STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea tez mialam nisko to wszystko żyje swoim życiem.
Zakrecona ja angielski przyswoilam ale na przykład niemieckiego sie uczylam dwa lata i umiem tylko guten tag i danke :p moze próbuj sobie oglądać filmy z angielskimi napisami to sie dużo zapamietuje.
Z innej beczki
Ciążowate kupujecie takie wynalazki jak sterylizator do butelek i skoczków?:p dla mnie to totalnie zbedne
..jakies nowe wynalazki. Smoczek to wystarczy wrzątkiem polać jak upadnie a na spacer zabierać drugi i już.. -
Ja Tygrysku nie kupuje bo dla mnie tak jak samo jak dla Ciebie to zbędny wydatek:)
Co do filmów po angielsku ja chodze do kina normalnie angielskiego po angielsku wiec tam odrobiny polskiego nawet nie ma , daje rade.
Mówie Ja nie jestem totalnym bez jezykowcem ale szału nie robię
A co niemieckiego uczylam się w szkole TYLKO jego stad tez brak mojego angola , ale uczulam się 6 lat Niemca i chuja pamietam , kiedyś jeszcze jako tako pogadalam a teraz to daj spokój
Agniesja daj mi tylko mieszkanie w Pl i się zamieniam hahaha -
Aaa no to lipa, ja od trzeciej podstawowej na angielskim jade...
no myślałam ze zostanę wyzwana od wyrodnej matki ale tu dziewczyny tez rozsądne :p a do łóżeczka kupuje pościel bo potem sie przyda a tak to będzie w samym śpiworku. Chyba ze bedzie mocno ulewający to wymyśle jakies podwyższenie na głowke -
Z tego co wiem maluszek taki powinien plasko leżeć bez podwyzszen ale właśnie to ulewanie jest najgorsze i bądź tu mądrym .
Ja kupuje MOZE kolderke , na pewno kocyk z podusia i do lozeczka i do wozeczka .
Wejdzcie sobie na kolorowldosnu. Pl mega strona z niej zamawiać będę kocyki ...
A resztę Mama znalazła sklep obok domu w Pl wiec tam zajrze jak cos mam jeszcze neta do zamawiania -
Mordeczko nooo a za to jakie piękne rzeczy ! Normalnie bajecznie wyglądają , moja znajoma kupiła i cudo !
Żaden badziew !
Ja spiworka nie kupuje tez:)
Ja mam dziś piers z kurczaka z ziemniaczkami i pomidorek z ogoreczkiem i kefirem:)
A dziś na wieczór kolejna część Harrego aaaa ! Popcorn naszykowany , jeszcze maz żelki niech kupuje !
Zjadlabym frytek , chyba i o to go poprosze na wieczór hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 13:56