STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona to pewnie już nie będziesz miala żylaków, ciesz sie bo to tak brzydko wyglada. Po ciąży chyba sobie usunę. A kupiłam sobie takie luźne bluzki i nie mogłam sie powstrzymac i wzięłam tez kilka śpioszków, takie słodkie i wcale nie zniszczone.
Rah też sie boję nacinania krocza..i niestety nie ma sie co nastawiać że tego unikniemy. Ostatnio mam wrażenie że jest to rutynowa procedura, żadna z moich znajomych ani kuzynek tego nie uniknela przy SN...
Mordeczka kapusniak w ciąży to bym mogła non stop jeść! Też masz ochotę na kwaśne?
Agniesja tez juz nie mam pojęcia co ci poradzić..czy on sie mógł tak bardzo zmienic..bo przecież jak sie staraliscie to musialo byc okej.. -
Zakręcona niedawno "obchodziłam" studniówkę, wiec teraz z 90 z groszem dni do porodu zostało. Bo nie wiem czy ten suwaczek dobrze wpisany
-
Oficjalnie mam na 5 października ale większy był od poczatku i na usg pokazywał zawsze ze jest 3 dni starszy, czyli niby 2 października. W suwaczkiem chyba 5 jest wpisany ale nie wiem jak on liczy te "miesiące"
Przez to ciagle leżenie od 2 miesiecy sporo tyje. Mam takie skoki, ze nagle bum a potem kilka dni nic. Juz 10kg przytyłam:/
Na poczatku słabo jadłam, a potem wlasnie wszystko co kwaśna we i rześkie. Ulubione było zielone jabłko, woda z cytryna itp. Potem wpadłam troche w czekoladę ale sie opanowałam bo podobno w ciazy czekolada przybiera postać wyjątkowo narkotyczna. Tzn im wiecej zjesz, tym wiecej sie chce. I podobno to taki niepohamowany mus, którego poza ciaza sie nie odczuwa. -
Masz śliczny zgrabny brzuszek , sporawy ale super na prawdę !
Ja to brzucha nie mam narazie ...
Ja mam plus 14 kg juz ale to część z tego efekt JoJo po diecie , bankowo!
Ja mowie od poczatku miałam smaka na słodkie i tylko na słodkie !
A teraz od nie dawna , sama cytrynka , jabłka zielone tylko hahaha ojj mniam
Kapusniaku nie tkne np. Bo po prostu w ciąży mi nie wchodzi , mięso jem sporadycznie ale to ostatnio a od poczatku nie jadlam wgle !
Teraz słodkie juz opanowane , rzadko mega zjadam ... Ale z tym, ze czekolada jak narkotyk w ciąży to chyba się zgodze ... -
Rah bardzo fajny, kształtny brzuszek i seksi piżamka
Kolejna widzę z tatuażemja bym się nie odważyła, ale nie ze względu na ból tylko że mogłoby mi się odwidzieć. Ale u kogoś bardzo mi się podobają, zwłaszcza napisy właśnie.
Ja na razie kilo na plusie, czas najwyższy.
Mordeczko kiedy Ty teraz do gina ? Na genetyczne?rah lubi tę wiadomość