie i klade się i jak co wieczór na ipla poleca porody:) , chyba dziś spis na golasa , tzn w samych majtkach bo nie wyrobie inaczej chyba dziś ...
-
Taki średnio masz owulacyjny ten wykres Dea
Masz jakieś inne objawy owu? Jakiś podbarwiony krwią śluz albo bole jajników?
Dziewczyny a ja nie mam pielęgniarki od ginaW ogóle nie wiem jak się to odbywa, ja bym wolała mieć położną środowiskową ze szpitala, z którego rodzę, a nie tą...
Zakręcona jakie ty kąpiele bierzesz? Bo w wannie to nie zalecają z tego co wiem