STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tam chce upały do końca sierpnia co najmniej! w ogóle to mało słonka jest przez rok, taki mamy klimat że więcej zimna niż ciepła
fajnie was poczytać ale nie mam o czym pisać, z A nie rozmawiałam mimo że dziś oboje w domu (ja na nocke do pracy ide a on ma urlop).
Misio gotuje obiad a ja przed komputerem kupiłam sobie kilową paczke żelków uwielbiammmmm -
Ja też bardzo lubię żelki
Jak pracowałam w Banku to kupowałyśmy z koleżankami takie 1 kg w lidlu i zajadałyśmy się nimi w pracy
Jak dla mnie Dea, słońce może być przez całe wakacje, tylko żeby temperatura nie przekraczała 25 st., bo wtedy to już nie mam czym oddychaćZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja lubię i zimę i wakacje ! Kocham upały ponad 30 stopniowe ale nie w ciąży , w ciąży powyżej 25 właśnie stopni jak Agnesja napisała to się duszę normalnie i umieram !
A co do zelek to koooooooooocham ! A najbardziej cola i kwaśne !a w ciąży to juz wgle bym zajadala
-
Tej to dobrze, mąż jej obiad gotuje, a nie ma nic gorszego niż gary w ten upał. My chyba jutro nad jakąś wodę skoczymy, zamoczę chociaż nogi do kolan. Palce mi jeszcze nie puchną na szczęście. Dea co Ty zimy nie lubisz jak my mamy w zimę urodziny
ZakręconaOna lubi tę wiadomość