STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello bejbiki
Jakie plany na dziś? Ja na pewno obejrzę walkę siatkarzy o brązowy medal i pojadę gdzieś ze ślubnym zamoczyć stópki.
Mordeczko Ty masz chyba kontakt z Asiulą, udał się jej ten pierwszy transfer, wiesz coś?..
Nie wiadomo też co u Dmuchawca i Anki.. -
Dzień dobry laseczki
Ja jeszcze nie wiem co będę dzisiaj robić
Co do Asiuli 1 transfer się nie udał w tym cyklu czeka ją histeroskopia czy cuś
No właśnie Dmuchawiec i Anka też się dawno nie odzywałyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tygrys powiedział że badanie nasienia nie jest dla niego męskie więc nie pójdzie
agniesja rozmawiałam i nic nie wskurałamwezme sobie CLO w przyszłym cyklu i pójde na monitoring ot to wszystko i niech się dzieje co chce. Nic na siłe nie każdy facet dojrzewa w jednakowym czasie.
-
Dea a zapytaj się w druga stronę ... Powiedz czy facet który dziecka nie umie spłodzić jest męski ...
A kobiece jest tez to , ze ktoś Ci grzebie przy każdej wizycie w cipce , ze faszerujesz się hormonami przez które możesz przytyc a przez inne np. Włosy Ci wyrosnąć większe np. Wąsy ? Podejdz jeszcze raz w ten sposób .
Eh no cóż , pewnie , ze nic na sile ... Szkoda , ze Ty musisz biedna cierpiećtygrys73, ona. lubią tę wiadomość
-
Zakrecona dobrze to napissłas! Skoro takie głupoty gada to pojechać mu po ambicji
On sie pewnie boi że wyjdzie cos nie tak i yo dopiero będzie niemeskie. Woli wygodnie przyjąć ze to z twojej strony są problemy i narzekać jak mu ciężkoa chodzi tyllo o zwalenie sobie ptaka co pewnie nieraz robił
co za hipokryzja...
Dea28 lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Zakrecona dobrze to napissłas! Skoro takie głupoty gada to pojechać mu po ambicji
On sie pewnie boi że wyjdzie cos nie tak i yo dopiero będzie niemeskie. Woli wygodnie przyjąć ze to z twojej strony są problemy i narzekać jak mu ciężkoa chodzi tyllo o zwalenie sobie ptaka co pewnie nieraz robił
co za hipokryzja...
To właśnie jakby okazał Ci wsparcie w staraniach , badaniach itp to pokazały swoja męskość -
ZakręconaOna wrote:Dea a zapytaj się w druga stronę ... Powiedz czy facet który dziecka nie umie spłodzić jest męski ...
A kobiece jest tez to , ze ktoś Ci grzebie przy każdej wizycie w cipce , ze faszerujesz się hormonami przez które możesz przytyc a przez inne np. Włosy Ci wyrosnąć większe np. Wąsy ? Podejdz jeszcze raz w ten sposób .
Eh no cóż , pewnie , ze nic na sile ... Szkoda , ze Ty musisz biedna cierpieć -
Tygrysku fajnie nie ?
mój mały ma dziś leeeeeniuszka:) i kopie czasem od niechcenia ale zdarza się , to normalne w końcu to człowiek mały !
Mój D do pracy nie poszedł jednak wiec niedziela razem spedzona , bardzo się cieszę .tygrys73 lubi tę wiadomość