STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Przypomnij lekarzowi o płycie!
ja nonstop oglądam :p
Ja ogladalam ciągle to samo ! Cofalam , ogladalam itp bajecznie
Jeszcze dubdus juz taki sporwy to super było widać wszystko , oczywiście miałam w 2d, 3/4 di polecam ci jechać na Radwańska 1 na połówkowe:) 250 zł badanie USG właśnie to co napisalam , w cenie płyta , plus 5 fotek , ze dwie w 2 d chyba albo jedna i reszta w 3/4 d:)
-
Dea nie ma nic gorszego chyba niz okres w upał
ale może nie przyjdzie
Zakrecona no ja to samo robie z tą płytą, ciężko sie oderwać jak ci dzidzia rączką macha i fika Koziołki hihiale teraz to jest taki najgorszy okres bo do połówkowego jeszcze tyle czasu a jeszcze nie czuje ruchów małego i to jest taki zastój..a kto na tej Radwańskiej przyjmuje kochana? I tak sie zastanawiam no bo co powiedzieć lekarzowi prowadzącemu troche mi głupio bedzie, co myślisz?..
Mordeczko ja też w sumie byłam na ostatnia chwile na genetycznym i fajnie już było dzidzie widać. Ale najważniejsze zeby lekarz mógł wszystko pomierzyć -
tygrys73 wrote:Rah bardzo fajny, kształtny brzuszek i seksi piżamka
Kolejna widzę z tatuażemja bym się nie odważyła, ale nie ze względu na ból tylko że mogłoby mi się odwidzieć. Ale u kogoś bardzo mi się podobają, zwłaszcza napisy właśnie.
Ja na razie kilo na plusie, czas najwyższy.
Mordeczko kiedy Ty teraz do gina ? Na genetyczne?
Poza tym napisał mi to moj facet i to jego pismo mam na sobie
Na nadgarstku mam jego imię w języku kannada. A nad prawym pośladkiem mam pnącze z kwiatem , moj pierwszy tatuaz. A co do odwidzenia sie, to mam te tatuaże tak, ze na codzień ich nie widac, nawet ja ich nie widze bo nawet nadgarstek pod bluzka albo bransoletka bywa. -
Bardzo wzruszający ten napis
Takie proste słowa z bajki, a tak wiele oddają. W ogóle Kubuś puchatek jest fajny, dlatego jak byłam mała nazwałam się właśnie Tygryskiem
Ojj Rah jakby mój facet tatuował to na pewno bym sobie coś dała zrobić.EEkstra
rah lubi tę wiadomość
-
Tygrysku tam przyjmuje kilku lekarzy i każdy jest polecany:)
Robią dobrze , ok 40 minut połówkowe , dokładnie wszystko mówi , opisuje ...
Nic nie mów prowadzacemu:) niech robi swoje a Ty skoczysz na jedno prywatnie hehe
Ja mam tak fatalna pogodę: ( u mnie 11 jest dopiero a juz 32 stopnie ... Ja zaraz padne i jeszcze jestem taka wkurwiona ze szok -
Rah nawet nie wiedziałam, że tak można!
Zakręcona a na co się tak wkurwiłaś? U mnie też upał. Ja do prowadzacego też chodzę prywatnie, a ty nie płacisz? Bo trochę kurcze drogo by wyszło jakbym poszła na dwa. Czy zwykłe usg 3d też będzie tam kosztowało 250zł nie wiesz? Jak ten mój nie ma 3d to raczej będę musiała iść też gdzie indziej.
-
Tygrysku tam gdzie Ci napisalam robią 2d,3/4d w jednym badaniu za 250 zł . Ja wczesniej chodzilam na NFZ i prywatnie , na NFZ po skierowania i chyba z raz na USG byłam ... Lecz moja " cudna" pani doktor odeszła nie informując pacjentów i w 5 miesiącu ciąży zostałam z prywaciarzem tylko ale planuje znaleźć kogoś na NFZ teraz jak będę w Pl a może ktoś na jej miejsce juz przyszedł to baja by była !
Wkurwiona jestem laski bo od dwóch dni mam koszmary , możecie mnie uznać za głupia ale ja przez nie momentami boje się zasnąć ...
Wczoraj polozylam się wszystko okej było ( oczywiście sama bo mój D na nocki pracuje) byla 21 , mowie a dziś wczesniej ... Wczoraj malo spalam to się wyspie ... Nagle gdy juz na w pol oko było zamknięte a ja wpadalam w sen jebut muzyka od sąsiada tak zaczęła grac o 22.30 i do 24 nie mogłam zasnąć ( my mieszkanie mamy taki bliźniak ! ) wkurwiona mowie trudno klade się dalej ale w nocy było 25 stopni wiec ukrop jak cholera , oddychać rady się nie dawało , bez kołdry niczego , tzn miedzy nogami bo inaczej nie usne hahaha: p
I tak leże oko się przymknelo to odswiezacz powietrza w sypialni mi psiknal a ja sztywna ze strachu , usnelo mi się 3:30 jak codzien siku , 5 siku ,6 siku mój D wrócił. .. Pogadalismy 8 rano juz 25 stopni , usnelismy smacznie mi się spalo kurwa 10 jeeeeeeeeeb muzyka od sąsiada a ja ze strachu normalnie aż mdłości dostalam ! Mowie no nie kurwa ! Poszlam zrobic śniadanie , ja patrzę a w cieniu 32 stopnie mowie ja pierdole jeszcze całym dom się nagrzal jest porażka a mnie w ciąży UPA!y nie służą , brzuch mi dziś dwa razy stwardnial juz a czekam na magnez aż przysla ... Wczoraj kilka razy stwardnial , nie wiem może przez te upały bo wczesniej ,darzyli się to może z raz ,max dwa ... Jestem nie wyspana , wkurwiona , za gorąco mi , ten brzuch mnie martwi no po prostu żyć nie umierać ! Jeszcze mecza mnie takie zaparcia ze szok