STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli lipiec , sierpień najlepiej by było:) no to w przyszłym roku odpada w takim razie bo w Pl będziemy na wakacjach i nasz ślub ale mamy jeszcze wiele lat i czasu wgle na zwiedzanie .
Londyn no Ja lubię takie tłoczne miasta , tak samo jak Manchester ale Anglia wgle bez szału jest:) tzn owszem niektóre miejsca są przepiękne ! Jak Bournemouth tam nad morzem a zarazem wielkie piękne widoki , wpisz sobie w google i zobacz fotki bajeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 12:36
-
Ale Wy sobie pozwiedzacie dziewuszki
Ja byłam tylko w Grecji i Chorwacji, zdecydowanie Chorwacja piękniejsza.
Ona. też mnie bolał jajnik w 1szym trymestrze.
Zakręcona Twój suwak mi przypomniał, że powinnam już zacząć ćwiczyć Kegla. Nie lubię -
Nie ćwicz jeszcze:) spokojnie możesz zacząć po 30 tyg bo ćwiczenia przyspieszaja poród w jakimś stopniu a te suwaczki po prostu jednym słowem pierdola głupoty w większości:)
Ja byłam w paru miejscach ale nie byłam za to np. Właśnie w Grecji chociaż bym chciała bardzo na Krete , Rodos mmmm:) bardzo bym chciała w wiele miejsc takich , zazdroszcze mojej Teściowej , ona juz zwiedziła Dominikane , Kanary , Lanzarotte. , właśnie Cannes , Paryż , cala Anglię , Szkocję itp ona pol świata zwiedziła juz a z nią mój D prócz kanarow dominikany bo juz mię mieszkał z mama a wtedy był dzieciakiem -
Tygrysku mnie teraz pokazało się dopiero na żuwaczki ze mam zacząć mięśnie kegla ćwiczyć a lekarz mówił w pl i położna w UK ze dopiero kolo 28-30 tyg zacząć , najbezpieczniej a jak ma pomoc i tak pomoże a to i tak pewne nie jest ale tez strasznie nie lubię tego robic
-
Noo ale co do wycieczek to na takie wycieczki jak Dominikana na dzień dzisiejszy Nas nie stać , Moja Tesciowa zapłaciła za Dominikane 15 tys zł a to od chuja pieniędzy jakby nie patrzeć . My na takie cos dopiero pod koniec roku możemy sobie pozwolić ale i tak szkoda nam aż tyle wydać wiec gdzieś taniej a tez fajnie można czas spędzić
Myslelismy żeby w przyszłym roku do Meksyku polecieć na tydzień , dwa:) mmm marzę ! -
ZakręconaOna wrote:Czyli lipiec , sierpień najlepiej by było:) no to w przyszłym roku odpada w takim razie bo w Pl będziemy na wakacjach i nasz ślub ale mamy jeszcze wiele lat i czasu wgle na zwiedzanie .
Londyn no Ja lubię takie tłoczne miasta , tak samo jak Manchester ale Anglia wgle bez szału jest:) tzn owszem niektóre miejsca są przepiękne ! Jak Bournemouth tam nad morzem a zarazem wielkie piękne widoki , wpisz sobie w google i zobacz fotki bajeczka
CO się odwlecze to nie uciecze
Pięknie tam
Ja nie lubię tłoku, dlatego cieszę się, że teraz mieszkam za Paryżem, ale Londyn właśnie mnie dziwnie urzekł i lubię tam wracać -
tygrys73 wrote:Ale Wy sobie pozwiedzacie dziewuszki
Ja byłam tylko w Grecji i Chorwacji, zdecydowanie Chorwacja piękniejsza.
Ona. też mnie bolał jajnik w 1szym trymestrze.
Zakręcona Twój suwak mi przypomniał, że powinnam już zacząć ćwiczyć Kegla. Nie lubię
Ja mam nadzieję, że ten jajnik to nic groźnego. Jejku chcę już być po wizycie, bo się stresuję i martwię.. -
ZakręconaOna wrote:Jajnik pracuje Ci po prostu. ona organizm się na ciążę przestawia , mnie tez w pierwszym trymestrze cmil
A co do Amsterdamu tez bym chciała , wiele miejsc bym chciała zwiedzić
Też bym dużo chciała zwiedzić, ale na to trzeba i czasu i przede wszystkim pieniędzy. -
Dokładnie ! Czas i kasa ... A czasami brak tego i tego nie ma co ukrywać .
Ja tez panikara jestem po poronieniu ale , ze juz przeszlam poczatki polowe ciąży wiec jestem Ciocia dobra rada , Ty się boisz i stresujesz to i dzieciątko wyczuwa ! Uwierz a z nim wszystko dobrze , radzi sobie kochana tam -
ZakręconaOna wrote:Dokładnie ! Czas i kasa ... A czasami brak tego i tego nie ma co ukrywać .
Ja tez panikara jestem po poronieniu ale , ze juz przeszlam poczatki polowe ciąży wiec jestem Ciocia dobra rada , Ty się boisz i stresujesz to i dzieciątko wyczuwa ! Uwierz a z nim wszystko dobrze , radzi sobie kochana tam
Może po pierwszej wizycie się troszkę uspokoję, bo tak to nie wiem co tam się dzieje i w ogóle, a jak już zobaczę mojego Szkraba to będę spokojniejsza -
tygrys73 wrote:Heh jak się po dworze nie chodzi to nie ma co się bać
kurde ale mnie zemdliło dzisiaj
Mnie dziś mdlilo od bólu głowy ale przeszło w końcu a tak to ze trzy dni pod rząd miałam mdłości: (