STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dobrze ,ze ma prawo:)
Tak powinno być właśnie ...
Kochana no powiem Ci tak, ogólnie czuć kopy bezbolesne w pęcherz tylko nagle chce się siku ale czasami jak kopie tam to fakt nie przyjemnie ale rzadko .
Być może ze masz nisko osadzone dziecko -
No i nie wiem jak u ciebie ale u mnie młody na usg ma zawsze ułożenie jak do porodu, głowa w dół a u ciebie?może pozycja tez ma wpływ...
Mordeczko w piekarniku zwyklym pieczesz pyruszki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 16:52
-
tygrys73 wrote:No i nie wiem jak u ciebie ale u mnie młody na usg ma zawsze ułożenie jak do porodu, głowa w dół a u ciebie?może pozycja tez ma wpływ...
Mordeczko w piekarniku zwyklym pieczesz pyruszki?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Słyszałam o tym znieczuleniu w wiadomościach
Babka na szkole rodzenia mówiła, żeby jak najbardziej brać, bo zewnątrz oponowe jest najbezpieczniejszym ze znieczuleń, więc o ile będę rodzić naturalnie pewnie skorzystam
Tygrysku, Maluszka czujesz nisko, bo macicę masz jeszcze nisko. Pod koniec 4-go miesiąca znajduje się mniej więcej 4 cm pod pępkiem
Mój leży główką w dół, ale na ukos. Kopniaki czuję pod samymi żebrami po lewej stronie a w pęcherz to chyba wali rączkami, też to czuję Zakręcona, od razu trzeba lecieć do wc -
Mordeczko juz opedzlowalam kolbę hahahaha taka pyszna !
Agnesja a mam inne wyjście , lecieć muszę bo siurki by szły hahaha
A co do Tygrysia to możliwe , Ja macicę mam nad pępkiem juz sporo ale czuje kopniaki raz aż w pęcherz a momentami przy żebrach wiec właśnie fika pewnie fikoly