STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:E tam!
niektóre nie boli ale większość tak bo juz wiesz dziecko duże jest to uciska wszystko !
Mój mały wazy prawie kilogram ma z 30 cm wiec wiesz sporo , rozciąga na wszystkie strony to juz odczuwamy bóle .
Kochana spokojnie
Bóle bólami ale jaka przyjemność patrzenia na ruchy i jeszcze coraz później wyczekiwac terminu porodu hihiCo do tego nie mam wątpliwości
Ja dziś jak zobaczyłam serduszko to prawie łzy mi poleciały ze szczęściaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Mnie zrobiło się milo na sercu i wielka ulga ale nie lecialy mi łzy:)
Dopiero łzy wzruszenia poleciały mi na 3D w 19 tyg jak zobaczylam buzie swojego synka i dowiedzialam się , ze to chłopiec !
Czekam na USG w sierpniu 3 trymestru:) tez będzie 3 D i juz Buzka będzie maluszka jak do porodu aaaa aaaaaatygrys73 lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Jeszcze tyle wruszeń was, nas czeka! Ja właśnie siedzę w majtkach i obserwuję jak mi brzuch co jakiś czas drży w jednym miejscu...cos niesamowitego! Mam kopniaczki i są takie przyjemne
mój syn hihi <duma>
jedyne co może Ci drzyc od pulsu łożyska w tych tygodniach:) ruchy dziecka jakoś kolo 20 a nawet chwile po zauwazysz jako latający brzusnio .
No ona malo brakuje pewnie , takie chwile są nie do opisania:) -
Zakrecona tetno mam duzo wyzej regularne:) a drzenie mam delikatne niziutko i dokładnie wtedy je widać gdy kopniak,chwilowo, ale przy niektórych tylko
mam wiekszego synka wiec jestem pewna ze to to. Nigdy czegoś takiego nie mialam wiec umiem poznać.kazdemu sie inaczej ciąża rozwija kochana:)
Ide męża na spacer wyciągnąć. Mordeczka masz sokowirowke czy kompot zrobisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:03
-
Mordeczka ja też nie mogę uwierzyć..tak mocno się z nią nie kumplowałam ale fajna dziewczyna, taka pozytywna. Jeszcze na początku czerwca wstawiała zdjęcia na fejsa bo była z chłopakiem na wakacjach za granicą a teraz już jej nie ma. Zachodze w głowę co yo było bo wiem że nie wypadek. Nie wiem czy na pogrzeb jechać bo zaraz bede przeżywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:25
-
Kochana nie dziwie Ci się ja też bym przeżywała
Do dnia dzisiejszego jak jadę do męża babci na grób to płaczę jak bóbr tak mi jej brakuje
Co do pogrzebu jak chcesz to idź ale to są nerwy jakby nie patrząc pożegnaj ją po pogrzebie ja tak zrobiłamGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs