X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ona spokojnie ! Tak to może być po współżyciu i po stresie ,dlatego powinnas tego stresu unikać ! Ja osobiście również dla bezpieczeństwa unikalam w pierwszych tygodniach seksu bo tam dopiero się buduje i jednej zaszkodzić może drugiej nie , na tym etapie jeszcze nie dowiesz się . Na spokojnie ogarnij się i idź ale nie przemeczaj się dzisiaj a jak nie była to krew to nie masz się cxzym martwić !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na początku ciąży miałam jeden dzień brązowych plamień. Dostałam wtedy zwolnienie i zakaz sexu (poza tym brałam Duphaston i Luteinę), na drugi dzień po plamieniach nie było śladu, więc trzymam kciuki, że u Ciebie też tak będzie :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja mam do tej pory po współżyciu plamienie, więc w ogóle nie wspołżyję. Tobie też nie radzę do końca 1szego trymestru. Dobrze by było, gdybyś to zgłoosiła, jak chcesz za darmo to po prostu zgłośś się do szpitala. usg ci zrobią i będziesz spokojna:)

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :) miło że mi tak życzycie ale chyba to dłuuuugooo nie nastąpi jak dalej będę tak się z moim zmianami mijać :( teraz płodne a ja mam 2 zmiane a on 1 i jak przychodze to śpi :/ i on nie lubi jak się go budzi. dzisiaj rano próbowałam ale burknął że sie do pracy śpieszy :/ chyba trzeba sobie dawce znaleźć :D no nic wy odpoczywajcie w cieniu a u mnie już 32 stopnie i ide się przejść na miasto ;)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej i znowu upał...Dea mój jak jechał na poligon na dni płodne to żartował, że mi zostawi materiał w probówce w zamrażarce :D

Dea28 lubi tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku pamiętam jak o tym pisałaś. ;) cześć dziewczynki. :)
    Ona w wszystko będzie dobrze. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea eh ...
    Ale My wiemy , ze w końcu i Twój czas nastąpi kochana ! :)
    Wspolczuje Wam skwaru , u mnie dziś raptem 23 a za to przemila super pogoda:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Kochana ja mam do tej pory po współżyciu plamienie, więc w ogóle nie wspołżyję. Tobie też nie radzę do końca 1szego trymestru. Dobrze by było, gdybyś to zgłoosiła, jak chcesz za darmo to po prostu zgłośś się do szpitala. usg ci zrobią i będziesz spokojna:)
    Tu nie ma szpitali za darmo. Jak bym pojechała na IP to więcej bym zapłaciła niż za zwykłego lekarza :/

Odpukać od rana nic nie ma i oby tak zostało. Jak się powtórzy to pojadę do szpitala, nie ma to tamto. I koniec ze współżyciem do końca 1wszego trymestru. Już się nie dam namówić, bo potem tylko się boję o Maleństwo :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za uspokojenie i za wsparcie.
    Do końca dnia będę chyba odpoczywać już. Wstanę tylko potem zmyć gary i obiad zrobić, bo mój nie ma jak :(

Tak w ogóle to już po badaniach jestem i "tylko" 6 fiolek mi pobrali. Jutro mam mieć wyniki. Do szpitala niestety nie udało mi się zapisać i na badania prenatalne też nie, bo babka w szpitalu mi powiedziała, że za wcześnie jest na zapis, a miejsca do badań mam sobie poszukać gdzie indziej (chociaż szpital je normalnie robi :/ ). No nic trzeba będzie szukać, a podejście do szpitala kolejne zrobię we wrześniu, wtedy już powinni mnie zapisać.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerąbane z tym szpitalem ale co zrobisz lepiej jechać sprawdzić i być spokojnym niż tego w ogóle nie zrobić :)
    U mnie też dzisiaj pogoda idealna nie za zimno nie za ciepło super :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Ona. to komplikuje sprawę. A penetracji lepiej unikać, sa inne miłe sposoby :D

