STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Zakręcona Twoje dziecko Ci chyba bardzo pomoże przy porodzie
Samo se wyjdzie i już :p
Ona. ja cały pierwszy trymestr miałam skurcze takie jak przy @ tylko lżejsze. I plamiłam w 7tc, potem jeszcze w drugim trymestrze po kazdym stosunku. I nie wolno takich rzeczy bagatelizować, ale nie można też zakładać najgorszego. Bo już w 4 miesiącu kiedy poplamiłam po stosunku myślałam, że może jednak czeka mnie utrata dziecka, a tu mój mały na usg fikał aż miło. Choć do szpitala musiałam jechać, ale to z innego powodu, który Cię zapewne nie dotyczy jeśli masz krew czynnikiem Rh+
Najlepiej mieć kontakt telefoniczny ze swoim lekarzem.
W poniedziałek mam wizytę to o wszystko wypytam dokładnie lekarki, o te bóle i w ogóle. Później mam początkiem sierpnia w Polsce kolejną, więc też zapytam mojego gin. jakby mi, nie daj Boże, nie przeszło. -
ZakręconaOna wrote:Najlepsze lumpy w Łodzi to te Dukan !
Ja zrobilam sobie właśnie kąpiel w aromatycznych olejkach , wiśniowym , brzoskwiniowym i do tego sol morska o zapachu kiwi , kosz świeżych owoców tu mam !!!! Dosłownie ! Bajecznie
Dopiero w Polsce będę mogła skorzystać. -
Mordeczka wrote:Ale żeście naskrobały.
Uwielbiam łowić ryby pociągi też.Ja już po połowie ryb troche jest na ocet.
no i przy okazji opaliłam sobie ręce i twarz
i gooooorąco masakra
Ona spoko , bedziesz w 1 trymestrze badan musiała określić grupę krwi -
O nasza rodząca niebawem wróciła
Mordeczka lubi pociągi łowić ,ile tam dzisiaj złowiłas?
uważaj z tym opalaniem kochana.lepiej w cieniu siedzieć.
Ona. Jeśli oboje rodzice mają rh+ to musisz też mieć rh+. Konfliktu nigdy nie będzie jak ojciec dziecka ma rh-. Ale itak musisz określic niedługo grupe krwi -
Jestem cały czas Tygrysku, tylko za bardzo nie mam czasu się odzywać, bo ciągle jestem na nogach. Dzisiaj mam trochę więcej czasu. Oj ciężko mi dziewczyny ciężko. Dzisiaj ponad 30 st., więc jest jeszcze gorzej. Mam nadzieję, że to już ostatnie upały w te wakacje.
PS. Dzisiaj dotarło do mnie łóżeczko, jak mąż skręci i wszystko będzie na swoim miejscu to wrzucę Wam fotkę -
Śmiejcie się śmiejecie.
Chodzi mi o to że też lubię pociągi
Wiem za długo nie siedziałam na słońcu mąż mi wyciągnął parasol i siedziałam pod parasolem
Fajnie Agniesja teraz tylko czekać aż Dawidek w nim będzie.agniesja, tygrys73 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
agniesja wrote:Właśnie tak się zastanawiałam o co chodzi z tymi pociągami
Myślałam, że to gatunek ryby, o którym w życiu nie słyszałam
Nom szok, rzut beretem i będą pieluchy, płacz, cycek i tak na okrągło
Nooo Ty masz termin na początek września tak ? Moja znajoma rodzi 30 sierpnia jest w 33 tyg !
Ja pitole zleci strasznie szybko . Ja tez juz bliżej 30 niż dalej