STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
A ja jak wstałam rano wzięłam się za sprzątanie i przygotowanie obiadu tak teraz jestem dopiero wolna
Zakręcona gdzie masz avatar ? Widziałam na naszym drugim wątku że dodałaś zdjęcie brzucholaTeż masz rozstępy nie?
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tez kocham porzadeczek !
Mam mordeczko po przybyciu tamtym wczesniejszym zanim schudlam , 40 kg dodatkowe zrobiło swoje ale na szczęście nie są głębokie a po kremie w ciąży od smarowania wyblakly wiec nie wyglądają fatalnie i nie ma całego brzucha:) w ciąży nie dostalam nawet jedno rozstepu jeszcze i mam nadzieje , ze się nie pojawia , zobaczymy: )
Avatar zmienic chciałam ale jednak cos nie wchodziło wiec zrobię na kompie a na razie taki zostalWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 15:04
-
U mnie na razie nic nie ma ale przytylam ledwo kilogram wiec skad tez maja byc. Loo mnie do sprzątania trzeba wołami zaciągać :p ciasta wolę piec.
Zakrecona widzę zmieniasz forumowy imidż :p byłam sie przepisac do innej przychodni. W której gabinet usg jest w gabinecie ginekologicznym xD niby nic a w poprzedniej przychodni nie było -
tygrys73 wrote:U mnie na razie nic nie ma ale przytylam ledwo kilogram wiec skad tez maja byc. Loo mnie do sprzątania trzeba wołami zaciągać :p ciasta wolę piec.
Zakrecona widzę zmieniasz forumowy imidż :p byłam sie przepisac do innej przychodni. W której gabinet usg jest w gabinecie ginekologicznym xD niby nic a w poprzedniej przychodni nie było -
Zakrecona to moja mama przytyła 30kg i na brzuchu ma może jeden i na udach ze dwa prawie niewidoczne. Mam nadzieje ze mi sie tez nie pojawią. Mordeczko ale jak to mnie pomyliłas? :p
Wiecie co ja sie bardziej boje obwisnietej skóry na brzuchu..masakra -
Hej Dziewczynki! Ostatnio jestem mocno zabiegana, więc wybaczcie że tak się rzadko udzielam.
Zakręcona, Ty będziesz miała Camarelo Sevilla a ja Carerra, ale też niebieski
Zazdroszczę Moka, że masz już wszystko, bo mi brakuje naprawdę dużo rzeczy, ale uważam że na pranie i prasowanie ciuszków jest troszkę za wcześnie, bo powinno się to robisz ok. miesiąc przed terminem porodu, także ja zabieram się do tego gdzieś na początku sierpnia -
tygrys73 wrote:Zakręcona mnie tak wczoraj bolało. Coś czuję, że to pogoda
-
Jak ciśnienie leci to w calej Europie! eh:/Laski ciążowe nie wiem jak stoicie z meblami, ale u mnie krucho, więc szukamy komody na ciuszki dla małego z jakimś przewijakiem. Ale wszystkie takie się zaczynają od 350 wzwyż. A wczoraj widziałam w Ikei zwykłą komódkę i do tego bym dokupiła przewijak. Co o tym myślicie.? Komódka 199zł i bardzo nam pasuje do sypialni, jest błyszcąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 19:52