STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matka Polka ma dobry sprzęt dla noworodków w razie wu ale takto nie ma dobrych opini pod względem położnych , lekarzy itp ...
Moja przyjaciółka w kwietniu teraz rodziła w MP to mówiła , ze nie mili strasznie , położna zamiast pokazać jej jak małego dostawić do piersi to kazała samemu sobie radzić no w domu nikt jej nie pomoże tez , kąpać dziecka nie chciały tzn pokazać , samemu musialas to robić: /
Lekarze zarozumiali , krzyczeli na nią bo nie umiala przec , zamiast pomagac to ja stresowali jeszcze bardziej aż w końcu parła po swojemu i dala rade ...
Rodziła 20 parę h wiec trafiła na dwie zmiany i każdy tam podobno taki ...
Sale porodowe nie zmienione mimo remontu od 25 lat:) moja mama ostatnio zobaczyła fotki i mówi o nic się nie zmieniło odkąd rodzilam Cie Agata: )
Mowie nieźle ...
Ja osobiście bym się nie zgodziła na poród w MP , wybralabym bardziej Madurowicza albo Sterlinga a wgle to chodź do Brzezin do mnie i tam najlepiej:) -
Wózek mi przyszedł !!! Super:)
Ale wyobrazcie sobie , ze paczka przyszła przez DHL i koleś mamie nie chciał wnieść wózka na 4pietro które jest jak 8 , upierał się ze niby paczka wazy powyżej 30 kg i wgle i on nosić nie będzie , bezczelny ze sama sobie ma wnieść a ona z Amanda i Samuelem pod pacha ( dzieci którymi się opiekuje bo musiała wyjść w czasie pracy odebrać paczkę a przecież dzieci samych nie zostawi) zadzwonikla do sklepu z wózkami i powiedzieli ze do 31,5 kg dokładnie maja umowę podpisana i muszą wnieść , ze wózek cały wazy max 22 kg ze wszystkim z gondola , spacerowka itp wszystko ! A mam ze dziękuje i zadzwonili ze sklepu do dhla i tamten zjeby dostał mega wielkie i wniósł z fochem ... Kumacie gościa ? Haha -
Dobrze ze mama sie nie poddala! Nawet jakby nie mial obowiązku to jako dżentelmen mógłby die zachować..hehe amanda i samuel-ciekawych rodziców muszą mieć:p
A co fo szpitala to nadal się zastanawiam..głównie ze względu na sprzet tam chciałam a teraz nie wiem co robic.. -
No dokładnie , z czystej kultury jak widział kobietę z dwojka dzieci .
No są dupki ale ze do 30 kg miał obowiązek a paczka 20 to musiał ...
Kochana sprzęt maja w każdym szpitalu w MP większość dla noworodków z zaburzeniami i dlatego .
Pomysł sobie na spokojnie , czas masz jeszcze chwilke -
Tygrysku a czemu tak wcześnie masz połówkowe ?
Tzn Ja byłam tez dokladnie w 18t6d i przyjął normalnie lekarz:) ale miał waty , ze tak wcześnie bo najlepsze USG wszystkich narządów wychodzi ok 20t0d ,21t0d ...
I to chyba w sumie racja no bo w tym dniu co mi robił USG nie mógł nerek dobrze dojrzeć , tzn widział je owszem ale nie dokładnie i potem 2 tyg później kobitka mi zrobiła USG nerek małego ale wszystko oki:)
Na 3D idziesz ?
Tak mnie zainspirowalas nalesnikami z serem ze aż narobilam trochę haha , pyyyyyszne wyszły , mój D się zajadal zanim poszedł do pracy: )
Mordeczko powinien Was wpuścić: ) mnie zawsze z D wpuszcza i z Mama tez raz wpuścił: D -
Właśnie widziałam Idą jak burzę ale troszku wcześnie a widziałaś Milana ? 2.5 kg a wygląda jakby miał co najmniej ponad 3 silny i zdrowy chłopak
Mam taką nadzieję że mnie wpuści z mężem Jutro nim wejdę do gabinetu to zaraz mu się zapytam czy mąż mógłby mi potowarzyszyć podczas badania
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs