STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszy raz serduszko wiecie , ze sluchalam w 18 tyg: (
A teraz na każdej wizycie u położnej bo ona mi tym detektorem tętna słucha:)
Wczesniej mój lekarz prowadzacy nie chciał mi puszczać bo ogólnie przed 20 tyg nie powinno się niby bo dziecko ma jakieś dziwne pulsacie sluchajac własnego serca , tak samo dorosły człowiek nie powinien się wsluchwiwac we własne serce i to akurat potwierdzone jest ... Ale ja się pocieszalam tym , ze widzę jak serduszko bije i ile na minute , cudowna sprawa nie ?!
Ale jak Wam puścił lekarz chociaż na chwileczke to super:) -
tygrys73 wrote:szybko leci Zakręcona, niedługo będziesz na końcówce, a my na połówkowych
Mordeczko to mój tyle miał w 10 tygodniu i mi wtedy lekarz na chwileczkę puścił serduszko. Słuchałas?
3 miesiące i maluch będzie na świecie
doczekac się nie mogę !
-
Zleci szybko, kompletuj wyprawę
ciekawe kiedy ci brzuszek wywali.
Ja z kolei słyszałam, ze do 12 tyg się nie powinno słuchać serduszka, dlatego w 10 tyg tylko na chwilę mi włączył.
Dziś już po usgwszystko w porzasiu, mimo że byłam na NFZ to w takim wypasionym gabinecie i na usg wszystko było widać. Dostałam dokładny opis i chyba z 10 zdjęc małego i zapewnienie, że dzidzia ma bardzo dużego SIUSIAKA
także na 99% Marcel
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja mam takiego lekarza zwykłego , umawiają co 15 minut osobę a kuzwa on jedna przyjmuje 45 , szczerze to nigdy na czas u niego nikt nie wszedł !
Tygrysku Ja czulam jakby mocne ruchy rytmiczne w brzuchu ale ostatnio miał taka czkawke , ze myslalam ze mnie rozsadzi brzuch tak mocno czkal hahaha