STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaaa:)
Fotka fakt faktem , przed dwóch lat zrobiona ale to Ja
Za bardzo aktualnej takiej nie mam wiec wrzucilam starsza ale za mocno się nie zmienilam może ociupke mam szczuplejsza buzie ale to troszkę tylko:) i włosow nie nosze tak ułożonychWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 22:23
-
Mordeczka wrote:A kto nie chce być sexi mamą
ja też mam takie włosy ale noszę spięte bo nie lubię nosić rozpuszczonych.
No wiesz rybcia są takie co uważają ze jak juz jest dziecko nie trzeba o siebie dbać bo macierzyństwo to ta aaaaa aaaaaa aaaaaa ka praca ze nie trzeba się myć codziennie nawet hahaha co mnie mega smieszy -
Dzień dobry .
Ona a kiedy Ja masz dokładnie ? Rozumiem Cie doskonale , mnie pierwsza wizyta stresowala tak samo bardzo ale byłam myśli od poczatku , ze babelek zdrowy rośnie sobie ładnie , Ty tez takiej bądź .
Mordeczko ale masz fajnie , chcialabym tak na rybki wyskoczyć gdzieś: ) Ja u mamy jak jestem w Pl to mamy mieszkanie na przeciwko stacji kolejowej Koluszki:) i powiem Ci , ze nic nie słyszymy pociągów nic a mieszkały naprawdę piechota minuta od bloku:) -
tygrys73 wrote:Ale z was ranne ptaki. Mordeczko Ty musisz mieszkać w fajnych okolicach. Tory kolejowe też mają swój urok :)chociaż budzą :p
Ona. wiesz ja się do tej pory stresuję przed każdym usg. Ale nie martw się, nie plamisz, wszystko musi być ok -
Każdy mocny bol trzeba nawet bez plamienia do lekarza zgłosić
oczywiście nie jakieś cmienie a mowie mocny rwący bol , jestem po poronieniu i niestety przezylam takie właśnie wtedy mocne , rwącą bóle podbrzusza jakby ktoś igły pchal i nie plamilam , poszlam na USG niby ok ale pani dobrze nic nie widziała prócz DWOCH pęcherzyków małych i kazała za dwa tyg przyjść i brać na bol duphaston , zdarzylam jedna tabletkę wziąść i rano mega bol" zawołał siku" siadam na WC a tu jeb potok krwi , w życiu takiego bólu i płaczu nie miałam ...
Ale nie strasze nikogo a przestrzegam bo ciąża do 13 tyg tak na prawdę to ciąża zagrożona poronieniem wysokim wiec stad mówią , ze 1 trymestr jest najniebezpieczniejszy . Ogólnie ciąża to stan niebezpieczenstwa pewnego ale później juz mniej dużo jak na poczatku ...
Ona głowa do gory , bol nie jest mocny wiec to normalne organizm zaczyna pracować trybem ciążyi rozciągać się , Ja mam nie kiedy leciutenkie cmienie w podbrzuszu , raz na ruski rok ale mam takie chwilowe , u mnie macica do porodu juz trenuje a Tobie się rozciąga:) Ja mam macicę juz rozciągnięta palec jakoś nad pepkiem: D a przy rozciąganiu czulam bóle bioder , pachwiny: D także wszystko przed Toba rybka
-
Oj tak , pierwsze najbardziej:)
Tygrysku Ja nie spie juz od 4:20 gdyż mój syn postanowił o tej godzinie zrobić mi mega rewolucję w brzuchu i sobie poskakac ale tak ze aż ze strachem się obudzila m bo tak nagle wyprol do dzialania !Ja juz po sniadanku ale leże w łóżku , mały swiruje w brzuchu , D wrócił jakiś czas temu z nocki i juz śpi , J tez zdrzemne się niedługo może chwile jeszcze o ile dziecko da mi żyć ! :p
-
Zakręcona Twoje dziecko Ci chyba bardzo pomoże przy porodzie
Samo se wyjdzie i już :p
Ona. ja cały pierwszy trymestr miałam skurcze takie jak przy @ tylko lżejsze. I plamiłam w 7tc, potem jeszcze w drugim trymestrze po kazdym stosunku. I nie wolno takich rzeczy bagatelizować, ale nie można też zakładać najgorszego. Bo już w 4 miesiącu kiedy poplamiłam po stosunku myślałam, że może jednak czeka mnie utrata dziecka, a tu mój mały na usg fikał aż miło. Choć do szpitala musiałam jechać, ale to z innego powodu, który Cię zapewne nie dotyczy jeśli masz krew czynnikiem Rh+
Najlepiej mieć kontakt telefoniczny ze swoim lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:53