STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdole co za upierdliwy sąsiad. Trzeba było iść do niego i go zjebać.. Ja też tak miałam jak chodziłam na nocki i wracałam przed 8 rano kładłam się spać a mój 18 letni sąsiad jak zaczął puszczać muzykę to po całym domu się niosło. Więc czekałam aż on zacznie nocki pożyczyłam od kuzyna wzmacniacz wysokie głośniki więc jak przyjechał o 7 to mu się odegrałam. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. JEBANY "SZCZAWIK"
Ja właśnie poczułam lekkie jakby takie kopnięcie w dole brzucha. Na pewno to nie były jelitaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:31
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka w 10 tygodniu?! To niemożliwe
Byłabyś chyba pierwsza na świecie!
Sąsiada też bym opieprzyła..Ja mam kochana koguta u sąsiada, ktory od czwartej rano co 2 godziny wyje. Co do siku to radze ci nie pić przed spaniem, mnię się czasem udaje przespać bez wstawania. A do kolacji może meliskę? A i nie wiem czy jesteś wierząca, ale mnie bardzo usypia odmawianie różańca -
Jestem wierzącą ale odmawiać na noc różańca nie bede :)modłę się codziennie przed snem i uważam ze wystarczy:)
Mordeczko nie ma możliwosci żebyś ruchy poczuła teraz najwczesniej za jakie 7 tyg i to takie smyraneczkoo będzie , rynenka w wodzie pływająca a kopniaki są dopiero po 20 tyg:)
No a co do sasiaowww bo tam para mieszka ,to są inna" rasa" Pakistan i ruska wiec nie zagadam do nich bez języka niestety ... A mój D spał , on nie słyszał za to Ja zbyt mocno ... Mój D tez odgrywa się czasami ze jak jabnie muzykę to mi kosmetyk8 z szafki na pietrze z łazienki wypadły bo kupił sobie nowe głośniki co maja mocy tyle co ja nie mogę ... Ale ile można się bawić tak z nimi , to są wgle brudasy ... Jebie od nich baranina bo oni wpieprzaja to ciągle i smaza , jak bzykaja się to na dworzu ich słychać nawet , ona leje go przy seksie normalnie ( ja nie zgadlam nikomu do łóżka ale pewne sprawy dyskretniej sie wykonuje) masakra z nimi jest , drzwiami ciągle napierdalaja w domu ze mnie to dawno by wypadly ... Porażka -
Mordeczka wrote:Tygrysku nie wiem ale to nie było "bulgotanie" tylko takie kopnięcie hah
Ja nigdy bym nie zasnęła gdybym nie odmawiała pacierzu co wieczór -
Na mnie to nie działa:) co do sikania częstego ja kolo 19 przestaje pić żeby właśnie nie lac jak opetana mój mały jest nisko osadzony i na pęcherz ciągle naciska: (
Co do ruchow odroznisz" rybkę w wodzie" lub takie smyrniecie:)
Ja pierwsze takie miałam w 16 tyg potem 2 tyg nic , w 18 ciut mocniejsze i znów cisza ( ale to normalne ) i potem w 20 równym pierwszego delikatnego kopniaczka dostalam a bardziej się to czuje jakby cos pod powłoka ci się ruszalo i to lekko tak a w 21 pierwszy raz brzuch mi się poruszył lekko a potem znów mega delikatnie ale okazało się ze się odwrócił w stronę kręgosłupa i tam kopal kilka dni a ja balam się ze ruchów nie czuje także bez paniki jak wam się to zdarzy:) chociaż większości się to zdarza
A teraz to m!zły lata codziennie tak ze brzuch faluje. Czekam tylko na to jak zacznie łokcie , nogi wystawiać hahaha ale jeszcze chwila malenkatygrys73 lubi tę wiadomość
-
Ja zrobię ten krupnik dziś co miałam wczoraj robić juz chociaż boje się ze nawet w lodowce mi skisnie jak takie upały są ...
Ale zrobię mniej najwyżej bo mam mega ochotę i może potrawie z curry jak ostatnio , zobaczymy . Mój pewnie spaghetti zje sobie dziś . -
No zupki w upały są najlepsze, dodatkowe picie. Ja też mam od wczoraj zupkę, a do tego zrobię pierogi leniwe. kurde od wczoraj mnie tak co jakiś czas mocno zakłuje pod pępkiem po lewej stronie, nie skurcz tylko takie ukłucie. Nie wiem czy młody tam siedzi i na coś naciska czy coś się dzieje
Dobrze w sumie, ze mam to usg w piątek