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no trochę przerąbane tutaj ze szpitalami, no ale co kraj to obyczaj :/
    Nie ma bata, robię zakaz i tyle. Trzeba będzie sobie radzić inaczej:D

tygrys73 lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że są ;) Chociaż my z mężem nie mamy problemu:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona dokładnie , najlepiej jak piszemy zrezygnować dla bezpieczeństwa niech sobie tam fasolinek rośnie powoli , zdrowo i Ty tez denerwowac się nie bedziesz a mezusiowi siusiak nie zwiednie ... Mój wytrzymuje brak seksu w ciąży , Ja nie miałam żadnych problemów,plamien nic ale libido sięglo dnaaaaa ... W pierwszym trymestrze kochalismy się raz a miałam stracha takiego ze serce prawie wyskoczylo mimo ze lekarz pozwolił bo problemów nie ma ale zrezygnowalam a chcice miałam taka ze o boże ! A później spadła całkowicie , za to mój nabrał ochoty i biedny się Tula: ( może ze 4 razy seks uprawialismy w ciąży , wiem mecze go ale czasami inaczej sobie dajemy rade: p bo ja w ciąży jestem jakąś antyseksowa: p
    Ona a co do szpitala to jakieś dziwactwo , przecież wszędzie jak masz ubezpieczenie IP powinno być za darmo !!! :o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona jakie to niesprawiedliwe! :P Ja mam bardzo wysokie libido, a nie mogę, za to mój luby zgasł kompletnie :P Powinnyśmy się zamienić mężami czy oś takiego XD

Pokażę Wam zdjęcie sprzed ponad trzech tygodni, chodzi mi o komentarz mojego męża. Byliśmy na panieńsko-kawalerskim znajomych i jak chodziliśmy na drugi dzień po plaży to co chwilę głaskał mnie po brzuchu i na koniec się dowiedziałam dlaczego. Powiedział ,,Ciekawe czy ludzie widzą, że jesteś w ciąży, czy myślą, że jesteś po prostu gruba XD " Kochaaaaany mąż <3 :P Chciał po prostu wszystkim pokazywać, że ten brzuch mam od ciąży :p No bo rzeczywiście to jeszcze ten etap kiedy można pomyśleć, że mi się w brzuchu przytyło, a nie ciąża...

216ddb9b9aa808ea.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:25

ZakręconaOna, agniesja lubią tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny brzusio :P Widać że ciążowy :) Mój to mi mówi że korbolek zaczyna rosnąć a jego brzuch razem z moim :D

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna moje libido ogólnie też jest bliskie 0, ale że lekarka nie miała nic przeciwko, to się dałam namówić, ale teraz koniec. Do końca sierpnia wytrzyma jakoś :)
    A no dziwactwo, fakt, że przy przyjęciu nic nie płaci się, ale później rachunek przysyłają. Tutaj podstawowe ubezpieczenie to tylko 70%, żeby mieć 100% trzeba sobie albo dokupić tzw mutuelle albo czasem w określonych przypadkach państwo daje takie ubezpieczenie, ale tu mase warunków trzeba spełnić.
    Niestety wizyty na IP nie należą tu do najtańszych.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha mówisz podmianka ! :p
    Osz Tygrysku hahahaha
    Ale masz brzusiaczek śliczny ! Ten etap niedługo" przytycia " ci się kończy i pięknie wyrośnie brzusio , Ja taki miałam ostatnio a teraz juz racze się ciazowym brzuszkiem i stad tez coraz ciężej mi hahaha a takto był całkiem całkiem miarowy luzik . :P
    Piękne ma mieszkanko Marcelek!
    A co do tekstu męża to miałam identyczna sytuacje i identyczny tekst w sklepie od mojego jak ludzie dziwnie się na mnie patrzyli hahahahahhąha

tygrys73 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jedno wielkie frajerstwo z ich strony na prawdę !
    To za poród tez zaplacisz ?
    Ona lepiej odpuścić przytulanki w waszym przypadku jak wystąpiło plamienie jakieś male , dla bezpieczeństwa . Na koniec sierpnia koniec pierwszego trymestru masz ?
    OH boziu kiedy to było <3 czas tak zapierdala ładnie mowiac

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No leci ten czas jak głupi :P Mi te pierwsze 3 miesiące też szybko zleciałyy ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