STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Dobrze, że mam Was, bo na najważniejszą osobę w moim życiu liczyć nie mogę
Zobaczę co będzie przez ten tydzień, oby ta głowa przestała boleć, bo będzie trzeba jechać na ipJak przestanie, to lekarz za tydzień zadecyduje co dalej robimy.
-
Agniesja opowiedz mu o tej sytuacji, takim poważniejszym tonem może coś do niego dotrze, ale żeby tak to odebrał, że ty i mały jesteście w niebezpieczeństwie. I że jeśli on cię będzie denerwował to na ciśnienie ci na pewno to nie pomoże, a chyba nie chce mieć na sumieniu własnego syna? :< Ja się nie boję ostrych słów i to było pierwsze co wygarnęłam mężowi po tej awanturze...To mi się przytulał do brzucha, a go jeszcze dobiłam ,,Pomyśl, że moglibyśmy go stracić, nasze małe serduszko". I to nie jest manipulowanie, ja to naprawdę czuję. Nie duś wszystkiego w sobie Agniesja tylko ze spokojem, opanowaniem mu opowiedz co cię boli.
-
Kochana trudno będzie szpital to będzie , wiem ze nie chcesz ale to lepsze rozwiązanie będzie dla Was a co do najważniejszej osoby w twoim życiu to jeszcze czekasz na jego narodziny hihi
Tygrysku , co do tatuaży to Ja mam zamiar zrobić sobie na plecach na prawie cale duży tatuaż , na ręku całym rękawie tatuaż a imię dziecka i datę na pewno zrobię ale gdzie to jeszcze nie wiem , chcielismy oby dwoje z moim D takie same zrobić i myslelismy na żebrach ale zobaczymy : )
Ja jestem maniaczka tatuaży serio hahaha -
Tygrysku popieram ! Ja tak samo nie boje się gorszych slow takich użyć , do faceta trzeba prosto mówić bo oni w życiu ciąży nie ogarną ... Ani zagrożeń z nią zwiazanych . A co nastrasz go ...
Niech widzi jak dużo traci dupek jeden nie wiedząc co z jego dzieckiem się dzieje -
Strasznie mi kochana Cie szkoda , nie chce nawet sobie wyobrażać co musisz czuć ... Bankowo aż rozrywa Cie od środka ta niemoc i jego brak zainteresowania ... Ale glowa do gory , 9 lipiec zaraz , wyjedzie i trochę spokoju będziesz miała !
Odsapniesz , odetchniesz , wiele spraw przsmyslisz