STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ona kochane , moja niunka Madzia hihi
W sierpniu 2 lata skończy hihi , szczeniaczek , maleńka jest i przeslodka a mądra jak człowiek na prawdę !
Kochana fajna fotka co masz na avatarze , no i fajnie by było taka machnac w niedlugim czasie co hehhe -
Moja psine można z kotem pomylić , można hahaha:)
Ona ma uszy jak nietoperz , ruchy kota czasami hahaha , skacze jak kangur mały haha , siada jak nie wiem co bo czasami siedzi na tylku tylko dosłownie i tak siedzi hahaha z łapami przednimi do gory haha a zachowanie jak małego dziecka ale człowieka !haha
Wiecie ze ona potrafila nawet jak była mniejsza jak nie patrzelismy a raczej udawalismy ... podejść do stołu a raczej na stół z kanapy łapami przednimi i wypić herbatę mi z kubka hahahaha albo popieprzyc ogoreczka lub pomidorka z kanapki i iść sobie hahahaha
Teraz juz tego nie robi ale herbatka czasami ja korci jeszcze haha -
Kochana moja nawet wódkę z palca trzepnie: ) hahahaha
Moja je warzywka , zupki uwielbia !!! A najbardziej pomidoroweczke z kluseczkami niteczkami: D paniusia mała hrabianka wiesz hahaha
Mojej jeszcze bobu nie dawalam ale np. Zielona fasolke wciąga:)
Moja to herbatke uwielbia najlepiej jak z cukrem i cutrynka jest serio , naraz potrafi pol kubka wyrabac -
Nie taki znowu mały
On zawsze lubił piwo, ale ze względu na padaczkę i leki które przyjmuje staram się mu nie dawać. Zrobiliśmy ostatnio eksperyment, bo pomyśleliśmy że może ma robaki a tabletki na odrobaczanie już na niego nie działają, więc daliśmy piwo i o dziwo trochę mniej kaszle