STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy salon i sypialnie ale mieszkanie niby ma 73 m 2 ale mamy piętro wiec to tez dużo , kuchnie wielka a sypialnia ma ok 12/15 metrów ale mam tam szafę dużą , dwie komody miejsce na lozeczko , wnęka na fotel do karmienia i lampe , łóżko i brak miejsca juz tak na prawdę na kolejna komode... Ile ma nie wiem , muszę zmierzyć , zaraz to sprawdze az
-
Ja nie będę kupować przewijaka bo mam wprawę do przebierania dziecka w łóżeczku w końcu 3 lata zajmowałam się siostrzenicą.
A ja mężowi powiedziałam że ma mnie zawieść do teściów i śpię sobie dzisiaj u nich a jutro mnie odbierze.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jejku tak sama z siebie do teściów?
musicie mieć fajne stosunki
ja też zawsze moje dzieciaki przewijałam na łóżku, ale boję się, że mnie plecy będą bolały. U noworodka to tak co trzy godziny pampers plus kąpiel plus karmienie
może być ciężko. Zakręcona zmierz, może jednak się zmieści. Na łóżeczku to tak zawsze coś wisi nad dzieckiem nie?
Kurde puściłam małemu Mozarta, ale nie chce mnie miziać już no. Leniwiec jeden. -
Za dużo się nie miziaj po brzuchu bo wywołuje skurcze macicy , serio !
Zmierze jutro, zapomnialam juz teraz to zrobić ... No właśnie trochę wisi ale tez zastanawiam się nad przewijakiem bo tez zawsze dzieci na łóżku przwijalam i było lajtowo , Tygrysku masz zamiar dziecko kąpać co trzy h bo kupke zrobi ??? -
O wy komputerowcy, a ja tylko na forum
Niieee Zakręcona, ale mnie rozśmieszyłaś ;P ja się nie miziam po brzuchu, tylko młody mnie raz pomiział i na tym poprzestałja mu tylko przykładam telefon z muzyką
i nie chcę kąpać małego co 3h tylko pampensiory trze będzie zmieniać tak często hihi
-
tygrys73 wrote:O wy komputerowcy, a ja tylko na forum
Niieee Zakręcona, ale mnie rozśmieszyłaś ;P ja się nie miziam po brzuchu, tylko młody mnie raz pomiział i na tym poprzestałja mu tylko przykładam telefon z muzyką
i nie chcę kąpać małego co 3h tylko pampensiory trze będzie zmieniać tak często hihi