STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam w tym miesiącu 08.08 wizyta u położnej , 11.08 USG w UK , 19.08 USG w pl u mojej lekarki plus przedłużenie zwolnienia i ok końca lub poczatku września polece na ostatnia chwile na USG 3 trymestru:) trochę latania będzie ale niestety muszę w ten sposób , lekarka z Pl jak przylatuje koniecznie chce mnie obejrzeć wiedząc jaka opieka w UK jest dla ciezarnych .
A potem ciekawa jestem co ile wizyta , czy dalej co miesiąc czy co 2 tyg np. Jak cos dwa to się chyba zalamie bo kurwa za wizytę bule 120 zł ... -
tygrys73 wrote:Ja tez sie o to boje. U mnie 100zl bez usg.przy prowadzeniu ciąży mogliby obnizac ci lekarze
Jest świetnym ginekologiem , bardzo znanym wśród lekarzy i nie drogo jak z USG wizytę ma ale tylko prywatnie
Ja jeżdże tez z poza Łodzi do niej na wizyty -
Nom 120to nie drogo ale chyba nie trzeba co chwile usg na koniec co nie??
Ej masakra leze sobie i wyczuwam juz dłonią jego ciałko,takie twardziutkie i przemieszcza sie.nie wiem co to dokładnie za części ciałka bo jest za malusi ale na pewno jego ciałko. Co za bliskość,jak ja go kocham:*:* -
Tzn zbierać zbieraj jak musisz ale nie koniecznie na każdym bedziesz miała USG , zależy od lekarza moja będzie robić bo w cenie wizyty jest i ona lubi wszystko na bierzaco mieć .
Może jednak dam ci namiary do niej co ??
Dokładnie , mój Damian tez dziś małego czuł tak i mówi ciekawe czy dupcia czy glowcia haha a ja go miziam i mowie" najlepiej jak mamusia po dupci miała" i on nagle się rusza hahahaha -
Zakrecona ale fajnie u ciebie to juz musi mega wystawac hehe :p wiesz co mozesz mi wyslac na priv a bedesie starać te ostatnie wizyty na nfz zrobic tez.
Mordeczko jeszcze chwila o będziesz wszystko czuc, u ciebie sie wcześnie ruchy zaczely to pewnie rosnie jak na drozdzach
-
No jest baja ! Hihi
No ok to Ci wyśle na privie jak cos . No właśnie Ja tez zapisze się do mojego gina na wizyty na NFZ już z wyprzedzeniem .
Mordeczko no jeszcze trochę i Ty się do czekasz hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:28
-
Witam się w 19 tygodniu:) mój babol ułożył się w głupim miejscu i mnie bok uciska. Dzizas za tydzień (dwa?) Minie połowa ciąży. A brzuch jak stal tak stoi. Tatuś pisze przeprasza i twierdzi ze wiele zrozumiał.ehh ciekawe na jak długo...mam nadzieję że dobrze wam upływa poranek
-
Na tą tempke swoją to za mocno nie patrz. Hihi a co to znaczy za mało :p mój Marcelek jest z jednego szybkiego numerku o czwartej rano bo mąż wyjeżdżal. A jak u ciebie jest ze sluzem?ładny taki?bo mi to ten żel pomógł conceive.to jestem pewna..