STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no Moka dobrze się trzyma z tego co widzę .
Tygrysku nie wiem powiem Ci .. . no ciężko ciężko ale ciąża trwa 9 miesięcy , można cos kombinowac jak wiesz ze masz termin blisko terminu ślubu np. Jakiegoś to oddajesz zaliczkę bynajmniej ja bym tak zrobiła -
Nie no kuzwa jedna z rozwarciem i skurczami pojechała na obserwacje wracając os gina :o
Ja pierdole co za akcje .
Właśnie tez inna która jest fotografem i w sobotę ma zlecenie a rozwarcie na palec juz , szyjka zniklaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:41
-
Witam się w 3 i ostatnim trymestrze !
Jak tam robaczki ??
Ja dziś spalam tylko 3 h w nocy ale jakze przyjemniej: o otulona kolderka bo chłodniej było w domu to aż mega przyjemnie taka opatulona .
Zjadlam właśnie sniadanko , ogladamy śmieszne filmiki z D i zaraz się polozymy , Ja na chwilke jeszcze ... Zmęczona mimo wszystko jestem . -
Ja myślę że pobije...nic nowego dziewczyny to samo co zawsze..kłamstwo i alkohol w drodze do lublina na skoki. On myślał ze ja jestem głupia i sie nie domyśle, wiec pisał smsy a nie odbierał telefonu. Ja juz oczywiście sie zdenerwowalam i brzuch mnie rozbolał. W koncu do mnie zadzwonil bo sie przestałam odzywac. Wiecie co ja bym chciała od niego odejść. Wiem, jest dziecko. Ale jak mam zyc w związku opartym na kłamstwie?takim bezczelnym jeszcze
-
tygrys73 wrote:Ja myślę że pobije...nic nowego dziewczyny to samo co zawsze..kłamstwo i alkohol w drodze do lublina na skoki. On myślał ze ja jestem głupia i sie nie domyśle, wiec pisał smsy a nie odbierał telefonu. Ja juz oczywiście sie zdenerwowalam i brzuch mnie rozbolał. W koncu do mnie zadzwonil bo sie przestałam odzywac. Wiecie co ja bym chciała od niego odejść. Wiem, jest dziecko. Ale jak mam zyc w związku opartym na kłamstwie?takim bezczelnym jeszcze
Wiesz dziecko owszem potrzebuje dwójki rodziców ale nawet gdy nie jedna para się rozstaje i ojciec bierze czynny udział w życiu dziecka to nie jednemu w takiej rodzinie jest lepiej niż w rodzinie gdzie cos się dzieje .
-
tygrys73 wrote:Napisalam mu to bo zobaczymy sie dopiero 10 sierpnia. Teraz mam wolne wiec przeprowadze sie do rodziców. Nie chce z nim byc bo on sie nie zmieni nigdy
A mnie za bardzo denerwuja takie akcje
Ale musicie porozmawiać , dojść do jakiegoś skladu i ladu ... Nie przekreslaj kochana wszystkiego odrazu , jedź do rodziców na spokojnie , uspokoj się trochę , przemysł ... Może jemu tez da twój sms cos do zrozumienia , oby!! -
Jestem właśnie u rodziców a on w Lublinie..mnie o ten alkohol tyle nie chodzi bo nie pije jakos więcej niz inni. Tylko o kłamstwo. Jak on mnie juz w takich sprawach kłamie to jak mam ufać w czymkolwiek? Gdyby pojawiły sie na jego temat jakies pogłoski,nie wiem, ze mnie zdradza czy ma poważne problemy,cokolwiek- to ja uwierze predzej obcej osobie niz jemu! To mnie przeraża
-
tygrys73 wrote:Jestem właśnie u rodziców a on w Lublinie..mnie o ten alkohol tyle nie chodzi bo nie pije jakos więcej niz inni. Tylko o kłamstwo. Jak on mnie juz w takich sprawach kłamie to jak mam ufać w czymkolwiek? Gdyby pojawiły sie na jego temat jakies pogłoski,nie wiem, ze mnie zdradza czy ma poważne problemy,cokolwiek- to ja uwierze predzej obcej osobie niz jemu! To mnie przeraża
Musisz wszystko to samo mu powiedzieć co piszesz nam , Ja wiem ze się rozmawia itp ale czasami trzeba juz uważam użyć drastycznych slow itp i postawić kropkę nad i ... Albo w prawo albo w lewo ! Związek oparty na kłamstwie długo i tak nawet podtrzymywany nie przetrwa -
U nas niestety też są kłótnie z powodu alko, bo mój małżonek jak tylko wraca z pracy wypija 2 browary a w weekend się upija, sam albo z kimś, whatever Mówię mu, żeby chociaż jeden dzień w tygodniu robił przerwy to nie, codziennie musi być browar, jakby żyć bez niego nie potrafił Już nie powinien pić, bo w każdej chwili może zacząć się coś dziać i trzeba będzie jechać do szpitala i co wtedy? Sama mam się wieść? Ci faceci to niestety głupieją jeżeli chodzi o alkohol
A tak w ogóle to hej dziewczyny! Wczoraj byłam na pogrzebie babci i późno wróciłam, dlatego się nie odzywałam. Mordeczko, jeżeli chodzi o usg to słyszałam, że to zależy jakiej jesteś budowy, jeżeli jesteś szczuplutka to szybko robią usg przez powłoki brzuszne a jeżeli jednak masz trochę tłuszczyku na brzuchu (jak ja) to lepiej widać jednak przez pochwę. Ja jeszcze w 16 tc miałam robione usg i tak i tak a dopiero na połówkowych tylko przez brzuch Powodzenia na wizycie!