STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam duphaston od 7 tygodnia, ale to są jednak spore koszty
teraz już się przerzuciłam na podjęzykową.
Myślę, że Agniesja mogła rzucić wszystko i gdzieś sobie wyjechać, na jej miejscu chyba bym tak zrobiła. Mordeczko no to trzymamy jutro kciuki za was i za nas -
No koszta są ale to jednak zdrowie dziecka , ze tak powiem .
Ka biorę od poczatku ciąży mimo mega zdrowej ciąży biorę ze wzgledu na poronienie poprzednie , bralam miesiąc dopochwowa lutke ale kazała odstawić bo jednak drobnoustroje sie wprowadza jak za długo , dobrze ze podjęzykowa chociaż ona na wszystko jest ... -
no właśnie, gorzej, że lutka i duphaston mają laktozę a jestem na nią uczulona i po duphastonie to ledwo chodziłam takie miałam zaparcia i wzdęcia. z lutką trochę lepiej, a mi lekarz mówił, że one mają taki sam skład, tylko na lutkę można wziąć nie 100% odpłatności tylko mniej to wychodzi 9zł za opakowanie. Zakręcona, a wtedy w ktorym tygodniu poronilaś?
-
W 6 tyg kochana ! Bardzo wczesna ciąża ale jednak ...
No jednak duphaston niż luteina mocniejszy jest , luteina podjezykowa jest na wszystko , na oczy , na okres , na ciążę itp ... Także jednak bezpieczniejszy dupek ale no jak kto woli:)
Aha to może przy duphastonie powinnas bardzo uważać z dieta i espumisan brać , lipa ze uczulona jestes -
No jak zaznaczylas ja od tak to nie wiadomo czy nawet na 50% była ale patrząc na twój wykres nie mierzylas dobrze o danej h temperatur wiec się tymi tempkami. Skokami i spadami nie przejmuj. Wykres jest nieczytelny i niestety z niego ciężko cokolwiek określić ..
Ja myślę , ze powoinnas się wgle przez jakiś czas obserwować. Plac ze tak powiem te sprawdzenia bo nie idzie ci to ze wzgledu na prace nawet a po co macic sobie w głowie nie miarodajnym moerzeniem i doły łapać .
Jedź , odstresuj się ! -
No ostatnio lekarz mówił, że chłopak, bo pokazał siusiaka, a potem jeszcze układ moczowy wskazujący na chłopaka. Dziś mam usg tak jak Mordeczka
Znowu schudłam kilo
Dea tempki nie mierz, ale jak będziesz miała iść na monitoring to rób sobie testy owuty masz krotkie cykle to powinno być łatwiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:50
-
No chłopaka wczesniej da się zobaczyć niż dziewczynke ale to tez taka nie nawet na 99% pewna płeć w tym tyg , na polowkowym Ci powiedza bankowo juz jaka , mojej znajomej pokazał niby synus siusiaka i to mega widocznego !!! W 15 czy 16 tyg a na polowkowym w 22 patrzą a tu cipcia
hahaha także do połówkowego bierz poprawkę
-
Ja to wgle zawsze od zawsze syna chciałam mieć , mega bardzo !
Jak zaszlam w ciążę czulam , ze będzie corcia i bardzo ja chcialam no mega wręcz a wyszedł syn , cieszę się bo moje marzenie z kiedyś nawet się spełniło i najważniejsze ze zdrowe i tez juz przyzwyczailismy się do wiadomosci , ze synus będzie i zakochani jesteśmy w nim