STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Taki piesek to najlepiej by się czuł mając swój ogrodek
cale podwórko dla siebie , moja mała miała i była w siódmym niebie a teraz nie ma swojego ogródka bo zmienilismy mieszkanie ale zamoerzamy zmienić niedługo na większe bo małemu chcemy pokój zrobić niedługo i z ogródkiem odrazu dla naszej malej ptaszynki
-
agniesja wrote:Właśnie nie, labradory to leniuchu i kanapowce
Mój przesypia większość dnia
Zresztą już ma swoje lata i jak za długo pochodzi to kuleje na jedna łapę
A odchudziliśmy go dietą, nie ruchem
Idę spać, dobrej nocki
My z Maluchem który chyba nie zamierza iść spać !!! Tez się kładziemy buziaki -
Hej
Jak tam noc Wam minęła? Mi w miarę dobrze, chociaż śniły mi się jakieś pierdoły, ale nawet nie pamiętam co
Jak tam Zakręcona, dał Ci Synuś pospać?
Wracając do wczorajszego tematu, mój pies jest tak nauczony w mieszkaniu, że jakby teraz dostał podwórko pewnie by się na nim męczył. Jak jeździmy na działkę, to pójdzie się załatwić, obwącha co ma obwąchać i już się zaczyna nudzić, mógłby wracać do domu
Jakby od małego był nauczony na dworze a później wzięlibyśmy go do mieszkania to pewnie nie byłby zadowolony, a w takiej sytuacji nie wygląda na takiego co się męczy a nawet zawsze cieszy jak wracamy do domu
-
Agnesja mały do 2 jakoś na mój czas czyli na wasz do 3 szalał jak wariat ! Dziś od 5:30 jakoś zaczął ... Wiec sama ocen sytuacje mojego wyspania hahaha
Ja miałam dziś sen o duchach ze w moim mieszkaniu były i obudzilam się zalana zimnymi potami normalnie o 3:30 ! Aż się balam serio ...
Ja leże k oglądaj ugotowanych , juz po sniadanku jestem i o:) pogoda jest mega piękna , megaaaaaa ! 30 stopni ma być dziś oszaleje hahaha
Moja mała była wzięta u nas jak miała 8 tyg a raczej znaleziona na ulicy i mieszkała w blokach trzy miesiące z nami bo byliśmy wtedy na dwu miesięcznym urlopie w pl a moja mama miesiąc się sama nią zajmowała a potem u nas juz w pgrodeczku to przyzwyczajona , ona żyć na dworzu by mogła hehe -
Mordeczka wrote:Ja też chcę sobie zrobić na nadgarstku