STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzyni obydwoje naturalnie
grubasek wyskoczył podobno w przysłowiowe 5 minut. Zanim sie ciocia zmęczyła to było dawno po. A sznurek troche dluzej ale tez szybciutko. Takze chyba nie ma reguły
-
To chyba jakas nienormalna jestem bo marze o maluchu 2.5kg, do trzech ;p ale boje sie bo jsk szwagierka miala syna 62cm i 4100 to miala vacuum, porozcinali ja 3 razy i jeszcze popekala koszmar..
Rah nie no ciuszki to kupuje kolorowe ale te łapki niedrapki planuje biale. Na razie mam tych kilka ubranek to są we wszystkich kolorach teczy oprócz różowego oczywiście :p
rah lubi tę wiadomość
-
Tygrysku nie no 2500 to tyciuskie ale takie 3 kg to juz ok .
Mordeczka no niby nie ma reguły ale to tez nie tyle co zagrożenie dla dziecka a dla matki urodzić takiego kloca ! Moja znajoma ostatnio słuchajcie urodziła dziewczynke ale cc bo nie dawała rady urodzić naturalnie 4400 g i 60 cm a druga znajoma ostatnio tez tydzień wczesniej urodziła laseczke 3950 g i 56 cm i nie dala rady siłami natury bo mała była jednak tak duża ze zaklinowala się w szyjce i musieli ja wpychać do brszucha i CC robić także jednak to problem czasami jest -
tygrys73 wrote:To chyba jakas nienormalna jestem bo marze o maluchu 2.5kg, do trzech ;p ale boje sie bo jsk szwagierka miala syna 62cm i 4100 to miala vacuum, porozcinali ja 3 razy i jeszcze popekala koszmar..
Rah nie no ciuszki to kupuje kolorowe ale te łapki niedrapki planuje biale. Na razie mam tych kilka ubranek to są we wszystkich kolorach teczy oprócz różowego oczywiście :p -
Już się nastawiam na nacinanie.
jestem po wizycie. dziewczyny czy wy płacilyscie za badanie HIV i HCV? bo mi mój lekarz powiedział, że absolutnie sa darmowe dla kobiet w ciąży jesli zapisze je lekarz na nfz i jeś;li laboratorium w przychodni bierze za to kase to powinnam złożyć skarge i mogą im za to rozwiązać kontrakt. to jest 55 za jedno badanie więc jutro ide walczyc
a tak to dostałam zakaz seksu bo skoro są te plamienia to mogą być z szyjki ale nie wiadomo czy nie z ciązy a jesli to by było z ciąży powinnam za kazdym razem jechać do szpitala żeby mi podali immunoglobulinę, bo ja mam rh- a mąż rh+....
z dzidzią okej, nie mogliśmy wyłapać serduszka detektorem więc doktor mnie ściągnął na usg (gratisowo) i usłyszałam serducho jak dzwon i mały pokazał ostentacyjnie klejnoty znowu :p jaki dumny -
tygrys73 wrote:Już się nastawiam na nacinanie.
jestem po wizycie. dziewczyny czy wy płacilyscie za badanie HIV i HCV? bo mi mój lekarz powiedział, że absolutnie sa darmowe dla kobiet w ciąży jesli zapisze je lekarz na nfz i jeś;li laboratorium w przychodni bierze za to kase to powinnam złożyć skarge i mogą im za to rozwiązać kontrakt. to jest 55 za jedno badanie więc jutro ide walczyc
a tak to dostałam zakaz seksu bo skoro są te plamienia to mogą być z szyjki ale nie wiadomo czy nie z ciązy a jesli to by było z ciąży powinnam za kazdym razem jechać do szpitala żeby mi podali immunoglobulinę, bo ja mam rh- a mąż rh+....
z dzidzią okej, nie mogliśmy wyłapać serduszka detektorem więc doktor mnie ściągnął na usg (gratisowo) i usłyszałam serducho jak dzwon i mały pokazał ostentacyjnie klejnoty znowu :p jaki dumny -
No dziękuję laseczki czyli będę walczyć dzisiaj w przychodni, a jak nie to przepisze się do takiej większej. A zastrzyk już miałam raz podany przy plamieniu w 7 tygodniu, właśnie żebym nie miała problemów z drugą ciążą, najlepiej zapobiegać. Jeszcze dostanę przy porodzie i przy każdym ewentualnym krwawieniu w ciąży.
-
Dzień dobry maluchy ! :*
Tygrysku to dobrze , ze juz podają bo jednak niebezpieczne strasznie juz jest zajście w druga ciążę bez zastrzyków , ciało odrzuca przecież plod , traktuje je jako" bakterie" naturalnie zwalczać chce . Jednak konflikt krwi to chujowa przypadłość ale najważniejsze , ze da się z nią walczyć .
Jesteś juz na badaniu ? -
nie, bo to najpierw muszę iść do drugiej przychodni i spytać jak tam jest, a potem znowuwu do starej im nawrzucać
Zakręcona jeśli moja dzidzia odziedziczy po mnie grupę krwi rh- to nie będę miała problemów ani w tej ciązy ani w drugiej ale niestety zwykle dziedziczy sie krew po tacie.