STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ona spokojnie ! Tak to może być po współżyciu i po stresie ,dlatego powinnas tego stresu unikać ! Ja osobiście również dla bezpieczeństwa unikalam w pierwszych tygodniach seksu bo tam dopiero się buduje i jednej zaszkodzić może drugiej nie , na tym etapie jeszcze nie dowiesz się . Na spokojnie ogarnij się i idź ale nie przemeczaj się dzisiaj a jak nie była to krew to nie masz się cxzym martwić ! -
Kochana ja mam do tej pory po współżyciu plamienie, więc w ogóle nie wspołżyję. Tobie też nie radzę do końca 1szego trymestru. Dobrze by było, gdybyś to zgłoosiła, jak chcesz za darmo to po prostu zgłośś się do szpitala. usg ci zrobią i będziesz spokojna:)
-
hej dziewczynki
miło że mi tak życzycie ale chyba to dłuuuugooo nie nastąpi jak dalej będę tak się z moim zmianami mijać
teraz płodne a ja mam 2 zmiane a on 1 i jak przychodze to śpi
i on nie lubi jak się go budzi. dzisiaj rano próbowałam ale burknął że sie do pracy śpieszy
chyba trzeba sobie dawce znaleźć
no nic wy odpoczywajcie w cieniu a u mnie już 32 stopnie i ide się przejść na miasto
-
tygrys73 wrote:Kochana ja mam do tej pory po współżyciu plamienie, więc w ogóle nie wspołżyję. Tobie też nie radzę do końca 1szego trymestru. Dobrze by było, gdybyś to zgłoosiła, jak chcesz za darmo to po prostu zgłośś się do szpitala. usg ci zrobią i będziesz spokojna:)
Odpukać od rana nic nie ma i oby tak zostało. Jak się powtórzy to pojadę do szpitala, nie ma to tamto. I koniec ze współżyciem do końca 1wszego trymestru. Już się nie dam namówić, bo potem tylko się boję o Maleństwo -
Dzięki dziewczyny za uspokojenie i za wsparcie.
Do końca dnia będę chyba odpoczywać już. Wstanę tylko potem zmyć gary i obiad zrobić, bo mój nie ma jak
Tak w ogóle to już po badaniach jestem i "tylko" 6 fiolek mi pobrali. Jutro mam mieć wyniki. Do szpitala niestety nie udało mi się zapisać i na badania prenatalne też nie, bo babka w szpitalu mi powiedziała, że za wcześnie jest na zapis, a miejsca do badań mam sobie poszukać gdzie indziej (chociaż szpital je normalnie robi). No nic trzeba będzie szukać, a podejście do szpitala kolejne zrobię we wrześniu, wtedy już powinni mnie zapisać.
-
Ona dokładnie , najlepiej jak piszemy zrezygnować dla bezpieczeństwa niech sobie tam fasolinek rośnie powoli , zdrowo i Ty tez denerwowac się nie bedziesz a mezusiowi siusiak nie zwiednie ... Mój wytrzymuje brak seksu w ciąży , Ja nie miałam żadnych problemów,plamien nic ale libido sięglo dnaaaaa ... W pierwszym trymestrze kochalismy się raz a miałam stracha takiego ze serce prawie wyskoczylo mimo ze lekarz pozwolił bo problemów nie ma ale zrezygnowalam a chcice miałam taka ze o boże ! A później spadła całkowicie , za to mój nabrał ochoty i biedny się Tula: ( może ze 4 razy seks uprawialismy w ciąży , wiem mecze go ale czasami inaczej sobie dajemy rade: p bo ja w ciąży jestem jakąś antyseksowa: p
Ona a co do szpitala to jakieś dziwactwo , przecież wszędzie jak masz ubezpieczenie IP powinno być za darmo !!! :o -
Zakręcona jakie to niesprawiedliwe!
Ja mam bardzo wysokie libido, a nie mogę, za to mój luby zgasł kompletnie
Powinnyśmy się zamienić mężami czy oś takiego
Pokażę Wam zdjęcie sprzed ponad trzech tygodni, chodzi mi o komentarz mojego męża. Byliśmy na panieńsko-kawalerskim znajomych i jak chodziliśmy na drugi dzień po plaży to co chwilę głaskał mnie po brzuchu i na koniec się dowiedziałam dlaczego. Powiedział ,,Ciekawe czy ludzie widzą, że jesteś w ciąży, czy myślą, że jesteś po prostu gruba" Kochaaaaany mąż
Chciał po prostu wszystkim pokazywać, że ten brzuch mam od ciąży :p No bo rzeczywiście to jeszcze ten etap kiedy można pomyśleć, że mi się w brzuchu przytyło, a nie ciąża...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:25
ZakręconaOna, agniesja lubią tę wiadomość
-
ZakreconaOna moje libido ogólnie też jest bliskie 0, ale że lekarka nie miała nic przeciwko, to się dałam namówić, ale teraz koniec. Do końca sierpnia wytrzyma jakoś
A no dziwactwo, fakt, że przy przyjęciu nic nie płaci się, ale później rachunek przysyłają. Tutaj podstawowe ubezpieczenie to tylko 70%, żeby mieć 100% trzeba sobie albo dokupić tzw mutuelle albo czasem w określonych przypadkach państwo daje takie ubezpieczenie, ale tu mase warunków trzeba spełnić.
Niestety wizyty na IP nie należą tu do najtańszych. -
Hahaha mówisz podmianka ! :p
Osz Tygrysku hahahaha
Ale masz brzusiaczek śliczny ! Ten etap niedługo" przytycia " ci się kończy i pięknie wyrośnie brzusio , Ja taki miałam ostatnio a teraz juz racze się ciazowym brzuszkiem i stad tez coraz ciężej mi hahaha a takto był całkiem całkiem miarowy luzik .
Piękne ma mieszkanko Marcelek!
A co do tekstu męża to miałam identyczna sytuacje i identyczny tekst w sklepie od mojego jak ludzie dziwnie się na mnie patrzyli hahahahahhąhatygrys73 lubi tę wiadomość
-
Ona jedno wielkie frajerstwo z ich strony na prawdę !
To za poród tez zaplacisz ?
Ona lepiej odpuścić przytulanki w waszym przypadku jak wystąpiło plamienie jakieś male , dla bezpieczeństwa . Na koniec sierpnia koniec pierwszego trymestru masz ?
OH boziu kiedy to byłoczas tak zapierdala ładnie mowiac