STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko najpierw musi walczyć o to dziecko ...
Tygrysku mój tez się wściekal na poczatku , ze tylko Ja to czuje i wgle hahahaha
A teraz z kuchni widzi jak w salonie leże a mały się wypycha , ostatnio dostał kopa w polik i cieszył się jak mały dzieciak hahahaha -
Jeszcze troszkę: D a wszystkie będziecie się tym cieszyć hihi
Ale mnie cos jelita dają się weznaki aż brzuch pobolewa ... Musialam mięta zaparzyc sobie
Jeszcze moje biodra nie dają mi dziś żyć aż uda bola: ( chyba będę musiała na noc paracetamol wziąść tak jak lekarz na USG ostatnio mi kazał 2x1 parę dni na to biodro brać bo mi mały gdzieś na nerw musi naciskac a przy okazji rozciąga się wszystko a nospa juz wzięta na jelit bol i brzuszka.
Eh no cóż na spanie weźmie się ale wczesniej kąpiel może pomoże trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 22:39
-
A on co sobie myśli? Że młodniejecie? Nie wie, że z wiekiem coraz ciężej jest zajść? Z tego co pamiętam, on jest grubo po 30stce, więc jego żołnierzyki mogą coraz krócej. Może jest mu dobrze tak tak jest (jak pewnie większości z nas), ale chyba nie chce żebyście do końca życia byli tylko we 2 i żeby nie miał Was kto odwiedzić na stare lata? Bo jak nic z tym nie zrobi to niestety "szanse" będą duże... A zresztą, poczekaj Dea na ten monitoring i wtedy ewentualnie będziesz z nim działać, najwyżej wejdziesz na jego męską ambicję czyli tak, jak któraś z dziewczyn tu pisała. A póki co, czekamy i zobaczymy co uda się wskórać bez jego pomocy, że tak powiem
Mam nadzieję, że obejdzie się bez deptania jego ego. Swoją drogą, nie rozumiem dlaczego uważa, że oddanie nasienia jest niemęskie
Miłego dnia dziewczyny! -
Dlaczego przestraszony?? Heh to jakiś straszny poranek bo nas obudziły muchy no i chciałam zabić jedną która była na koldrze na nodze męża a on sie strasznie przestraszył, powiedział że jestem pojebana i poszedł spać do salonu xD
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Mordeczko to pięknie , po co Ja wgle zdejmuje !?
tak to właśnie jest i potem można szybciutko zapodziac .
Tygrysku hahaha hahaha to nieźle !
Ja dziś pospalam do 9 ale wstawalam dużo razy na siku ale malo to odczulam mam tak wygodne łóżko w sypialni ze wiecie: D gorzej jak spie sobie w salonie , wtedy polamana cala rano jak wstaje siku , kocham moje łóżko w salonie ale jak nie jestem w ciąży: D -
Właśnie jej nie ściągał z resztą tak się zdziwiłam bo on ma grube kostki przy palcach i ciężko czasami mu ją ściągnąć a gdzie tu dopiero spaść... Dobrze że się znalazła bo tysiak poszedłby się jebać...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko jak przy zwyklym spaniu spadła to lepiej może zwezic co?
Zakrecona a uzywasz juz poduszki pod brzuch?bo mi już zaczyna być niewygodnie to co dopiero tobie i reszcie jesiennych mam
Aa on strasznie nie lubi jak go czymś wystrasze a on sam mi to czesto robi i yo specjalnie a ja tylko dla zabicia muchy :p -
Mordeczko oj ciężko jest przestać spać na brzuchu , sama wiem cos o tym bo to moja ulubiona pozycja do snu ale jak brzuch zacznie ci przeszkadzać to wtedy i tak się na nim nie polozysz i tak wiec na spokojnie korzystaj jak jeszcze możesz. Ja na brzuchu przestalam spać z miesiąc temu dopiero i zaczelam koldre powijac albo Jaśka brać pod brzuch lekko bo uciążliwe jest spanie ... Z coraz bardziej starsza ciąża jest mi ciężko spać w każdej pozycji , spis na boku to ciąży brzuch i biodra bola , spie na plecach to bola biodra i kręgosłup także jak nie urok to sraczka jednym słowem:) a będzie jeszcze gorzej z większym brzuchem
-
Mam nadzieję, że mimo wszystko uda się bez badania nasienia. I bez łaski temu dzikusowi
Mordeczko, jak Ty lubisz spać na brzuchu to mam tu coś dla Ciebie:
http://dompelenpomyslow.pl/index.php/materac-dla-ciezarnych-do-spania-na-brzuchu/
Podobno najlepiej dla dziecka jest spać na lewym boku, chociaż ciężko jest całą noc wytrzymać na jednym boku, bo tak jak napisała Zakręcona, biodra strasznie bolą, więc ja zmieniam, raz lewy raz prawy
-
Jestem już po wizycie i jestem najszczęśliwszą osobą na ziemi
Widziałam mojego Szkraba
Co więcej widzieliśmy i słyszeliśmy z mężem serduszko
Generalnie jestem 1 dzień do przodu niż wychodzi to z OM
Termin porodu też już wyznaczony i zupełnie inny niż mi wyliczają polskie kalkulatory
Czeka mnie mnóstwo załatwiania jeszcze przed wyjazdem i się stresuję, ale to od jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:42
agniesja lubi tę wiadomość