STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku na tylniej ścianie jak jest to szybciej się czuje !
A pozatym jeżeli z USG dziecko wychodzi 15 t 5 d to tak juz powinnas lekarzowi każdemu podawać a nie z OM .Ja właśnie wysprzatalam kuchnie , zrobilam spaghetti mojemu D , karkowka się piecze , zupka jarzynowa kończy się gotować , zakupy zrobione , mizeria zrobiona a mnie nad posladkiem w plecach zaczęło bolec i usiąść musialam przy gorącej herbatce . Mam dziś świetną pogodę , lekko popada , przestaje , popada i tak ciągle ale fajnie jest chłodno. Okna mam otwarte i aż Milo jest czym oddychac.
P.s super ze wychodzisz kochana juz dziś -
tygrys73 wrote:Zakrecona jaka ty jesteś intensywna ciężarowka!
a to z tym lożyskiem źle zrozumiałam, ale to super
Ja mam łożysko z przodu a mimo to dość szybko poczulam ruchy a teraz czuje je bardzo mocno a niektóre laski tyle co nic jeszcze ale to przez chyba mój prawie płaski brzuch tak intensywnie je czuje mimo łożyska i cieszę się: ) nosze małego siłacza pod serduszkiem hihi
Intensywna ciężarówka mówisz hahaha
Dziwie się ze dziś cos zrobilam bo len mnie totalny ogarnął.
Właśnie zjadlam papmpucha z kawałkiem karkowki i mizeria i dupa peknie mi zaraz serio szok się najadlam malo a napchalam się jak swiania -
tygrys73 wrote:A bo się pewnie wszystkie z ochłodzenia cieszą
Zakrecona możliwe że dzięki małemu brzuchowi mocniej czujesz kopy. Ale to tylko soe cieszyć
a apetytu ci zazdroszczę mnie to sie w ogóle nie chce jeść
Także apetytem tego nazwać nie można ale mimo wszystko karnie tez mojegop a on dużo je bo ciągle siłownia to się wiesz pilnuje z posiłkami: p
-
Mordeczka wrote:To jak jest tylne łożysko to lepiej się czuje ruchy dziecka niż jak jest przodujące
A myślałam że jest odwrotnie.
Nawet na chłopski rozum , łożysko z przodu jest dodatkowa jakby powłoka amortyzujaca ruchy a jak z tylu jest to ma wolna przestrzeń do kopania i czuje się szybciej ruchy:)