STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To dobrzeMordeczka wrote:Ona tak to jest normalne na początku ciąży
Też tak miałam. 
Jestem spokojniejsza
Bo ostatnio to tak mnie zalało w pracy, że zanim mogłam do toalety pójść się bałam, że to może @ 
Nie chciałam internetów czytać, bo tam wiadomo jak różne informacje można znaleźć, a nie chciałam się stresować.
u mnie też póki co 23 stopnie, ale jest duchota prze okrutna. Dobrze, że mam wiatrak, bo inaczej bym padła.
A co do rodzenia się, to ja jedyna z rodzeństwa urodziłam się w terminie
-
Fajnie tak w terminie się urodzić.

Ja znam taką rodzinę gdzie ojciec z matką brali ślub 25.06 pierwsze dziecko urodziło się rok po ślubie 25.06 następne też się urodziło tej samej daty i na końcu bliźniaczki też z 25.06 wszystkie dzieci obchodzą tego dnia urodziny i dodatkowo rodzice rocznicę ślubu.
To jest dopiero "celność"
rah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
3100 ale az 54 cm miałam w 36 tygodniuZakręconaOna wrote:Rah hahaha to ładnie ! Aż taki klocuszek bylas ?!

Mordeczko to pięknie , mama się wyckerpiala z bólu i stresu kurcze !
Tygrysku z USG czy bez ? Bo z tego co wiem to ostatnio mialas ?!!!
-
NieźleMordeczka wrote:Fajnie tak w terminie się urodzić.

Ja znam taką rodzinę gdzie ojciec z matką brali ślub 25.06 pierwsze dziecko urodziło się rok po ślubie 25.06 następne też się urodziło tej samej daty i na końcu bliźniaczki też z 25.06 wszystkie dzieci obchodzą tego dnia urodziny i dodatkowo rodzice rocznicę ślubu.
To jest dopiero "celność" 
-
O maatko Mordeczko, ale normalnie cię urodziła i to pośladkowo?? Co ze ze stycznia takie niegrzeczne baby są ?
Ja też byłam dupą odwrócona haha!! Ale zrobili mamie cesarkę, bo wiedzieli no i jestem z terminu. Dobrze dziewczyny, że nic wam się zlego nie stało 
Ona. tak, jest dużo wydzieliny, a teraz w 4 miesiącu mam jeszcze więcej.
Zakręcona dziś już bez usg, podam mu kartkę z parametrami i zdjęciami małego z piątku. Jak kupujesz bodziaczki to warto zwracać uwagę czy mają guziki przy szyjce, wtedy łatwiej się zakłada, a dzieciaki niektóre nie lubią tego wciskania przez szyjkę.
ŁAPKI NIEDRAPKI
love
hihi w Pepco są różne kolory, ale nie mogę się zastanowić ktory wybrac, chyba biały najlepszy, bo neutralny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 11:32
-
Ja tez mam problem z kolorami, białe sa śliczne ale wyobraź sobie wielogodzinne odmaczanie mleka, kaszki, rzygowinek, kupek, smaków no i naturalnej "szarości" ktora ciuszki nabywają bo przeciez proszki dla dzieci nie sa wybielającetygrys73 wrote:O maatko Mordeczko, ale normalnie cię urodziła i to pośladkowo?? Co ze ze stycznia takie niegrzeczne baby są ?
Ja też byłam dupą odwrócona haha!! Ale zrobili mamie cesarkę, bo wiedzieli no i jestem z terminu. Dobrze dziewczyny, że nic wam się zlego nie stało 
Ona. tak, jest dużo wydzieliny, a teraz w 4 miesiącu mam jeszcze więcej.
Zakręcona dziś już bez usg, podam mu kartkę z parametrami i zdjęciami małego z piątku. Jak kupujesz bodziaczki to warto zwracać uwagę czy mają guziki przy szyjce, wtedy łatwiej się zakłada, a dzieciaki niektóre nie lubią tego wciskania przez szyjkę.
ŁAPKI NIEDRAPKI
love
hihi w Pepco są różne kolory, ale nie mogę się zastanowić ktory wybrac, chyba biały najlepszy, bo neutralny 

Poki co mamy troche jasnych, ale w paseczki, kropeczki, wzorki ale duzo zielonych jasnych, ciemniejszych, niebieskich, turkusowych, szarych. Takich na których nie widac kazdego syfu ;p -
Tygrysku Ja wiem wiem , Ja malo co kupie z takimi przez głowę
a łapki mam 3 pary białe jak na razie:)
Rah to taka normalna bylas wydaje mi się
ale jak na tamte czasy to faktycznie moglas się nie mieścić do inkubatora haha
Mordeczko taki klocuszek !
Ona normalne i to nie tylko na poczatku ciąży:) -
No tak, byłam niemal normalnej wielkości bo miesiac przed porodem dzieci sa niemal donoszone. Ale i kubatory miały chyba 50cm na takie malutkie wcześniaki, bo zazwyczaj dzieci urodzone kilka tyg wczesniej były jednak krótkie ;p
Moj kuzyn jak sie urodził miał praiwe 6 kg, a drugi 4 kg ale miał 61 cm.