STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Mnie mdłości dopadły w 7 tygodniu. Też okropnie przeżyłam I trymestr, podobnie do Zakręconej
Nie mam aktualnych żadnych zdjęć i jakoś nie chce mi się robić. Po prostu źle się ze sobą czuję i unikam fotografowania A Dawidka nie wiem kiedy będziemy jeszcze oglądać, bo nic lekarz nie mówił.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko cieszę się
Ona lez , odpoczywaj na mdłości jeszcze dobry jest imbir , banan ale mnie mowie osobiście nie pomagało , Ja wgle inna jestem haha .
Agniesja Ja tak wygladalam wczesniej teraz ciut lepiej wyglądowo jeśli chodzi o twarz się czuje ale to jak naloze" tapete " bp takto w ciąży mam pełno syfkow na czole itp a Ja w życiu nie miałam nic takiego: ( -
ZakręconaOna wrote:Mordeczko cieszę się
Ona lez , odpoczywaj na mdłości jeszcze dobry jest imbir , banan ale mnie mowie osobiście nie pomagało , Ja wgle inna jestem haha .
Agniesja Ja tak wygladalam wczesniej teraz ciut lepiej wyglądowo jeśli chodzi o twarz się czuje ale to jak naloze" tapete " bp takto w ciąży mam pełno syfkow na czole itp a Ja w życiu nie miałam nic takiego: (
Banany też mi jakoś w ciąży nie smakują jak wcześniej.
-
Ona. Mi się zaczęły w szóstym tygodniu i trwały do 12. Nic mi niestety nie pomagało ale na głodnego bardziej odczuwa się mdlosci wiec zmuszaj sie do jedzenia. Nie rzygałam tylko raz mi sie zdarzylo jak zaczęłam drugi trymestr.
Agniesja na pewno przesadzasz i ładnie wygladasz pewnie w twoim tygodniu tez die będziemy czuć jak małe wielorybki i to dlatego. Ja poki co podobno wyglądam ładnie. Tzn. Tak inni mówią a sama widze że mam ladniejsza cere i włosy ale też pełniejsze ciało co mnie bardzo wkurza. -
To nie zmuszaj się , dziecku się narazie nic nie stanie jak mniej zjesz bo jeszcze nie ma łożyska ani pepowiny z której pobiera z ciebie ... Także spokojnie , ja w pierwszym trymestrze schudlam od nie jedzenia właśnie bo tak samo wszsytko mi rosło w papie 5 kg
-
Ona wieem pamiętam to. Ale zaraz po jedzeniu jest najlepiej.
Mordeczko bo zawsze byłam szczupła a teraz te cycki takie nienaturalnie duże i dupa okraglejsza. Nie lubie tego. I nie mogę już nosić obcisłych dzinsowych spodenek a uwielbialam to. -
tygrys73 wrote:Ona wieem pamiętam to. Ale zaraz po jedzeniu jest najlepiej.
Mordeczko bo zawsze byłam szczupła a teraz te cycki takie nienaturalnie duże i dupa okraglejsza. Nie lubie tego. I nie mogę już nosić obcisłych dzinsowych spodenek a uwielbialam to. -
ZakręconaOna wrote:To nie zmuszaj się , dziecku się narazie nic nie stanie jak mniej zjesz bo jeszcze nie ma łożyska ani pepowiny z której pobiera z ciebie ... Także spokojnie , ja w pierwszym trymestrze schudlam od nie jedzenia właśnie bo tak samo wszsytko mi rosło w papie 5 kg