STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam takie szaszłyki.
Teraz sobie siedzimy przy ognisku (zrobiony z grilla) Przyjemnie jest na dworze słychać rechot żabek.supcio
Oo macie zdjęcie.
http://static.pokazywarka.pl/i/5945062/421975/wp-20150704-22-44-42-pro.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 22:55
rah lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Ja mieszcze się w swoje 38 jeszcze ale juz dość ciężko: P
Najgorzej mam w piersiach , wszystko prawie ciasne ... -
Mordeczka wrote:Miałam takie szaszłyki.
Teraz sobie siedzimy przy ognisku (zrobiony z grilla) Przyjemnie jest na dworze słychać rechot żabek.supcio
Oo macie zdjęcie.
http://static.pokazywarka.pl/i/5945062/421975/wp-20150704-22-44-42-pro.jpg -
Dzień Dobry:)
Rah kochana Ja przed ciąża zrzucilam z rozmiaru 46 na 38 ... Zjechalam 40 prawie kg wiec wiesz jestem przeszczesliwa ze mieszcze się chociaż w malo juz rzeczy , teraz 40/42 będzie leciało jak nic .
Mnie ciąża jak na razie w nogi i w ręce najbardziej poszła , cycmi urosly o 2 rozmiary ponad bo juz muszę G kupować ... Eh ale powoli będzie i brzuszek szła wiec i Ja dojde do 48 spoko ! Hahaha: D nie będziesz sama jak cosrah lubi tę wiadomość
-
Kochana 10 miesięcy wyrzeczen pewnych , chociaz nie było źle i zrzucilam ! Sama aż powiem Ci dumna z siebie byłam bo zawsze miałam tendencje do ogromnego tycia ale zawsze jakoś wagę utrzymywalam +/- 1 kg:) a później choroby mnie całkowicie rozwalily: (
Mój ginekolog powiedział mi wyobraź sobie co mam jeść co nie i tak trzymalam się tego i megaaaaaaaa poprawiło mi się wszystko , PŁODNOSC WROCILA ! JEDNORAZOWO CHYBA ALE SKUTECZNIE HAHA , waga spadła , unormowaly się inne wyniki wiec warto było:) to moje zdrowe odżywianie , ktor3 dieta dla mnie jest w jakimś stopniu jest dobre po ciąży tez odrazu i można przy niej karmić piersią wiec idealnie , urodze i na dietę -
Tylko 10 miesiecy? A ćwiczyłas czy tylko dieta?
Nie no super....naprawde podziwiam, masz byc z czego dumna
Moze podzielisz sie cudownymi radami odnośnie odżywiania?chetnie skorzystam bo juz nie wiem co jesc zeby tyle nie tyć
-
Pewnie , ze podziela:)
Rozpisze Wam wszystko później i po ciąży będziemy działać wszystkie , znajomej nie jednej polecilam i zadziałało a mialy tez mega problem z tyciem itp ...
Nie ciwczylam:) o dziwo udało się bez ćwiczeń , skora nie wisi !!!!rah lubi tę wiadomość
-
U nas 38 stopni, ale w domu mam 25 i wiatrak takze jest ok
pranie sie szybciej suszy niz robi ;p
Do środy czy czwartku ma byc po 30, potem nawet 18 i chyba od wtorku za tydzien znowu kilka dni 30.
Mordeczka ładny piętekciekawe do kogo podobny:)
-
MordecZko jaka kruszynka słodka
) rośnie w siłę.
Rah myślę że to było to bo poznałam ze nigdy nie doświadczylam takiego uczucia, takie słodkie mizianie. Zreszta Zakręcona mówiła ze nawet w 14 tyg poczuła pierwsze rybki. To zależy od dzidzi moja jest meega ruchliwa na usg to widać. No i też ponoć jak jest się szczupłym to pomaga. No i to juz 15 tydzień a mój szkrab jest wiekszy niz OM i lekarz wyznacza termin na 27.12dziś już cisza
właśnie wróciliśmy z świętokrzyskiego z wieczoru panieńsko kawalerskiego przyjaciół. Wczoraj był grill a dziś jeziorko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 17:33
-
hej, a ja wróciłam od teściów, odpoczełam, poopalałam się, teraz mykam do znajomych na chwile i do mamy na mieszkanie podlać kwiatki.
Zakręcona sama wyznaczyłam bo wydaje mi się wtedy najbardziej prawdopodobna z obserwacji ...z tempką niestety jest jak jest -
tygrys73 wrote:MordecZko jaka kruszynka słodka
) rośnie w siłę.
Rah myślę że to było to bo poznałam ze nigdy nie doświadczylam takiego uczucia, takie słodkie mizianie. Zreszta Zakręcona mówiła ze nawet w 14 tyg poczuła pierwsze rybki. To zależy od dzidzi moja jest meega ruchliwa na usg to widać. No i też ponoć jak jest się szczupłym to pomaga. No i to juz 15 tydzień a mój szkrab jest wiekszy niz OM i lekarz wyznacza termin na 27.12dziś już cisza
właśnie wróciliśmy z świętokrzyskiego z wieczoru panieńsko kawalerskiego przyjaciół. Wczoraj był grill a dziś jeziorko