STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No już wiem..podobno zrobił się jej jakiś zakrzep i od tego nastąpił zator tetnicy chyba. Trafiła do szpitala z dusznościami i potem wszystko sie błyskawicznie potoczyło:( masakra mnie się zakrzepy kojarzyły ze starszymi ludzmi..pogrzeb w piątek dopiero o 14..ja będę wracać do rodziców wieczorem to wjade na cmentarz z dawidem juz po wszystkim..macie racje nie ma co sie za mocno wzruszac teraz
jeszcze patrzeć na jej rodzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:27
-
Dea na pewno dołączy do nas ciezarowek niedługo ! :*
A no zapierdzielaja , zapierdzielaja hihi
Nooo teraz w dziesiatkach lecieć będzie , jejku jestem coraz mocniej podekscytowany !
Teraz juz dokładnie , zleci ino mig ! Za 4 tyg zaczynam 30 tydzień a od trzydziechy ostatnia" prosta" :p -
Hej dziewczyny.
Ale strach mam. Wstałam dziś rano i najpierw zwykły śluz ze mnie wyleciał, a potem poszłam do łazienki i na majtkach odrobinę lekko podbarwionego na brązowo śluzu miałam, ale na papierze już jakby bardziej pod żółty podchodził. I teraz się bojęMyślicie, że może to być spowodowane jakimś obtarciem po badaniu i po współżyciu? + stresy do tego?
Mam nadzieję, że następnym razem jak do łazienki pójdę już tego nie będzie..
Za chwilę w ogóle muszę na badania iść i zapisać się do szpitala i nie będę miała jak zobaczyć czy nie plamię przypadkiem