STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku ale Ci brzuszek rośnie
A tekst męża powala
ZakręconaOna akurat za poród nie będę płacić, bo od 6 albo 7 (już teraz nie pamiętam) miesiąca do 6 dni po porodzie mam wszystko za darmo. No chyba, że chciałabym rodzić w prywatnej klinice, to wtedy muszę płacić, ale to normalne.
Tak, od września będę już miała II trymestr
A czas faktycznie zapiernicza, dopiero co test robiłam, a dziś już 8tydzień zaczynam
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
No to tyle dobrego , ze chociaż bedziesz mogła rodzic za darmo !
No powiem Wam ze Ja zaczynam 7 miesiąc chyba jutro nawet albo za tydzień , nie pamietam i kuzwa zlecialo mi to uwierzcie tak , ze szok ! A tu juz trzeci trymestrze ! Jejku
Ja tez ona pamietam jak dziś dokładnie 28 lutego robilam test ! Ahtygrys73 lubi tę wiadomość
-
A bo tego 1szego miesiąca to w sumie nie ma, dziwnie to urzadzone.
Co do szpitali Zakręcona ma rację, może gdybyśmy tam żyły od zawsze to by sie postrzegało to inaczej, ale z naszej perspektywy wygląda to dziwnie. U nas z każdym niepokojącym objawem jedziesz i oni wszystkim się zajmują. OO z porodem to dobrze!
Mordeczko, a jak u Ciebie z brzusiem? Korbolek hehe albo Korbolkowa ^^
Zakręcona właśnie wcześniej mi urósł, a teraz tak jakby stanął dziwnie. Tylko zrobiła mi się już ta linia pośrodku i włosy urosły blee A tobie teraz wystrzelił za to nierówno rośniemyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:47
-
Kochana belly podaje miesiące z lewej strony tam gdzie masz tygodnie:)
No właśnie chyba pojutrze dokładnie:) tak tak od 27 tyg .
A co do rosniecia to jeszcze nie raz ci podrośnie , stanie brzuch tak samo miałam i mam do tej pory haha chociaż dopiero teraz zaczynam widzieć ze powoli sobie tam rośnie brzusio:) widzę , ze mam jak moja mama w drugiej ciąży , jej dopiero w 8 brzuch ciążowy się pokazał mnie na poczatku siódmego:)