STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana ja mam albo równy albo większy brzuch. Synek ci się przykleja do tyłu plecków chyba!!Ale cycochy to ci nieźle urosły! I jaką zgrabną masz dupcię w tych spodeneczkach
Mordeczko zazdroszczęę tego podwórka i owocków...ja wróciłam z domku rodziców i tu nic nie mam
Ciekawe co tam u Agniesji dzidziTrzymam kciuki za nich.
A ja wygrzebałam z szafy sukienkę, którą mi luby kupił chyba ze 3 lata temu, a ona jest typowo ciążowa i ją założe na poprawiny bo za tydzień mam weselicho. Trochę mi dupę optycznie powiększa, ale to nic.I oto mój ciązowy brzuchol w...14 tygodniu
agniesja lubi tę wiadomość
-
Fajna sukienucha
mam chyba z 7 litrów tych porzeczek
Zakręcona Ty masz tatuaż nad cycochem ?
Jak macie ochotę częstujcie się
http://static.pokazywarka.pl/i/5938177/557825/wp-20150629-20-05-49-pro.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:11
tygrys73 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jeny Zakręcona... Ty to tak jakbyś w ogóle w ciąży nie była
A Tygrys jaka laska fiu fiu
Jestem po usg, zdjęcia nie wrzucę, bo tam naprawdę nic nie widaćMały waży prawie 1400 g, ale ma jakiś 2 tygodniowy deficyt w brzuszku, więc za tydzień powtarzamy usg i jak się będzie pogłębiać, znowu szpital
Poza tym ciśnienie też mam nie za ciekawe i strasznie mnie boli głowa
-
Kochana no nie ! Mały się gdzieś tam chowa u mnie haha
Agnesja może nie wziął i stad to wszystko ... Ale spokojnie , za tydzień USG i będzie w porządkuto według USG ile w ciąży jesteś tygodni ?
Mordeczko mam na udzie tatuaż , właśnie na kości podobojczykowej i na nadgarstku i planuje kolejne:) czekam aż synka urodze
Tygrysku w tej sukience wgle ciąży nie widać hihi . Ale jakie masz nogi
A cycochy trochę urosły ale normalnie mam wielkie haha -
agniesja wrote:Dokładnie a na chwilę obecną martwi mnie ciśnienie, bo rozkurczowe aż 99 i głowa strasznie boli
Małżonek się nawet nie zainteresował wizytą ;(
No za duże ! Dużo za duże kochana ... Kuzwa no jak nie urok to sraczka patrz ...
A mówił co to za defekt w brzuszku ? -
Ja powiem Ci tak:)
Kocham się tatuowac , usypiam przy tym" bólu" a raczej przyjemności jak dla mnie , smyranku: p
Ale nadgarstek był jednym miejscem gdzie blagalam o szybsze zrobienie bo myslalam ze wyjde z siebie i stane obok ! Koszmarny bol a reszta ? Reszta to pikus dla mnie:)
Na udzie mam największy tatuaż bo miałam robiony na pol uda i robiony był 2 sesje po 3 h a nic nie bolalo a przy koscipodobojczykowej dosłownie spalam a przy nadgarstku wypalilam trzy fajki pod rząd z rękoma jak u osoby z derilium ! Haha ale to było dawno a bol pamietam hahaha ale jestem nie zniszczalna hahaha!
Wiesz ciebie nie musi bolec , nie każdy ma odczucie bólu w nadgarstku takie -
On jest dobry !
Kochana mnie lekarz juz w 18 tyg powiedział , ze dziecko od 4 miesiąca rośnie w różnym tempie ... Wiec się nie martw ! Brzuszek raptemt tydzień jest mniejszy , mój lekarz prywatny i na NFZ powiedzieli to samo ze dziecko jeżeli ma różnice w jakimś narządzie , w ciele cos powyżej 3 tyg to wtedy trzeba się martwić , nawet dwa tyg to nic strasznego bo może nadrobić to zaraz wiec spokojnie !!!!
Według OM widzę wychodzi u ciebie dziś koniec 31 tyg ! :o
Ale ładnie czas leci hihi .
No ale ze patrzymy na USG to mały 2 dni starszy niż na suwaczku masz -
Agniesja nie martw się tym deficytem, 2 tygodnie z tego co wiem przy różnicy wymiarów to jest jeszcze taka norma, zwłaszcza, że ty masz późniejszą ciążę jak sama mówisz. Ważne, że nie masz tego przodującego łożyska. A dzidzia nadgoni, zobaczysz! Gorzej z tym ciśnieniem...Wiesz co ten szpital nie byłby taki zły, bo miałabyś choć przez chwilę wszystko pod kontrolą i usg praktycznie co drugi dzień, a wiadomo jak to uspokaja...
Zakręcona no ja to widzę tak u siebie ten brzuch kurdeczuję się jakbym balonik połknęła. To planujesz pewnie tatuaż z imieniem i datą urodzenia?