STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie pamiętam raz w ciąży złapał właśnie taki bol nad posladkiem ale nie pamietam z której strony , ze wyprostować się nie mogłam , bolalo jak skurwysyn aż poplakalam się mimo , ze wytrzymała na prawdę na bol jestem i aż zdrentwiala mi cala noga , ustac nie mogłam , kolano wszystko , udo bolalo masakra ! Mama musiała mnie rozmasowac , tez mam nadzieje ze to nie to ale boli właśnie tam czasami: (
-
Dzień dobry !
Jak poranek u moich księżniczek ?! :)Ja wlasnie ogladam " ciążę z zaskoczenia" na tlc i zajadam sniadanko popijając cieplutka herbatka bo u mnie dziś chłodniej
W nocy była meeeeeega wielka burza z przeogromna ulewa i tak jak kocham burze to dziś aż podskoczylam ok 3 w nocy ze strachu tak sieklo ... A oswoetlalo mi mieszkanie mimo zasłon jak cholera aż ledwo usnelam !
Wgle obudzilam się z mega ogromnym bólem w klatce piersiowej niby po środku ale jednak ociupeczke dosłownie schodzi w prawo , nie mogę za mocno ręką ruszać prawo a na pewno nie gwałtownie bo boli a jak kichne to jakby rozrywało mi klatkę: ( nie wiem od czego to , może od kręgosłupa ale nic tam nie boli , klatki nie przebralam nic: ( -
No boli cały czas kochana , boli: ( ale juz jakby przzwyczailam się do bólu wiec nie zwracam uwagi za mocno i tak w poniedziałek ide umówić się na wizytę to mu powiem odrazu , ze cos takiego mam bo albo od kręgosłupa mam to albo nerwica !
Podobno w ciąży takie rzeczy się wytegowuja najbardziej a my nie musimy wiedzieć o tym nawet wczesniej ...
No można się przestraszyć , szczególnie jak przysypiasz albo Spisz haha ale tez lubię noo:) -
Masakra z ta temperaturą! Ja dzisiaj po udanych zakupkach- sukienka na wesele. Kuurde w brzuchu mieściłam się w 36, ale cycki nie wchodziły i musiałam wziąć 38
trochę luźniutka no ale może będę dłużej nosić. Zakręcona pamiętasz jak pisałam, że mnie przepona boli? To wcale nie była przepona nawet lekarz powiedział, że to od kręgosłupa, właśnie miałam troszkę pod mostkiem. tylko mnie aż tak mocno nie bolało, no ale może to to samo...Mi przeszło po 3 dniach. A boli cię bardziej jak mocno oddychasz?
Zaliczyłam dzisiaj pierwsze ruchyNie były to bąbelki tylko tak jakby mnie ktoś posmyrał, pogłaskał od środka tak nad samym spojeniem łonowym, trwało to może z 10 sekund i przestało. Ale bardzo przyjemne mizianie, nigdy czego,ś takiego nie czułam. To było jak przejechaliśmy po takich dziurach samochodem więc może go to wkurzyło i zaczął się miotać
Ehh teraz będę znowu czekała z niecierpliwością.
rah lubi tę wiadomość
-
hej, musiałam Was nadrobić
my już po obiadku i zakupach i zaraz zwijamy się do rodziców mojego powrót jutro wieczór
Tygrysku i Zakręcona - chciałabym się kochać co 2 dni albo nawet 5 razy dziennie ale jest to nierealne bo my pracujemy cały czas na przeciwne zmiany, często jedynym czasem najest weekend. wiem wiem powiecie że jak wraca któreś z nas z pracy to można ... może i można ale nie każdy lubi jak się go budzi
ja w tym tygodniu sypiałam po 4 h dziennie i gdyby mnie obudził nawet pod pretekstem seksu na Mount Evereście to bym oka nie otworzyła
Zakręcona a gdzie tu widziszw 11 dniu? seks był w 10, 13 i 14 a potem w 21 dniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 15:01
-
tygrys73 wrote:Masakra z ta temperaturą! Ja dzisiaj po udanych zakupkach- sukienka na wesele. Kuurde w brzuchu mieściłam się w 36, ale cycki nie wchodziły i musiałam wziąć 38
trochę luźniutka no ale może będę dłużej nosić. Zakręcona pamiętasz jak pisałam, że mnie przepona boli? To wcale nie była przepona nawet lekarz powiedział, że to od kręgosłupa, właśnie miałam troszkę pod mostkiem. tylko mnie aż tak mocno nie bolało, no ale może to to samo...Mi przeszło po 3 dniach. A boli cię bardziej jak mocno oddychasz?
Zaliczyłam dzisiaj pierwsze ruchyNie były to bąbelki tylko tak jakby mnie ktoś posmyrał, pogłaskał od środka tak nad samym spojeniem łonowym, trwało to może z 10 sekund i przestało. Ale bardzo przyjemne mizianie, nigdy czego,ś takiego nie czułam. To było jak przejechaliśmy po takich dziurach samochodem więc może go to wkurzyło i zaczął się miotać
-
Mordeczko to przyjemny dzionek mówisz masz !?
Ja właśnie wyszlam z wanny , wzielam kąpiel bo mnie strasznie plecy na dole nad tylkiem bola dziś ...klatka lekutko przeszła ale bez szału , wgle dziś strasznie dziwnie mi ale nie umie! opisać tego !
Co będziesz wcinac dobrego z grilla ? -
Mam przygotowane szaszłyki skrzydełka świeżo złowionego sandacza mmm sąsiad mi dał więc się skuszę
i kiełbaskę standardowo jeszcze zrobiłam surówkę z sałaty lodowej papryką pomidorem i zielonym ogórkiem a później idę z małżem nad jeziorko
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Masakra z ta temperaturą! Ja dzisiaj po udanych zakupkach- sukienka na wesele. Kuurde w brzuchu mieściłam się w 36, ale cycki nie wchodziły i musiałam wziąć 38
ZakręconaOna lubi tę wiadomość